lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 09:32:42
Quote Anchor link
hallo, is het mogelijk een lightbox of slimbox te gebruiken bij het tonen van een plaatje uit een database?

ik heb hier een stukje phpcode wat een plaatje laat zien:
<td><img src=\"". $row['image']."\" alt=\"".$row['naam']. "\"/></td>";

maar nu wil ik, als dat plaatje eenmaal getoond is, de bezoeker de gelegenheid geven er nog eens op te kunnen klikken ter vergroting.

dan zou er dus zoiets tussen gepropt moeten worden:
a href="??.jpg" rel="lightbox"

maar hoe doe je dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:47:24
 

05/07/2011 09:34:44
Quote Anchor link
Dat er aan toevoegen?
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 09:47:03
Quote Anchor link
ja, <a href="??.jpg" rel="lightbox"> hieraan toevoegen:

<img src=\"". $row['image']."\" alt=\"".$row['naam']. "\"/>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2011 09:48:03
Quote Anchor link
En afsluiten met </a>
Op de vraagtekens hoort dan $row['image'] te staan.
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 10:02:11
Quote Anchor link
<a href="$row['image']" rel="lightbox"><img src=\"". $row['image']."\" alt=\"".$row['naam']. "\"/></a>

zo bedoel je?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2011 10:04:29
Quote Anchor link
ja, maar....
Variabelen buiten quotes hé, geldt ook voor $row['image']
 

05/07/2011 10:04:45
Quote Anchor link
Zie string.
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 10:11:17
Quote Anchor link
<a href=$row['image'] rel="lightbox"><img src=\"". $row['image']."\" alt=\"".$row['naam']. "\"/></a>

zo dan

hmmm, nee, krijg nu syntax error
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/vhosts/jeelsites.nl/httpdocs/databases.php on line 52
Gewijzigd op 05/07/2011 10:16:00 door jelle vanhijfte
 

05/07/2011 10:14:08
Quote Anchor link
Karl Karl op 05/07/2011 10:04:45:
Zie string.
 
Maikel  B

Maikel B

05/07/2011 10:24:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<a href=".$row['image']." rel='lightbox'><img src=".$row['image']." alt=".$row['naam']." /></a>";
?>


Zoiets zou moeten werken.

Kijk ook naar de kleuren van PHP in je editor. Vaak zie je aan de kleuren al dat de code niet klopt.
Gewijzigd op 05/07/2011 10:26:03 door Maikel B
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 15:15:56
Quote Anchor link
helaas,
heb het stukje code geplakt maar lauw loene, geen resultaat.
ik weet niet of het toegestaan is hier code te plakken?

hoe dan ook , code ziet er zo uit, maar resultaat is een parse error
http://www.jeelsites.nl/testphp.php
vul je hier wat in , dan krijg je een parse error

code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// Connect to the database server
mysql_connect("localhost", "xxx", "xxx") or die(mysql_error());
 
// Open to the database
mysql_select_db("cds") or die(mysql_error());
 
// Select all records from the "Individual" table
$result = mysql_query("SELECT naam, titel, jaar FROM band2 WHERE naam like '%$trefwoord%' ORDER BY jaar ASC")
or die(mysql_error());
?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><!-- InstanceBegin template="/Templates/template_css2.dwt" codeOutsideHTMLIsLocked="false" -->
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<!-- InstanceBeginEditable name="doctitle" -->
<title>jeelsites databases</title>
<!-- InstanceEndEditable -->
<!-- InstanceBeginEditable name="head" -->
<!-- InstanceEndEditable -->
<link href="css/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />


</head>

<body>

<div id="container">

<div id="header"><div id="logo"></div></div>

<div id="menu"><a href="index.html">Home</a> | <a href="contact.html">Contact</a> | <a href="sliders/slider.html">Sliders</a> | <a href="photographieen.html">Photographieen</a> | <a href="databases2.php">databases</a> | <a href="shoutbox/index.html">shoutbox</a> | <a href="muziek.html">muziek</a></div>

<div id="content"><!-- InstanceBeginEditable name="EditRegion3" -->
<h4>zoek een cd op artiest</h4>
<form action="testphp.php" method="post">
<p>trefwoord invullen:
<input name="trefwoord" type="text" /> <input type="Submit" />
</p>
<p>&nbsp;</p>
</form>
<table width="785" id="fullheight">
<tr style="vertical-align: top; background-color:#39f;">
<td width="376"><strong>naam</strong></td>
<td width="322"><strong>titel</strong></td>
<td width="71"><strong>jaar</strong></td>

</tr>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// Loop thru each record (using the PHP $row variable),
// then display the first name and last name of each record.

while($row = mysql_fetch_array($result)){
              echo "<tr>";
    echo "<td>" <a href=".$row['image']." rel='lightbox'><img src=".$row['image']." alt=".$row['naam']." /></a>"</td>";
      
    echo "</tr>"; }
?>

</table>
<!-- InstanceEndEditable --></div>
<div style="clear: both"><!-- ! --></div>


</div>
<!-- eind #container -->

<div class="menu a" id="footer">
Hier wordt de inhoud voor id "footer" weergegeven
</div>

</body>
<!-- InstanceEnd --></html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2011 15:39:47
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php // kleurtjes
    echo "<td>" <a href=".$row['image']." rel='lightbox'><img src=".$row['image']." alt=".$row['naam']." /></a>"</td>";
?>

Er klopt niks van... Waarom plaats je haakjes om de <td>-tags?

PS: Het is handiger om voortaan relevante code te tonen...
Gewijzigd op 05/07/2011 15:41:37 door - Ariën -
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 16:09:05
Quote Anchor link
waarom ik daar haakjes plaats?
omdat ik een werkend phpscript heb waar ze ook rond de td tags staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// Loop thru each record (using the PHP $row variable),
// then display the first name and last name of each record.

while($row = mysql_fetch_array($result)){
              echo "<tr>";
    echo "<td>".$row['naam']. "</td><td>". $row['titel']."</td><td>". $row['jaar']."</td><td>". $row['image']."</td>";
      
    echo "</tr>"; }
?>
 
Maikel  B

Maikel B

05/07/2011 16:13:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php // kleurtjes
    echo "<td> <a href=".$row['image']." rel='lightbox'><img src=".$row['image']." alt=".$row['naam']." /></a>"</td>";
?>


dit zal wel werken.

je gebruikt haakjes om de echo te openen en te sluiten

en je haakjes staan daar niet om de <td> heen maar eentje staat achter de echo en de ander hoort bij de ".$row['naam']."

en even een tip voor je.
Lees even de basishandeiding van PHP door.
Want dit is echt basiswerk.
Je bent er mss een half uurtje mee bezig om hem door te nemen en dan ben je al een hele grote stap verder.
Gewijzigd op 05/07/2011 16:16:08 door Maikel B
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 16:30:40
Quote Anchor link
hallo maikel, ok, dat werkt!
in ieder geval is het plaatje aanklikbaar.
de manier waarop de vergroting verschijnt is echter nog niet je van het.

zie: http://www.jeelsites.nl/testphp.php
NB vul bv 'bad' in het zoekveld in, dan krijg je een hoes te zien.
noch plaats noch vergroting zijn helemaal ok,(dubbel en klein) terwijl deze slimbox echt werkt: http://www.jeelsites.nl/sliders/slimbox-1.71/slimbox-1.71/example.html

maar hoe dan ook bedankt, Aar en Karl Karl ook uiteraard
Gewijzigd op 05/07/2011 16:32:06 door jelle vanhijfte
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/07/2011 16:56:39
Quote Anchor link
<p>The requested URL /css/slimbox.css was not found on this server.</p>
 
Jelle vanhijfte

jelle vanhijfte

05/07/2011 17:11:02
Quote Anchor link
oeps, even niet geupload, bedankt, probleem lijkt nu wel verholpen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.