Lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 10:17:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil mijn eigen lightbox maken waarin ik gewoon foto's kan vergroten of formulieren in kan openen. Bij dat 2de loop ik een beetje vast. Ik wil namelijk dat een formulier verstuurd word zonder dat de pagina opnieuw verstuurd word. Ik wil liever geen iframe gebruiken omdat je daarmee problemen krijgt om de lightbox af te sluiten. Heeft iemand misschien een idee hoe en wat? Ik heb al eens eerder geprobeerd dit te maken, toen succesvol omdat er maar weinig input velden waren en die afzonderlijk met Ajax verstuurde maar dit is iets anders heb ik het idee.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:53:23
 
Php knipper

php knipper

16/02/2013 12:53:59
Quote Anchor link
alle post data in een var
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var form_naam = $(this).parents('form').attr("name");
Gewijzigd op 16/02/2013 12:59:31 door php knipper
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 13:15:33
Quote Anchor link
Om de inhoud van formuliervelden terug te sturen naar de server zonder de pagina te verlaten heb je absoluut AJAX nodig. Indien het allemaal wat complex gaat worden met gewoon javascript kan ik je jQuery aanraden. Laat anders even een relevant stukje code zien
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 16:17:51
Quote Anchor link
Laat ik de vraag anders stellen (ik heb ondertussen namelijk wat mogelijkheden opgeschreven).

Kan ik met jQuery een ajax call maken die een formulier (ingevuld) verstuurd naar de server zonder dat de pagina herlaad. Ik weet dat het met een iframe kan maar vanuit een iframe zelf kun je de lightbox dan niet meer uitzetten.
 
Moose -

Moose -

16/02/2013 16:27:10
Quote Anchor link
Het hele punt van een ajax call is dat de pagina niet herladen wordt. Dus ja dat kan
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 16:37:29
Quote Anchor link
Oke, stel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div class="lightbox-content">
    <form>
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
        <button value="Versturen">
    </form>
</div>


Hoe kan ik zo'n formulier versturen met een Ajax call?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$(document).ready(function(){
    $('.lightbox-content').children('form').children('button').click(function(){
        // ajax call hier?
    });
});
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 17:01:56
Quote Anchor link
zo:

ajaxform.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
  <script>
$(document).ready(function() {
  /* submit function van ons formulier */
  $("#myform").submit(function(event) {
  
    /* Voorkom de normale submit */
    event.preventDefault();
  
    /* enkele waarden uitlezen */
    var form = $( this ),
        naam = form.find( 'input[name="naam"]' ).val(),
        adres = form.find( 'input[name="adres"]' ).val(),
        woonplaats = form.find( 'input[name="woonplaats"]' ).val(),
        url = form.attr( 'action' );
  
    /* Verzend de data met jquery's post() */
    var posting = $.post( url, { naam: naam, adres: adres, woonplaats: woonplaats } );
  
    /* Stop het antwoord in een div */
    posting.done(function( data ) {
      $( "#result" ).text( data );
    });
  });
});
  </script>
</head>
<body>
  <form action="process.php" id="myform">
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
   <input type="submit" value="Versturen" />
  </form>
  <!-- In deze div komt het resultaat van process.php -->
  <div id="result"></div>
 
 
</body>
</html>


process.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if(isset($_POST['naam']) && isset($_POST['adres']) && isset($_POST['woonplaats'])) {
            echo strtoupper($_POST['naam']).' ';
            echo strtoupper($_POST['adres']).' ';
            echo strtoupper($_POST['woonplaats']);
            exit;
        }
    }

    echo 'Foutje';
?>


Toevoeging op 16/02/2013 17:20:57:

of met een JSON antwoord:

formajax.html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
  <script>
$(document).ready(function() {
  /* submit function van ons formulier */
  $("#myform").submit(function(event) {
  
    /* Voorkom de normale submit */
    event.preventDefault();
  
    /* enkele waarden uitlezen */
    var form = $( this ),
        naam = form.find( 'input[name="naam"]' ).val(),
        adres = form.find( 'input[name="adres"]' ).val(),
        woonplaats = form.find( 'input[name="woonplaats"]' ).val(),
        url = form.attr( 'action' );
  
    /* Verzend de data met jquery's post() */
    var posting = $.post( url, { naam: naam, adres: adres, woonplaats: woonplaats } );
  
    /* Stop het antwoord in een div */
    posting.done(function( data ) {
      $( "#result" ).html( data['naam'] + '<br />' + data['adres'] + '<br />' + data['woonplaats'] );
    });
  });
});
  </script>
</head>
<body>
  <form action="process.php" id="myform">
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
   <input type="submit" value="Versturen" />
  </form>
  <!-- In deze div komt het resultaat van process.php -->
  <div id="result"></div>
 
 
</body>
</html>


process.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    header('Content-Type: application/json');
    
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if(isset($_POST['naam']) && isset($_POST['adres']) && isset($_POST['woonplaats'])) {
            $arr = array();
            $arr['naam']  = strtoupper($_POST['naam']);
            $arr['adres']  =  strtoupper($_POST['adres']);
            $arr['woonplaats']  =  strtoupper($_POST['woonplaats']);
            echo json_encode($arr);
            exit;
        }
    }

    echo 'Foutje';
?>
Gewijzigd op 16/02/2013 17:22:37 door Frank Nietbelangrijk
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 17:23:59
Quote Anchor link
Wow! Bedankt Frank! Ik zal eens kijken of het werkt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 17:26:32
Quote Anchor link
heb het getest..
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 17:42:36
Quote Anchor link
Dat snap ik, maar ik moet het nog implementeren ;).
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 18:11:30
Quote Anchor link
uiteraard
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 21:04:09
Quote Anchor link
Ik ben nog steeds bezig met knoeien maar op de een of andere manier word het formulier telkens verstuurd als ik op een submit button klik. Moet ik misschien eerst iets doen voordat dat event 'prevented' word?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 21:14:40
Quote Anchor link
Let er op dat de code in de functie $(document).ready(function() {....}); staat want anders gaat het mis omdat de html nog niet ingeladen is en dus bestaat myform nog niet.

uiteraard let op dat je aan het form de juiste id geeft.

test desnoods even met alert('test'); welke code wel en niet uitgevoerd wordt

of laat me even meekijken
Gewijzigd op 16/02/2013 21:16:45 door Frank Nietbelangrijk
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 21:31:50
Quote Anchor link
Zou je mee kunnen kijken? Ik heb namelijk wat problemen met selectors. die Alert werkt niet.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 22:08:19
Quote Anchor link
jeps zie pm

Toevoeging op 16/02/2013 22:08:23:

jeps zie pm
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.