leukste woonstad?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/12/2015 23:53:42
Anchor link
Hallo,

Ik heb al best wat Nederlandse steden gezien, maar nog lang niet allemaal. Soms zie ik op tv wel eens een mooie stad of dorp voorbij komen en dan kan ik best verrast zijn door de schoonheid of mooie ligging ervan.

Mijn vraag is ... stel dat jij al het geld van de wereld zou hebben en je even geen rekening zou houden met familie en vrienden die in de buurt wonen ... waar in Nederland zou jij dan willen wonen? Welke stad of dorp zou je kiezen, en waarom? Er is geen goed of fout. De een woont graag in een hele drukke moderne stad, de ander juist weer in een rustig stadje aan zee of een dorpje in de natuur. Echt alles is mogelijk.

Dus stel ... ik geef jou nu een paar miljoen euro om ergens in Nederland een woning te gaan kopen, waar zou je gaan wonen, en waarom juist daar?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:28:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/12/2015 00:15:33
Anchor link
Ik houd niet van het drukke stadsleven. Deze om de hoek kan wel weer zo prettig zijn vanwege de supermarkt en het OV.

Doe mij maar een leuk groot huis in het Groene Hart tussen Woerden en Gouda met een flink gazonnetje, en eventueel een overdekt zwembad ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/12/2015 00:33:38
Anchor link
Thanks voor je reactie :) Welk stad/dorp zou je dan specifiek kiezen?
 
- Mark -

- Mark -

07/12/2015 09:00:46
Anchor link
Ik zou niet in Nederland blijven maar verhuizen naar Edinburgh in Schotland. Tot nu toe de mooiste stad die ik gezien heb.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/12/2015 12:31:47
Anchor link
@Mark

Dat is valsspelen ;-) Het moet een Nederlandse stad of dorp zijn.

Overigens moet ik je wel gelijk geven dat het er mooi uitziet!

Afbeelding
Nog meer reacties? In welke Nederlandse stad of dorp zou je het allerliefst wonen als je geld genoeg had?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

07/12/2015 12:57:31
Anchor link
De Amsterdamse Bijlmer lijkt me wel leuke wijk!
Just kidding :p

Ik zou wel in Maastricht willen wonen eigenlijk :)
Gewijzigd op 07/12/2015 12:57:45 door Marthijn Buijs
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

07/12/2015 13:00:18
Anchor link
Jaren geleden zijn mijn vrouw en ik met een peuter en een dreumes terug verhuisd van de Randstad naar Eindhoven, de stad waar we zelf zijn opgegroeid en we ook onze kinderen wilden laten opgroeien. Nog geen dag spijt van gehad: ik zou lekker hier blijven wonen en hooguit mijn huis verbouwen.

(Wel denk ik dat ik dan een tweede huis in Umbrië zou kopen.)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/12/2015 13:06:38
Anchor link
@PHP Maarten

Ja, Maastricht vind ik ook wel een mooie stad! Ik hou wel van dat Bourgondische. Jammer dat het niet aan zee ligt, dat was helemaal mooi geweest.

@Ward

Eindhoven de geeekste ... ;) Ik denk dat je daar inderdaad goed kan wonen, maar persoonlijk vind ik het niet een hele mooie stad ofzo, maar dat geldt voor veel Nederlandse steden. Vaak zijn ze zo recht toe recht aan. Maastricht heeft een wat Bourgondischer/ouderwetsere uitstraling. Dat vind ik wel mooi. Net als dat plaatje hierboven van Edinburgh ... dat zijn pas mooie gebouwen, maar volgens mij bestaat dat in Nederland niet. Maastricht komt dan denk ik het dichtst in de buurt.
 
Randy vsf

Randy vsf

07/12/2015 14:57:51
Anchor link
Ozzie PHP op 07/12/2015 13:06:38:
Ja, Maastricht vind ik ook wel een mooie stad! Ik hou wel van dat Bourgondische. Jammer dat het niet aan zee ligt, dat was helemaal mooi geweest.


We hebben een dag strand :-)
Zelf zou ik eerder gaan voor een klein dorpje. Woon al mijn hele leven in steden. En als ik weer ga verhuizen, ga ik op zoek naar de rust ^^
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/12/2015 15:38:13
Anchor link
>> We hebben een dag strand :-)

Wat voor strand? Je woont zelf in Maastricht begrijp ik? Bevalt dat, is het een leuke stad?
 
Ivo P

Ivo P

07/12/2015 16:32:23
Anchor link
"Wat voor strand?"

Langs de (uitlopers van de) Maas, iets ten zuiden van de stad.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/12/2015 16:36:18
Anchor link
Ah oké, en dat is dan maar 1 dagje? Da's dan wel weer jammer ...
 
Ivo P

Ivo P

07/12/2015 16:46:30
Anchor link
nee, dat zou een eendagsstrand zijn.
Een dagstrand kun je elke dag gebruiken, maar dus niet 's nachts :-p
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/12/2015 16:58:05
Anchor link
Oooooh ... op die manier :D
Randy schreef hierboven, we hebben een dag strand, vandaar de verwarring :-)

Maar oké ... we hebben nu dus concreet Maastricht en Eindhoven als leuke steden. Nog meer leuke steden/dorpen in Nederland waar je graag zou wonen?
 
Randy vsf

Randy vsf

08/12/2015 09:17:43
Anchor link
@ozzy,

Ik zie nu idd de spatie ertussen.
IK woon niet in maastricht, kom er alleen dagelijks voor mijn werk.
Woon zelf 30km verderop in een stad. Maar zoals ik al eerder zei vind ik steden niks meer.

Mijn ouders wonen in een heel klein dorpje, daar zal je mij eerder naartoe zien verhuizen ^^
 

08/12/2015 13:12:47
Anchor link
Nederland, never van me leven land.

Alles is kut hier. Zodra ik de mogelijkheid heb om hier op te pleuren ben ik weg.

De mensen die hier wonen zijn ook kut. Je kan elkaar niet eens aanspreken op ene normale manier of je hebt al bonje met iemand.
Ook word er veel te weinig geleefd en teveel gewerkt, alles staat maar in het daglicht om werken.

Het is dat ik er geboren ben maar ik heb liever een ander land.
Gewijzigd op 08/12/2015 13:13:54 door
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/12/2015 20:42:50
Anchor link
Haha, Rickert ... inderdaad is niet alles hier ideaal. Maar ja ... andere plekken zijn ook niet zaligmakend vrees ik. Het is overal wel wat.
 
Eddy E

Eddy E

08/12/2015 21:57:14
Anchor link
Momenteel woon in in Giessenburg, wat helemaal top is.
Lekker klein (ik denk dat iedereen het moet opzoeken ;)), maar toch net groot genoeg om mensen te kennen en niet alles buiten het dorp te moeten halen.
Stad: ... Nieuwpoort? Dat is een stad, met stadswallen, stadhuis en toch zo klein dat er geen ellende is.




PHP Maarten op 07/12/2015 12:57:31:
De Amsterdamse Bijlmer lijkt me wel leuke wijk!
Just kidding :p


Ik heb er gewerkt.
Nog voor geen miljoen.
Naja... een week of zo dan.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

09/12/2015 00:08:23
Anchor link
Rickert Bombaklats op 08/12/2015 13:12:47:
Nederland, never van me leven land.

Alles is kut hier. Zodra ik de mogelijkheid heb om hier op te pleuren ben ik weg.

De mensen die hier wonen zijn ook kut. Je kan elkaar niet eens aanspreken op ene normale manier of je hebt al bonje met iemand.
Ook word er veel te weinig geleefd en teveel gewerkt, alles staat maar in het daglicht om werken.

Het is dat ik er geboren ben maar ik heb liever een ander land.


Met zo'n instelling vind ik het opzich ook niet vreemd ;-) *Mompelt iets van* Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Een stad is mij te druk, te groot en chaotisch.. Heb zelf 1.5 jaar in Leeuwarden gewoont en me daar nooit op mijn gemak gevoelt ook al is het niet eens een hele grote stad. Geef mij maar een lekker klein dorp, waar je elkaar kent en je nog gedag tegen elkaar kunt zeggen. En waar het dorpsfeest (tentfeest) het hoogtepunt van het jaar is.
 

09/12/2015 10:10:41
Anchor link
Sabaton Joakim op 09/12/2015 00:08:23:
Rickert Bombaklats op 08/12/2015 13:12:47:
Nederland, never van me leven land.

Alles is kut hier. Zodra ik de mogelijkheid heb om hier op te pleuren ben ik weg.

De mensen die hier wonen zijn ook kut. Je kan elkaar niet eens aanspreken op ene normale manier of je hebt al bonje met iemand.
Ook word er veel te weinig geleefd en teveel gewerkt, alles staat maar in het daglicht om werken.

Het is dat ik er geboren ben maar ik heb liever een ander land.


Met zo'n instelling vind ik het opzich ook niet vreemd ;-) *Mompelt iets van* Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Een stad is mij te druk, te groot en chaotisch.. Heb zelf 1.5 jaar in Leeuwarden gewoont en me daar nooit op mijn gemak gevoelt ook al is het niet eens een hele grote stad. Geef mij maar een lekker klein dorp, waar je elkaar kent en je nog gedag tegen elkaar kunt zeggen. En waar het dorpsfeest (tentfeest) het hoogtepunt van het jaar is.



Dat is een aanname, ben 2 jaar met een Spaanse vrouw gegaan en ben elke maand naar Spanje gevlogen om bij haar te zijn.
Als ik zag hoeveel dingen er voor kinderen gedaan werden en hoe de mensen altijd met elkaar omgingen (dus geen toerisme) was dat een wereld van verschil.

Ze woonde in een stad naast de grote stad en werkte in de grote stad en ook daar was iedreen even vriendelijk.
Daarom is Nederland zo verpaupert, alles moet maar kunnen hier hebben geen vastigheid en alles moet maar geld opleveren.
Vuurwerk, nee teveel overlast. Zwarte Piet, racisme. Kermis in de stad, te druk en kost teveel geld.
In Delft is er dit jaar geen schaatsbaan omdat de gemeente niet het kostenplaatje kan bedekken.
Doe dan iets anders of kleiner want het is een attractie van Delft.
 

09/12/2015 16:12:14
Anchor link
Ik kom zelf uit Arnhem, maar ik woon op dit moment in Azewijn (Achterhoek). Ik zou opzich wel in Doetinchem willen wonen vanwege het OV en dat alles dicht bij elkaar ligt. Maar mijn droom is weer om naar Arnhem te gaan (Voor de studie Webdevelopment).
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.