Layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 18:25:16
Quote Anchor link
Ik heb een nieuwe layout gemaakt voor mijn website.
Graag hoor ik jullie reacties.

Link: test.wobbie.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:25:56
 
Niels Peeren

Niels Peeren

15/09/2012 18:40:58
Quote Anchor link
ik vindt het een mooi design , alleen ik bekijk het op een 31" tv (dat is mijn monitor) en daar ziet het er een beetje raar uit. maar je ziet wel in 1 oog opslag wat de bedoeling is, wat je er kunt en hoe je aan de slag kunt.

Toevoeging op 15/09/2012 18:42:21:

ohh een deel van de site was iets later geladen als de rest vandaar dat het er een beetje raar uit zag. dus dat kan je vergeten :). mooi gedaan
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 19:01:42
Quote Anchor link
Dankje!
 
Reshad F

Reshad F

15/09/2012 22:05:33
Quote Anchor link
ik zie maar 1 pagina? klopt dit?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 22:07:45
Quote Anchor link
Ja, klopt. Moet nog ff kijken hoe ik die andere pagina's indeel. Heb je misschien tips?
 
Reshad F

Reshad F

15/09/2012 22:25:56
Quote Anchor link
hmm als je nou zelf wat in elkaar steekt kan ik en alle anderen wel even verbeter tips geven maar zo uit m'n hoofd zou ik nu niets kunnen bedenken heb de hele dag in Java geprogrammeerd dus ben niet meer zo creatief :p
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 22:27:22
Quote Anchor link
Haha, ok ik laat het weten als de andere pagina's klaar zijn ;)
 
Alisio putman

alisio putman

15/09/2012 22:30:40
Quote Anchor link
mss een andere naam voor functies verzinnen, het is zo alles en niets zegend.
of een dropdown menu(functies kan vanalles zijn)
als inloggen essentieel is mss tekstvak en password op home page zetten beter. en dan heb je ruimte voor belangrijkere zaken in menu
contact vind ik persoonlijk beter in footer, maar dat is smaak natuurlijk.
960 breedte is zowat standaard, ik zie dat je 900 gebruikt hebt.
heeft te maken met gulde snede.

pagina die geselecteerd is ander kleur en niet klikbaar maken, gebruiksvriendelijker zo.

mss veel commentaar, maar kies eruit wat je mee eens bent.
hopelijk ben je er iets mee.
Gewijzigd op 15/09/2012 22:32:32 door alisio putman
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 22:33:45
Quote Anchor link
Wat voor een andere naam zou jij voor functies doen dan?
De rest ga ik kijken hoe en wat.
Bedankt voor je reactie!
 
Alisio putman

alisio putman

15/09/2012 22:42:02
Quote Anchor link
de vraag die je jezelf moet stellen is "wat is de bedoeling van de website en wat is het belangrijkste lijst van zaken die je wilt voor tonen.

wat is de bedoeling eigenlijk van je website?

ps die image woobie.nl doe je best met image replacement en klikbaar als homepage maken==> gebruiksvriendelijker zo
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 22:44:14
Quote Anchor link
De bedoeling is natuurlijk dat mensen een webshop kunnen maken. Wat ik onder de knop functies wil laten zien zijn de dingen die je kan doen/krijgt met/bij een webshop.

image replacement??
 
Alisio putman

alisio putman

15/09/2012 22:50:28
Quote Anchor link
http://en.wikipedia.org/wiki/Fahrner_Image_Replacement

image replacement is voor mensen die een screen reader gebruiken.

dan wordt je image ook tekst.

meta tags zijn handig voor hogerop in google te komen.
title zou webshop naam moeten zijn ook beter voor google

je bent beter af met object detectie dan met browser detectie.

dan voor functies
2 delen

1) voorbeelden ==> kan ook in 2 delen beginners en gevorderden
1) aan de slag
Gewijzigd op 15/09/2012 22:52:52 door alisio putman
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 22:54:51
Quote Anchor link
Ok, maar voorbeelden en aan de slag is meer om te laten zien hoe het kan worden of om te beginnen. En niet om alle "functies" te laten zien?
 
Alisio putman

alisio putman

15/09/2012 22:57:01
Quote Anchor link
bedoel je dan de mogelijkheden die je hebt met webshop aan te passen of code?
mss snap ik het beter als je die pagina eens maakt.
Gewijzigd op 15/09/2012 23:01:04 door alisio putman
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 23:18:37
Quote Anchor link
Ok, pagina functies heb ik aangemaakt.
 
Wouter J

Wouter J

15/09/2012 23:29:00
Quote Anchor link
Alisio, image replacement 'gebeurd' al (soort van). De screenreader zal de alt text lezen.

Maar toch voor je SEO is het beter dit in een h2 element te zetten, zoiets kan makkelijk met zo'n simpel logo.
Ook die slider, is vreselijk makkelijk te maken met HTML en JS. Daarvoor moet je geen afbeeldingen gebruiken. Al zou ik wel afstappen van NivoSlider, vreselijk goede plugin maar niet echt voor wat jij wilt en als je alleen het fade effect gebruikt kan je veel kleinere vinden.

Nog meer over je code (ik doe het vandaag eens in omgekeerde volgorde...):
- probeer altijd logisch in te springen, ook in de head
- ik raad altijd aan script elementen vlak boven </body> te plaatsen voor een snellere pagina laadtijd.
- gebruik geen inline CSS
- vul altijd alt attributen in, een leeg attribuut is niks en dus kun je die beter gewoon leeglaten.
- een kop staat altijd boven een alinea, niet erin, dit is dus fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<p>
                <h1>In 10 minuten uw eigen webshop online!</h1>
                <a href="#" class="register-button">Start uw gratis webshop</a>
            </p>

- is 'in 10 minuten uw eigen webshop online' nou echt de belangrijkste titel van de pagina?
- zet de nieuwsberichten in een lijst
- section in een section resulteert in een lage prioriteit van de tekst in het 2e section element. Maak van 1 van de 2 een div ofzo (of gewoon meteen een lijst)
- een anchor (link) element kan nooit een heel item zijn. Maak hier mooie items van een geef de datum geen link mee, maak de link met CSS gewoon 100% hoog en breed
- footer tekst hoort ook in een element te staan, ik gebruik hier vaak het small element voor.
- voeg properties samen voor een snellere CSS sheet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
padding: [top] [right] [bottom] [left];
padding: [top] [right/left] [bottom];
padding: [top/bottom] [right/left];
padding: [top/right/bottom/left]
/* dus */
padding: 5px 10px;
/* ipv */
padding: 5px;
padding-left: 10px;
padding-right: 10px;

- herbedenk je selectors. De meeste kunnen makkelijk sneller gemaakt worden. Bijv `section#slider`. Een ID is uniek en die tag ervoor zorgt alleen voor meer denktijd voor het browser, gebruikt dus gewoon `#slider`.
Of `nav ul li a.current`. Die is veel te specifiek terwijl `nav a.current` precies dezelfde elementen selecteert en een stuk sneller is.
- gooi je CSS eens door http://prefixr.com/ zodat je de goede prefixen hebt. Je gebruikt hier bijv. de oude webkit syntax uit 2011 terwijl die allang dezelfde syntax als mozilla hebben.
En include altijd de standard versie, zonder prefix. En ook alle prefixen die nodig zijn, nu vergeet je Opera...

Pagina's
Een normale pagina verschilt vaak van de homepagina. Zo wil ik op een andere pagina echt niet die enorme slider zien en die enorme balk van nieuws-/twitterberichten ook niet.
Denk goed na waar een gebruiker nou voor op die pagina komt en toon alleen dat en niet allemaal andere dingen waardoor hij alleen maar wordt afgeleid van het doel.

Design
Ik ben zelf niet echt liefhebber van het design, het lay-out is wel goed overigens. Het is een beetje saai en heeft niet echt een 'spannend' element. Probeer eens een heel klein en vaag patroontje in de achtergrond van je pagina, of een kleine gradient in de rode slider.

Menu
Een menu moet opvallen, mensen moeten makkelijk kunnen navigeren. In jou geval heeft een menu item dezelfde font size als overal, maak het net 1 of 2 pixels groter en je zult zien dat het meer opvalt.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

15/09/2012 23:43:05
Quote Anchor link
Wouter, bedankt voor je zeer uitgebreide review! Ik ga met deze punten zeker wat doen.

Toevoeging op 16/09/2012 00:48:37:

Wouter, ik heb volgens mij de meeste puntjes aangepast. Ziet het er zo beter uit?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

16/09/2012 23:51:06
Quote Anchor link
*bump*
 
Stefan WM

Stefan WM

17/09/2012 09:26:37
Quote Anchor link
Ik heb eventjes gekeken naar je website, er vielen me een aantal dingen op:
- De header is wel erg aanwezig en erg rood (iets te knallend)
- Ik zou de actieve button (in het menu) niet rood laten kleuren, eerder donker grijs. Anders wordt alles zo rood.
- De afbeeldingen in de header volgen elkaar wel heel snel op

Verder vind ik het geheel iets te rood.

Succes!
 
Niel Debraune

Niel Debraune

29/09/2012 16:29:27
Quote Anchor link
In 1 woord over je Layout : Zeer mooi gedaan !

Maar :

- Je slideshow gaat wel snel voor mensen met bv. dislexie of andere problemen is dit minder makkelijk om zo snel te lezen, laat dus je foto's iets trager gaan.
- Je header ik vind hem te fel, te rood, ... Het valt iets TE hard op, maak hem wat donkerder ofzo.
- De balk onderaan die tevoorschijn komt ( die cookie balk ) hij irriteert me daar wat, zet hem misschien aan de zijkant dat zou al veel beter zijn.
- De pagina's, klopt het dat je alleen nog maar een Home hebt ?

Verder vind ik je Layout fantastisch, je hebt meteen door wat de bedoeling is van je website *Thumbs Up!*

Doe zo voort zou ik zeggen!
 
- Raoul -

- Raoul -

29/09/2012 16:51:45
Quote Anchor link
Dat rood is veel te fel.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.