Layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 18:25:16
Quote Anchor link
Ik heb een nieuwe layout gemaakt voor mijn website.
Graag hoor ik jullie reacties.

Link: test.wobbie.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:14:11
 
Niels Peeren

Niels Peeren

15/09/2012 18:40:58
Quote Anchor link
ik vindt het een mooi design , alleen ik bekijk het op een 31" tv (dat is mijn monitor) en daar ziet het er een beetje raar uit. maar je ziet wel in 1 oog opslag wat de bedoeling is, wat je er kunt en hoe je aan de slag kunt.

Toevoeging op 15/09/2012 18:42:21:

ohh een deel van de site was iets later geladen als de rest vandaar dat het er een beetje raar uit zag. dus dat kan je vergeten :). mooi gedaan
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 19:01:42
Quote Anchor link
Dankje!
 
Reshad F

Reshad F

15/09/2012 22:05:33
Quote Anchor link
ik zie maar 1 pagina? klopt dit?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 22:07:45
Quote Anchor link
Ja, klopt. Moet nog ff kijken hoe ik die andere pagina's indeel. Heb je misschien tips?
 
Reshad F

Reshad F

15/09/2012 22:25:56
Quote Anchor link
hmm als je nou zelf wat in elkaar steekt kan ik en alle anderen wel even verbeter tips geven maar zo uit m'n hoofd zou ik nu niets kunnen bedenken heb de hele dag in Java geprogrammeerd dus ben niet meer zo creatief :p
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 22:27:22
Quote Anchor link
Haha, ok ik laat het weten als de andere pagina's klaar zijn ;)
 
Alisio putman

alisio putman

15/09/2012 22:30:40
Quote Anchor link
mss een andere naam voor functies verzinnen, het is zo alles en niets zegend.
of een dropdown menu(functies kan vanalles zijn)
als inloggen essentieel is mss tekstvak en password op home page zetten beter. en dan heb je ruimte voor belangrijkere zaken in menu
contact vind ik persoonlijk beter in footer, maar dat is smaak natuurlijk.
960 breedte is zowat standaard, ik zie dat je 900 gebruikt hebt.
heeft te maken met gulde snede.

pagina die geselecteerd is ander kleur en niet klikbaar maken, gebruiksvriendelijker zo.

mss veel commentaar, maar kies eruit wat je mee eens bent.
hopelijk ben je er iets mee.
Gewijzigd op 15/09/2012 22:32:32 door alisio putman
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 22:33:45
Quote Anchor link
Wat voor een andere naam zou jij voor functies doen dan?
De rest ga ik kijken hoe en wat.
Bedankt voor je reactie!
 
Alisio putman

alisio putman

15/09/2012 22:42:02
Quote Anchor link
de vraag die je jezelf moet stellen is "wat is de bedoeling van de website en wat is het belangrijkste lijst van zaken die je wilt voor tonen.

wat is de bedoeling eigenlijk van je website?

ps die image woobie.nl doe je best met image replacement en klikbaar als homepage maken==> gebruiksvriendelijker zo
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 22:44:14
Quote Anchor link
De bedoeling is natuurlijk dat mensen een webshop kunnen maken. Wat ik onder de knop functies wil laten zien zijn de dingen die je kan doen/krijgt met/bij een webshop.

image replacement??
 
Alisio putman

alisio putman

15/09/2012 22:50:28
Quote Anchor link
http://en.wikipedia.org/wiki/Fahrner_Image_Replacement

image replacement is voor mensen die een screen reader gebruiken.

dan wordt je image ook tekst.

meta tags zijn handig voor hogerop in google te komen.
title zou webshop naam moeten zijn ook beter voor google

je bent beter af met object detectie dan met browser detectie.

dan voor functies
2 delen

1) voorbeelden ==> kan ook in 2 delen beginners en gevorderden
1) aan de slag
Gewijzigd op 15/09/2012 22:52:52 door alisio putman
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 22:54:51
Quote Anchor link
Ok, maar voorbeelden en aan de slag is meer om te laten zien hoe het kan worden of om te beginnen. En niet om alle "functies" te laten zien?
 
Alisio putman

alisio putman

15/09/2012 22:57:01
Quote Anchor link
bedoel je dan de mogelijkheden die je hebt met webshop aan te passen of code?
mss snap ik het beter als je die pagina eens maakt.
Gewijzigd op 15/09/2012 23:01:04 door alisio putman
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 23:18:37
Quote Anchor link
Ok, pagina functies heb ik aangemaakt.
 
Wouter J

Wouter J

15/09/2012 23:29:00
Quote Anchor link
Alisio, image replacement 'gebeurd' al (soort van). De screenreader zal de alt text lezen.

Maar toch voor je SEO is het beter dit in een h2 element te zetten, zoiets kan makkelijk met zo'n simpel logo.
Ook die slider, is vreselijk makkelijk te maken met HTML en JS. Daarvoor moet je geen afbeeldingen gebruiken. Al zou ik wel afstappen van NivoSlider, vreselijk goede plugin maar niet echt voor wat jij wilt en als je alleen het fade effect gebruikt kan je veel kleinere vinden.

Nog meer over je code (ik doe het vandaag eens in omgekeerde volgorde...):
- probeer altijd logisch in te springen, ook in de head
- ik raad altijd aan script elementen vlak boven </body> te plaatsen voor een snellere pagina laadtijd.
- gebruik geen inline CSS
- vul altijd alt attributen in, een leeg attribuut is niks en dus kun je die beter gewoon leeglaten.
- een kop staat altijd boven een alinea, niet erin, dit is dus fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<p>
                <h1>In 10 minuten uw eigen webshop online!</h1>
                <a href="#" class="register-button">Start uw gratis webshop</a>
            </p>

- is 'in 10 minuten uw eigen webshop online' nou echt de belangrijkste titel van de pagina?
- zet de nieuwsberichten in een lijst
- section in een section resulteert in een lage prioriteit van de tekst in het 2e section element. Maak van 1 van de 2 een div ofzo (of gewoon meteen een lijst)
- een anchor (link) element kan nooit een heel item zijn. Maak hier mooie items van een geef de datum geen link mee, maak de link met CSS gewoon 100% hoog en breed
- footer tekst hoort ook in een element te staan, ik gebruik hier vaak het small element voor.
- voeg properties samen voor een snellere CSS sheet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
padding: [top] [right] [bottom] [left];
padding: [top] [right/left] [bottom];
padding: [top/bottom] [right/left];
padding: [top/right/bottom/left]
/* dus */
padding: 5px 10px;
/* ipv */
padding: 5px;
padding-left: 10px;
padding-right: 10px;

- herbedenk je selectors. De meeste kunnen makkelijk sneller gemaakt worden. Bijv `section#slider`. Een ID is uniek en die tag ervoor zorgt alleen voor meer denktijd voor het browser, gebruikt dus gewoon `#slider`.
Of `nav ul li a.current`. Die is veel te specifiek terwijl `nav a.current` precies dezelfde elementen selecteert en een stuk sneller is.
- gooi je CSS eens door http://prefixr.com/ zodat je de goede prefixen hebt. Je gebruikt hier bijv. de oude webkit syntax uit 2011 terwijl die allang dezelfde syntax als mozilla hebben.
En include altijd de standard versie, zonder prefix. En ook alle prefixen die nodig zijn, nu vergeet je Opera...

Pagina's
Een normale pagina verschilt vaak van de homepagina. Zo wil ik op een andere pagina echt niet die enorme slider zien en die enorme balk van nieuws-/twitterberichten ook niet.
Denk goed na waar een gebruiker nou voor op die pagina komt en toon alleen dat en niet allemaal andere dingen waardoor hij alleen maar wordt afgeleid van het doel.

Design
Ik ben zelf niet echt liefhebber van het design, het lay-out is wel goed overigens. Het is een beetje saai en heeft niet echt een 'spannend' element. Probeer eens een heel klein en vaag patroontje in de achtergrond van je pagina, of een kleine gradient in de rode slider.

Menu
Een menu moet opvallen, mensen moeten makkelijk kunnen navigeren. In jou geval heeft een menu item dezelfde font size als overal, maak het net 1 of 2 pixels groter en je zult zien dat het meer opvalt.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 23:43:05
Quote Anchor link
Wouter, bedankt voor je zeer uitgebreide review! Ik ga met deze punten zeker wat doen.

Toevoeging op 16/09/2012 00:48:37:

Wouter, ik heb volgens mij de meeste puntjes aangepast. Ziet het er zo beter uit?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

16/09/2012 23:51:06
Quote Anchor link
*bump*
 
Stefan WM

Stefan WM

17/09/2012 09:26:37
Quote Anchor link
Ik heb eventjes gekeken naar je website, er vielen me een aantal dingen op:
- De header is wel erg aanwezig en erg rood (iets te knallend)
- Ik zou de actieve button (in het menu) niet rood laten kleuren, eerder donker grijs. Anders wordt alles zo rood.
- De afbeeldingen in de header volgen elkaar wel heel snel op

Verder vind ik het geheel iets te rood.

Succes!
 
Niel Debraune

Niel Debraune

29/09/2012 16:29:27
Quote Anchor link
In 1 woord over je Layout : Zeer mooi gedaan !

Maar :

- Je slideshow gaat wel snel voor mensen met bv. dislexie of andere problemen is dit minder makkelijk om zo snel te lezen, laat dus je foto's iets trager gaan.
- Je header ik vind hem te fel, te rood, ... Het valt iets TE hard op, maak hem wat donkerder ofzo.
- De balk onderaan die tevoorschijn komt ( die cookie balk ) hij irriteert me daar wat, zet hem misschien aan de zijkant dat zou al veel beter zijn.
- De pagina's, klopt het dat je alleen nog maar een Home hebt ?

Verder vind ik je Layout fantastisch, je hebt meteen door wat de bedoeling is van je website *Thumbs Up!*

Doe zo voort zou ik zeggen!
 
- Raoul -

- Raoul -

29/09/2012 16:51:45
Quote Anchor link
Dat rood is veel te fel.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.