letspay.nl betaalmodule inplanten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »
Tine

Tine

14/05/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Hoi wie kan er me helpen met mijn CASE

File 1 (toevoegen.php)
File 2 (toevoegen2.php)
Betaallink: <a href="http://www.pay.nl/payframe.php?lang=nl&id=168&sid=1365&project=letspay&info=hulky&tool=
adverteer&reset=1">betaal</a><br><br>

File1: bezoeker vult een form in en klikt op toevoegen
File2: maakt dat de form inhoud toegevoegd wordt aan de sql database

code:
<form action="/index2.php?q=toevoegen2" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="submit" name="submit" value="TOEVOEGEN" />

Vraag:
Nu wanneer de bezoeker de form invult en klikt op toevoegen wordt alles onmiddellijk aan de database toegevoegd.
Dit wens ik niet.
Ik zou willen dat de bezoeker eerst de betaling voldoet en bij een ok antwoord daarna pas de gegevens aan de database toegevoegd worden.

Dus gewoon even de betaalmodule tussen de toevoegen en toevoegen2 plaatsen maar dit lukt me niet.

De toevoegen link: .../index2.php?q=toevoegen


Alvast bedankt, Tine
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tine
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:56:25
 
Niek s

niek s

14/05/2007 16:39:00
Quote Anchor link
Wat is je code die je tot nu toe hebt?
 
Tine

Tine

14/05/2007 23:45:00
Quote Anchor link
http://www.webhouse.be/nl/script-4sale.htm

Ik wil de letspay betaalmodule in bovenvermeld 4sale script
plaatsen die ik gebruik.

Misschien kan wanneer de betaling gebeurd is een php file aangeroepen worden die de advertentie actief plaatst. Normaal moet de administrator dit doen. Wanneer de bezoeker de advertentie plaatst staat deze in wachtrij.

maar hoe die betaallink wijzigen ? letspay is onduidelijk in zijn antwoord Betaallink:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a href="http://www.pay.nl/payframe.php?lang=nl&id=168&sid=1365&project=letspay&info=hulky&tool=
adverteer&reset=1">betaal</a><br><br>


alvast bedankt.

Edit:


Bericht aangepast, staat zo wat beter.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tine
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

15/05/2007 00:02:00
Quote Anchor link
gewoon een veld aanmaken in de DB en controleren of hij 1 of 0 is. 1 is betaald, 0 is nog niet betaald. Dus als je je betaling binnenhebt zet je hem op 1. en bij het uitlezen selecteer je alle advertenties oid waar [veld] 1 is.
 
Tine

Tine

15/05/2007 21:07:00
Quote Anchor link
Ja dat is er al .
In dat script wanneer een bezoeker een advertentie toevoegt dan staat deze in de database op 'wachtrij'

Via de admin plaats ik deze dan op 'actief'.

maar ik zou willen dat dit volautomatisch gebeurd.
Dat wanneer de betaling gebeurd is het veld op actief wordt geplaatst
 
Tine

Tine

15/05/2007 22:21:00
Quote Anchor link
Ik kan wel na de letspay betaling een php file laten aanroepen.
Misschien kent er iemand een php schrijven die het veld 'wachtrij' omzet in 'actief' bij deze aanroep .... Hey php masters helpen jullie mij asap ?
 
Tine

Tine

18/05/2007 07:57:00
Quote Anchor link
zeg mannen ik dacht dat jullie slimmer waren dan wij blondjes :) ....

wist niets af van dat bumpen maar soit staat er al langer dan 24 uur op hoor :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tine
 
Wessel

Wessel

18/05/2007 09:11:00
Quote Anchor link
heey Tine, je mag pas bumpen na 24 uur!
 
Jacco Engel

Jacco Engel

18/05/2007 09:13:00
Quote Anchor link
. op 15.05.2007 22:21
op 18.05.2007 09:11


Dan mag jij terug naar wiskundeles denk ik Wessel
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

18/05/2007 09:26:00
Quote Anchor link
Ik had een maandje of iets geleden zo'n systeem geschreven, alleen dan voor mollie, maar dat verschilt niet zoveel. deze kan je dus prima gebruiken en aanpassen naar wens.
 
Tine

Tine

18/05/2007 12:05:00
Quote Anchor link
ik kijk er even naar Arjan and thx en laat je dan hier iets weten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.