Leeg veld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 09:53:42
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt , waar je op naam en op plaats kunt zoeken , dat werkt.
maar nu probeer ik ook dat als hij alleen emails weer geeft doormiddel van een <select> maar ik wil nog steeds alle NAW gegevens weergegeven krijgen.

EDIT: ik heb ongeveer 30.000 records.

Toevoeging op 05/10/2010 09:54:42:

dit is wat ik tot nu toe heb :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
        <form action="gegevens.php" method="POST">
            <table>
                <tr>
                    <td>
                        Alleen emails?
                    </td>
                    <td>
                        <select name="sort">
                            <option value="ja">Ja</option>
                            <option value="nee">Nee</option>
                        </select>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        Zoeken op bedrijf(bijv.advocaat).
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" name="search">
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        Zoeken op plaats.
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" name="searchplace">
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <input type="submit" name="submit" value="Zoeken...">
                    </td>
                </tr>
            </table>
        </form>



Toevoeging op 05/10/2010 09:55:40:

en het verwerk ding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting (E_ALL & ~E_NOTICE);
$con = mysql_connect("localhost","root","");
$search= $_POST['search'];
$searchplace= $_POST['searchplace'];
$sort = $_POST['sort'];
mysql_select_db('gegevens',$con);
if($sort == ja){
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        email IS NOT NULL # dit was het probeersel , wat dus niet werkt
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        AND
                        email IS NOT NULL
                        ";
                }
            }
            else{
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        ";
                }
            }
Gewijzigd op 05/10/2010 11:56:01 door Teun Hesseling
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:14:06
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/10/2010 10:10:41
Quote Anchor link
Waarschijnlijk moet je nog dit toevoegen aan de query's in de gevraagde situaties:

AND email IS NOT NULL
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 10:18:33
Quote Anchor link
hmm nee dat werkte helaas niet
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 10:33:04
Quote Anchor link
Je wilt de email alleen weergeven, maar ook alle NAW gegevens? Wat wil je nou?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 10:50:23
Quote Anchor link
ik nu dus een tabel die email naam postcode en plaats weer geeft
naam email plaats postcode
piet [email protected] piettjestad 1234AA
klaas klaasjestad 1234AB

en dat dus klaas eruit gefilterd word
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 11:23:16
Quote Anchor link
Uitgefilterd? Dus dat Klaas alleen te zien is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM tabel WHERE naam = "klaas"
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 11:26:54
Quote Anchor link
ik bedoelde eigenlijk andersom , sorry

Toevoeging op 05/10/2010 12:40:17:

na aardig wat prutsen is de functie CHAR_LENGTH blijkbaar wat ik nodig had

de oplossing:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo, CHAR_LENGTH(email)
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        CHAR_LENGTH(email) > 1
                        AND
                        catogorie = '".$search."'
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo, CHAR_LENGTH(email)
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        CHAR_LENGTH(email) > 1
                        AND
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        ";
                }
Gewijzigd op 05/10/2010 11:55:30 door Teun Hesseling
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.