lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Reshad F

Reshad F

21/03/2012 15:47:45
Quote Anchor link
hallo ik probeer gebruik te maken van lightbox ( jquery )

en nu heb ik het zoals uitgelegd geimplementeerd op de site. alleen werkt het totaal niet. als ik de link naar de jquery library van google erin heb staan doet hij niks.. en wanneer ik deze weghaal dan krijg ik wel een lightbox maar dan blijft hij laden.. iemand enig idee wat er mis mee kan zijn?

bron: link
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 16:41:25
 
John Cena

John Cena

21/03/2012 16:00:27
Quote Anchor link
Handig om je code te zien :)
 
Joey Schroder

Joey Schroder

21/03/2012 16:00:45
Quote Anchor link
Zet deze in je header;
<script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"</script>
<script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

Zorg dat ze de juiste verwijzingen krijgen naar de map etc.

Zet vervolgens in je body;

<a href="images/image-1.jpg" rel="lightbox" title="my caption">image #1</a>
Met de juiste verwijzing naar de plaatjes.
Dan zou het moeten werken.

Mocht je eerst een klein plaatje willen en als je daar vervolgens op klikt dat die dan vergroot. Dan moet je eerst je huidige plaatje verkleinen en die in een <a href> zetten en als je daar op klikt dat je dan het plaatje vergroot.
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 16:03:26
Quote Anchor link
ja sorry helemaal vergeten ik heb gewoon de stappen gevolgd.. zie mijn website:

link

de plaatjes staan bij portfolio.
Gewijzigd op 21/03/2012 16:03:39 door Reshad F
 
Joey Schroder

Joey Schroder

21/03/2012 16:06:09
Quote Anchor link
Ok, ziet er leuk en veel belovend uit maar zitten nog wel een paar schoonheids foutjes in :P

Maar ik vindt nergens je lightbox weer?
Gewijzigd op 21/03/2012 16:06:34 door Joey Schroder
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 16:07:26
Quote Anchor link
schoonheidsfoutjes?

bedoel je de plaatjes die er raar uit zien op het moment? dat kwam even nadat de lightbox erin gezet heb.. ze horen het nu gewoon te doen. of bedoel je wat anders?
 
Joey Schroder

Joey Schroder

21/03/2012 16:10:12
Quote Anchor link
De plaatjes vliegen alle kanten op. Maar dat heb je al verholpen zie ik. En als ik op "View Design" aanklik gebeurt er niks.
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 16:11:39
Quote Anchor link
ja daar ook deze vraag voor ... hij doet niks en als ik de google jquery link weghaal dan doet hij het wel maar dan blijft hij hangen op de load scherm..
 
Joey Schroder

Joey Schroder

21/03/2012 16:13:36
Quote Anchor link
Zou je misschien dat stuk script hier neer willen plakken?
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 16:18:22
Quote Anchor link
dit <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.0/jquery.min.js"></script>
en dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
<div class="view view-first">
                                        <
img src="images/work1.png" width="220px" height="220px" />
                                            <
div class="mask">
                                            <
h2>in ontwikkeling</h2>
                                                <
p><font color="#fff">Ticketbox</font></p>
                                            <
a href="#" rel="lightbox" class="info">View design</a><br>
                                            <
/div>
                                    <
/div>
?>


en voor de rest heb ik enkel de lightbox scripts geinclude en klaar...

edit: als je console start zie je dat er foutmeldingen zijn alleen weet ik niet hoe deze op te lossen iemand een idee?
Gewijzigd op 21/03/2012 16:26:24 door Reshad F
 
Joey Schroder

Joey Schroder

21/03/2012 16:27:42
Quote Anchor link
<a href="#" rel="lightbox" class="info">View design</a>

Je moet daar wel in de href="#" een plaatje in zetten anders werkt het niet zoals je nu hebt ;)
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 16:36:08
Quote Anchor link
maar dan krijg ik het niet in een lightbox.. maar wordt het een link
 
Joey Schroder

Joey Schroder

21/03/2012 16:37:48
Quote Anchor link
Wat krijg je dan niet in een lightbox?

Als je nu ff dit doet.

<a href="images/work1.png" rel="lightbox" class="info">View design</a>

Zo gauw je dna op "View design" klik dan word images/work1.png vergroot op je scherm ;)
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 16:38:56
Quote Anchor link
nee juist niet dan krijg ik het in een nieuwe pagina ( de afbeelding ) en geen lightbox te bekennen..
 
Joey Schroder

Joey Schroder

21/03/2012 16:43:01
Quote Anchor link
Weet je 100% zeker dat de links die jij in je header hebt ook daar daadwerkelijk staan. En de verwijzingen van die link naar de js bestanden etc ook goed zijn?

Want ik had dat probleem ook gehad maar dan klopt de verwijzingen niet...
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 16:53:22
Quote Anchor link
als je in mijn broncode gaat kijken en op de links naar de JS bestanden klikt dan krijg je alles gewoon te zien. dus het is goed..

edit: ik zie op de site van lightbox dat dit een veelvoorkomend probleem is.. en dat ik dan initLightbox() moet gebruiken om conflict tussen 2 scripts te voorkomen alleen zie ik niet zo een twee waar ik het plaatsen moet..

Toevoeging op 21/03/2012 17:01:57:

It doesn't work at all. The image opens up in a new page. What's wrong?
This is commonly caused by a conflict between scripts. Check your body tag and look for an onload attribute. Example:
<body onload="MM_preloadImages(‘/images/menu_on.gif’)…;">
A quick fix to this problem is to append the initLightbox() to the onload attribute as so:
<body onload="MM_preloadImages(‘/images/menu_on.gif’)…;initLightbox()">

Toevoeging op 21/03/2012 17:39:25:

edit: ik heb het werkend en het ligt inderdaad aan de google library die ik geinclude heb het werkt elkaar tegen.. hoe omzeil ik dit probleem door initLightbox() toe te passen?
Gewijzigd op 21/03/2012 16:58:33 door Reshad F
 
Victor -

Victor -

21/03/2012 17:42:48
Quote Anchor link
plaats initLightbox() in je body:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<body onload="initLightbox();">
 
Reshad F

Reshad F

21/03/2012 17:46:15
Quote Anchor link
nope dan werken ze beide niet..

Toevoeging op 21/03/2012 19:08:11:

ik heb op internet gevonden dat dit een heel veelvoorkomend probleem is.. maar ik kom er niet uit hoe ik dit op zou moeten lossen kan er iemand meekijken?

link
 
Joey Schroder

Joey Schroder

04/04/2012 12:18:23
Quote Anchor link
Hey Reshadd ik zie dat je het probleem opgelost hebt!

Mag ik vragen hoe je dat gedaan hebt?
 
Reshad F

Reshad F

04/04/2012 12:36:35
Quote Anchor link
Joey zou je voortaan die hele oude topics niet willen bumpen maar naar verwijzen met een linkje :) ehm volgens mij had ik een andere lightbox genomen wat hierop gebaseerd was. toen heb ik ipv de jquery library te gebruiken de prototype gebruikt denk ik. als je verder vragen hebt kan je me pmen
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/04/2012 12:50:55
Quote Anchor link
Heel oude? Twee weken. Dat valt nog wel mee.

Daarnaast: je hebt het kennelijk opgelost, maar hebt dit niet in je topic vermeld. Vind ik jammer. Was wel zo netjes geweest.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.