lege velden uitfilteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »
Peter Arendse

Peter Arendse

16/01/2008 12:31:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik heb een reserverings-formulier waar klanten een Schiphol-Reservering kunnen maken.
Zoals het script nu werkt, en de klant drukt op verzenden krijgt hij een overzicht te zien van de ingevoerde velden ter controle.
Hier staan nu ook de niet ingevulde velden( sommige velden zijn optioneel of hebben met de retourrit te maken die wel of niet geboekt wordt).
Dit vind ik een beetje onzinnig, en zou graag alleen de ingevulde velden willen retourneren.
Hoe kan ik diet voor elkaar krijgen?
Met de kanttekening er bij dat ik met een date picker de datum laat selecteren en die de waardes dag1, maand1 en jaar1 aan het script aanbied en die ik later samenvoeg als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$datum1
= $aResultaat['dag1'] .'-'. $aResultaat['maand1'] .'-'. $aResultaat['jaar1'];
?>

Dus een gewone foreach lus werkt volgens mij niet, omdat ik dan op een gegeven moment 3 losse waardes voor de datum terug krijg op het scherm.
Dit is mijn script zoals het nu werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Declareren van errors en input arrays
    $_SESSION['errors'] = array();
    $_SESSION['input'] = $_POST;
  
    // Verplichte velden
    $aVerplicht = array('naam', 'telefoonnummer', 'emailadres');

 
 // Definieren van filters voor verschillende inputvelden.
    $aFilters = array (
        'naam'                   => NULL,
        'adres'                  => NULL,
        'woonplaats'             => NULL,
        'bedrijf'                => NULL,
        'telefoonnummer'         => NULL,
        'emailadres'             => FILTER_VALIDATE_EMAIL,
        'aantalpersonen'         => NULL,
        'dag1'                   => NULL,
        'maand1'                 => NULL,
        'jaar1'                  => NULL,
        'uur1'                   => NULL,
        'min1'                   => NULL,
        'retour'                 => NULL,
        'ophalen'                => NULL,
        'straat_bestemming'      => NULL,
        'plaats_bestemming'      => NULL,
        'bedrijf_bestemming'     => NULL,
        'dag2'                   => NULL,
        'maand2'                 => NULL,
        'jaar2'                  => NULL,
        'uur2'                   => NULL,
        'min2'                   => NULL,
        'mobiel'                 => NULL,
        'vluchtnummer'           => NULL,
        'opmerkingen'            => NULL,
        'contant'                => NULL,
        'creditcard'             => NULL,
        'telefonisch_bevestigen' => NULL,
        'via_email_bevestigen'   => NULL
 
 
        
    );
    
 // Uitvoeren van de filters en doorlopen van het resultaat
    $aResultaat = filter_input_array(INPUT_POST, $aFilters);
    $_SESSION['sResultaat'] = $aResultaat;
    foreach($aResultaat as $sKey => $sValue)
    
    {

        $sValue = trim($sValue);
        
        if(empty($sValue) && in_array($sKey, $aVerplicht))
        {

            $_SESSION['errors'][$sKey] = true;
            $aErrors[] = 'U bent vergeten uw '.$sKey.' in te vullen.';
            
        }
    }


    ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?PHP
         $datum1
= $aResultaat['dag1'] .'-'. $aResultaat['maand1'] .'-'. $aResultaat['jaar1'];
     $datum2 = $aResultaat['dag2'] .'-'. $aResultaat['maand2'] .'-'. $aResultaat['jaar2'];
     $tijd1 = $aResultaat['uur1'] .':'. $aResultaat['min1'];
     $tijd2 = $aResultaat['uur2'] .':'. $aResultaat['min2'];
    // Verwerk het formulier als er geen fouten opgetreden zijn.
     if(isset($aErrors))
        {

            echo '<ul>';
            foreach($aErrors as $sError)
            {

                echo '<li>'.$sError.'</li>';  
            }

            echo '</ul>';
            echo "<br><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Klik op <a href=javascript:history.back(1)>Aanpassen</a> om terug te keren naar het formulier.</font><br>";
        }

    if(empty($_SESSION['errors']))
    {

    echo "<font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">U staat op het punt de volgende gegevens naar ons te verzenden</font><br>";
    echo "<font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Leest u a.u.b. de ingevoerde gegevens nog even aandachtig door.</font><br>";
    echo "<font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Als al uw gegevens in orde zijn klik dan onder op de pagina op \"Reserveren\".</font><br>";
    echo "<font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Wilt u nog iets aan uw reservering veranderen, klik dan onder op de pagina op \"Aanpassen\"</font><br>";
       echo "<ul>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Naam :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['naam'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Adres :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['adres'] ." </font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Woonplaats:</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['woonplaats'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Bedrijf(indien zakelijke reservering) is :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['bedrijf'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Telefoonnummer :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['telefoonnummer'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Emailadres :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['emailadres'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Aantal personen:</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['aantalpersonen'] ." personen </font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Vertrekdatum :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $datum1 ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Vertrektijd :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $tijd1 ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">U reserveert ook voor retour :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['retour']  ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">U reserveert alleen vanaf Schiphol afhalen:</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['ophalen'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Straatnaam bestemming :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['straat_bestemming'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Plaatsnaam bestemming :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['plaats_bestemming'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Bedrijf op bestemming :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['bedrijf_bestemming'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Aankomstdatum :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $datum2 ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Aankomsttijd :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $tijd2 ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Mobiele telefoonnummer :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['mobiel'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Vluchtnummer :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['vluchtnummer'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Opmerkingen :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['opmerkingen'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Betaald contant :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['contant'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Betaald met creditcard en stemt in met een verhoging van € 3,00 :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"ff0000\">". $aResultaat['creditcard'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Telefonische bevestiging :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['telefonisch_bevestigen'] ."</font><br>";
       echo "<li><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Bevestiging via een email :</font><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#ff0000\">". $aResultaat['via_email_bevestigen'] ."</font><br>";
       echo "</ul>";
       echo "<br><font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Klik op <a href=javascript:history.back(1)>Aanpassen</a> om terug te keren naar het formulier.</font><br>";
       echo "<font face=\"Verdana\" size=\"2\" color=\"#000000\">Klik op <a href=mail.php?sResultaat>Reserveren</a> om de door u gecontroleerde gegevens werkelijk te versturen.</font> ";
   }  
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:02:27
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/01/2008 12:48:00
Quote Anchor link
Je kunt toch met empty() controleren of een veld/variabele gevuld is? Zo ja, geef je dat veld weer, zo nee dan niet.

Sowieso zal er niets weergegeven worden als er een verplicht veld vergeten is, dan krijg de gebruiker natuurlijk een foutmelding te zien...
 
Peter Arendse

Peter Arendse

16/01/2008 15:02:00
Quote Anchor link
Ja dat snap ik Blanche, en ik heb al een aantal dingen zelf geprobeerd( die server ligt nu nog opgerold van het lachen waarschijnlijk)maar dat is niet gelukt.
Ik zit een beetje met de manier hoe ik de datum, als leesbare datum op het scherm getoverd krijg terwijl ik het veld/variabele met de foreach lus uit jouw voorbeeld op roep en filter op lege velden.
Als ik puur de gegevens op roep dan zal er op een gegeven moment dit staan:
PHPSESSID: 95df98baecdbc91e24889b7b7cdf4e20
naam: Peter Arendse
adres: Zwartemeer 34
woonplaats: Zaandam
bedrijf:
telefoonnummer: 075-6314289
emailadres: [email protected]
aantalpersonen: 4
dag1: 22
maand1: 01
jaar1: 2008
uur1: 07
min1: 00

Ik hoop dat je ziet wat ik bedoel.
En daarom echo ik nu de variabelen uit het formulier met het tweede stuk van de code hierboven op die wijze om de datum en tijd netjes in zijn geheel te laten zien.
Als er een andere manier voor is dan hoor ik dat graag.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Peter Arendse
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.