Lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wouter

Wouter

14/01/2007 20:06:00
Quote Anchor link
ik heb er weer een ontworpen !!

http://users.telenet.be/ronaldinho/naamloos.JPG

Ik ben bezig met een 3de
Maar als ik nu dit wil als site-design gebruiken hoe doe ik dat dan PHP??

mvg wouter
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:20:04
 
Vincent

Vincent

14/01/2007 20:14:00
Quote Anchor link
Ik begrijp er geen bal van(van wat jij bedoelt).
 
Wouter

Wouter

14/01/2007 20:15:00
Quote Anchor link
reageer dn op mij lay-out

ik bedoel je kan toch mooie design hebben hoe maak je die dan ?? hoe maak je daaar je site op
 
Vincent

Vincent

14/01/2007 20:18:00
Quote Anchor link
gewoon in stukjes verdelen..
en dan via css in elkaar zetten..
begrijp je dat?
 
Wouter

Wouter

14/01/2007 20:18:00
Quote Anchor link
Ne nu begrijp ik jou niet meer
 
Vincent

Vincent

14/01/2007 20:23:00
Quote Anchor link
Zie dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html lang="nl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>absoluut positioneren van html elementen</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

<style type="text/css" media="screen">
body, html{
margin: 0;
font-size: 90%;
font-family: "Trebuchet MS", verdana, arial, helvetica, sans-serif;
color: #999;
}

#header{
position: absolute;
top: 5px;
left: 5px;
width: 750px;
height: 100px;
border: 1px solid #F60;
text-align: center;
}

#nav_container{
position: absolute;
top: 110px;
left: 5px;
width: 150px;
height: 300px;
border: 1px solid #F60;
text-align: center;
}

#content{
position: absolute;
top: 110px;
left: 160px;
width: 450px;
height: 300px;
border: 1px solid #F60;
text-align: center;
overflow: auto;
}

#news{
position: absolute;
top: 110px;
left: 615px;
width: 140px;
height: 300px;
border: 1px solid #F60;
text-align: center;
}

#footer{
position: absolute;
top: 415px;
left: 5px;
width: 750px;
height: 60px;
border: 1px solid #F60;
text-align: center;
}

#back{
position: absolute;
top: 500px;
left: 5px;
width: 750px;
height: 30px;
}
</style>
</head>

<body>

<div id="header">header</div>
<div id="nav_container">nav_container</div>

<div id="content">
<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.</p>

<p>Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.</p>

<p>Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.</p>
</div>
<div id="news">news</div>
<div id="footer">footer</div>
<div id="back"><p><a href="javascript:history.back(-1);"><img src="../_img/terug_naar_pagina.gif" alt="terug naar de vorige pagina" border="0" width="208" height="38" /></a></p>
</div>

</body>
</html>


Lijkt op de jouwe.. Je veranderd de grote van de div's.
Jou plaatjes verdeeld je in stukjes. Die stukjes zet je als achtergrond in de div's en klaar is wouter.





Begrijp je dit?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Vincent

Vincent

14/01/2007 20:30:00
Quote Anchor link
En trouwens hoe maak je je pagina zo gecodeerd?
ÿØÿà enzo?

Edit:

Sorry, edit vergeten:S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Stefan

Stefan

14/01/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Ik zou zeggen, download eerst eens de trial van Photoshop en ga daar een beetje mee klooien. Dan kun je de slice-tool gebruiken om je website te laten coderen, en als je er DAN aan toe bent, kun je zelf HTML en PHP en CSS leren! ;)
 
Danny K

Danny K

14/01/2007 22:45:00
Quote Anchor link
Vincent schreef op 14.01.2007 20:30:
En trouwens hoe maak je je pagina zo gecodeerd?
ÿØÿà enzo?

Edit:

Sorry, edit vergeten:S


Misschien is het de afbeelding wel.. Als je snapt wat ik bedoel..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/01/2007 01:39:00
Quote Anchor link
Stefan schreef op 14.01.2007 21:49:
Ik zou zeggen, download eerst eens de trial van Photoshop en ga daar een beetje mee klooien. Dan kun je de slice-tool gebruiken om je website te laten coderen, en als je er DAN aan toe bent, kun je zelf HTML en PHP en CSS leren! ;)


Vind je het heel erg als mijn sites nooit uit photoshop voortkomen?
Meestal alleen de headerimage, en soms de achtergrond (blokje van 10x10 oid met diagonale lijn), en soms ook een fader achtergrond voor een balkje (is plaatje van 20x1px oid..
Naar mijn mening kan een website die gesliced is nooit snel en erg gebruiksvriendelijk worden (vooral voor de programmeur zelf niet, elke keer zoeken naar wat waar moet komen. Photoshop gebruikt div's net als tabellen, wat heb je er dan aan :S)

@Wouter:
Ik vind je layout echt niet mooi. Zo te zien is het in paint gemaakt, wat het al niet mooi maakt, maar ook al ging het je alleen om de indeling, vormen en kleuren, dan vind ik hem alsnog niet mooi. Te druk omdat je teveel vakken op 1 stukje propt, maar tegelijkertijd te kaal omdat je maar 1 vorm en 2 kleuren gebruikt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Robert Deiman

Robert Deiman

15/01/2007 09:24:00
Quote Anchor link
Ik ben het eens met WJ. Je kan wel een bepaalde layout bedenken in Photoshop, maar het uitwerken ervan is beste door een indeling te maken in DIVS en dan zelf eventuele en alleen de nodige afbeeldingen voor achtergronden in te stellen.

En dan weet je zelf ook nog eens precies hoe je layout in elkaar zit en wat waar moet komen. Dat scheelt je een heleboel zoek en prutswerk en het laad veel sneller dan een geslicede layout!
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

15/01/2007 10:07:00
Quote Anchor link
Ik vind hem een beetje te "lijnerig" :D
dus ik bedoel dat er wat teveel lijnen staan.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

15/01/2007 10:17:00
Quote Anchor link
Dat ben ik met Arwin eens, ik houd zelf ook niet zo van zo'n groot contrast, maar verder wel ok!

Veel succes nog
 
Leo

Leo

15/01/2007 10:44:00
Quote Anchor link
Robert schreef op 15.01.2007 09:24:
Ik ben het eens met WJ. Je kan wel een bepaalde layout bedenken in Photoshop, maar het uitwerken ervan is beste door een indeling te maken in DIVS en dan zelf eventuele en alleen de nodige afbeeldingen voor achtergronden in te stellen.

En dan weet je zelf ook nog eens precies hoe je layout in elkaar zit en wat waar moet komen. Dat scheelt je een heleboel zoek en prutswerk en het laad veel sneller dan een geslicede layout!


Ik maak altijd het ontwerp in photoshop en manueel maak ik de divs & css. Daarna bekijk ik welke plaatjes er nodig zijn (header etc.) en deze gebruik ik, voor de rest gewoon puure css en geen tabel te bekenen.
 
Wouter

Wouter

15/01/2007 16:42:00
Quote Anchor link
@stefan : Let op wat je zegt ik zeker HTML ;CSS ;(php ben ik nog aan bezig)

@vincent : ok ,, maar je maakt er toch nergens geen verwijsing naar !!

@de rest : Weeral negative commentaar maar ik vind dit heus niet erg .
ik ben al weer beizg aan een ander die ik ook laat zien. Met minder LIJNTJES !!!

misschien vincent add me ofzo

mvg wouter
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter
 
Nick Mulder

Nick Mulder

15/01/2007 17:57:00
Quote Anchor link
Ik moet ze wel gelijk geven... ookal snap ik de helft zelf niet van slices maar daar ben ik wel mee bezig...
 
Wouter

Wouter

15/01/2007 18:36:00
Quote Anchor link
?, die begrijp ik niet !! SLICES ?
ik ben ook nog opzoek naar een .MIDI pogramma voor gsm liedjes te downloaden van eigen server !! :p
 
Vincent

Vincent

15/01/2007 18:40:00
Quote Anchor link
slices dat is in adobe. Dan kan je via een slice tool 1 plaatje in delen veranderen en dan opslaan.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2007 18:51:00
Quote Anchor link
html en css
css voor afbeeldingen preciesie en html voor de indeling.
 
Wouter

Wouter

15/01/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Ah oke Vince..

Maar was die nu voor mij dat aan het doen ?
Want die geef ik maar voor degene die er graag iets mee zouden willen doen

Hehe (enkel wil ik wel dat er een vermelding naar mij wordt gegeven
 
W W

W W

15/01/2007 19:20:00
Quote Anchor link
Probeer eerst wat te photoshoppen e.d? Want dit vind ik nou niet bepaald mooi.

Edit:

typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.