Lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 10:17:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil mijn eigen lightbox maken waarin ik gewoon foto's kan vergroten of formulieren in kan openen. Bij dat 2de loop ik een beetje vast. Ik wil namelijk dat een formulier verstuurd word zonder dat de pagina opnieuw verstuurd word. Ik wil liever geen iframe gebruiken omdat je daarmee problemen krijgt om de lightbox af te sluiten. Heeft iemand misschien een idee hoe en wat? Ik heb al eens eerder geprobeerd dit te maken, toen succesvol omdat er maar weinig input velden waren en die afzonderlijk met Ajax verstuurde maar dit is iets anders heb ik het idee.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:09:15
 
Php knipper

php knipper

16/02/2013 12:53:59
Quote Anchor link
alle post data in een var
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var form_naam = $(this).parents('form').attr("name");
Gewijzigd op 16/02/2013 12:59:31 door php knipper
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 13:15:33
Quote Anchor link
Om de inhoud van formuliervelden terug te sturen naar de server zonder de pagina te verlaten heb je absoluut AJAX nodig. Indien het allemaal wat complex gaat worden met gewoon javascript kan ik je jQuery aanraden. Laat anders even een relevant stukje code zien
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 16:17:51
Quote Anchor link
Laat ik de vraag anders stellen (ik heb ondertussen namelijk wat mogelijkheden opgeschreven).

Kan ik met jQuery een ajax call maken die een formulier (ingevuld) verstuurd naar de server zonder dat de pagina herlaad. Ik weet dat het met een iframe kan maar vanuit een iframe zelf kun je de lightbox dan niet meer uitzetten.
 
Moose -

Moose -

16/02/2013 16:27:10
Quote Anchor link
Het hele punt van een ajax call is dat de pagina niet herladen wordt. Dus ja dat kan
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 16:37:29
Quote Anchor link
Oke, stel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div class="lightbox-content">
    <form>
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
        <button value="Versturen">
    </form>
</div>


Hoe kan ik zo'n formulier versturen met een Ajax call?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$(document).ready(function(){
    $('.lightbox-content').children('form').children('button').click(function(){
        // ajax call hier?
    });
});
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 17:01:56
Quote Anchor link
zo:

ajaxform.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
  <script>
$(document).ready(function() {
  /* submit function van ons formulier */
  $("#myform").submit(function(event) {
  
    /* Voorkom de normale submit */
    event.preventDefault();
  
    /* enkele waarden uitlezen */
    var form = $( this ),
        naam = form.find( 'input[name="naam"]' ).val(),
        adres = form.find( 'input[name="adres"]' ).val(),
        woonplaats = form.find( 'input[name="woonplaats"]' ).val(),
        url = form.attr( 'action' );
  
    /* Verzend de data met jquery's post() */
    var posting = $.post( url, { naam: naam, adres: adres, woonplaats: woonplaats } );
  
    /* Stop het antwoord in een div */
    posting.done(function( data ) {
      $( "#result" ).text( data );
    });
  });
});
  </script>
</head>
<body>
  <form action="process.php" id="myform">
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
   <input type="submit" value="Versturen" />
  </form>
  <!-- In deze div komt het resultaat van process.php -->
  <div id="result"></div>
 
 
</body>
</html>


process.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if(isset($_POST['naam']) && isset($_POST['adres']) && isset($_POST['woonplaats'])) {
            echo strtoupper($_POST['naam']).' ';
            echo strtoupper($_POST['adres']).' ';
            echo strtoupper($_POST['woonplaats']);
            exit;
        }
    }

    echo 'Foutje';
?>


Toevoeging op 16/02/2013 17:20:57:

of met een JSON antwoord:

formajax.html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
  <script>
$(document).ready(function() {
  /* submit function van ons formulier */
  $("#myform").submit(function(event) {
  
    /* Voorkom de normale submit */
    event.preventDefault();
  
    /* enkele waarden uitlezen */
    var form = $( this ),
        naam = form.find( 'input[name="naam"]' ).val(),
        adres = form.find( 'input[name="adres"]' ).val(),
        woonplaats = form.find( 'input[name="woonplaats"]' ).val(),
        url = form.attr( 'action' );
  
    /* Verzend de data met jquery's post() */
    var posting = $.post( url, { naam: naam, adres: adres, woonplaats: woonplaats } );
  
    /* Stop het antwoord in een div */
    posting.done(function( data ) {
      $( "#result" ).html( data['naam'] + '<br />' + data['adres'] + '<br />' + data['woonplaats'] );
    });
  });
});
  </script>
</head>
<body>
  <form action="process.php" id="myform">
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
   <input type="submit" value="Versturen" />
  </form>
  <!-- In deze div komt het resultaat van process.php -->
  <div id="result"></div>
 
 
</body>
</html>


process.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    header('Content-Type: application/json');
    
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if(isset($_POST['naam']) && isset($_POST['adres']) && isset($_POST['woonplaats'])) {
            $arr = array();
            $arr['naam']  = strtoupper($_POST['naam']);
            $arr['adres']  =  strtoupper($_POST['adres']);
            $arr['woonplaats']  =  strtoupper($_POST['woonplaats']);
            echo json_encode($arr);
            exit;
        }
    }

    echo 'Foutje';
?>
Gewijzigd op 16/02/2013 17:22:37 door Frank Nietbelangrijk
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 17:23:59
Quote Anchor link
Wow! Bedankt Frank! Ik zal eens kijken of het werkt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 17:26:32
Quote Anchor link
heb het getest..
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 17:42:36
Quote Anchor link
Dat snap ik, maar ik moet het nog implementeren ;).
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 18:11:30
Quote Anchor link
uiteraard
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 21:04:09
Quote Anchor link
Ik ben nog steeds bezig met knoeien maar op de een of andere manier word het formulier telkens verstuurd als ik op een submit button klik. Moet ik misschien eerst iets doen voordat dat event 'prevented' word?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 21:14:40
Quote Anchor link
Let er op dat de code in de functie $(document).ready(function() {....}); staat want anders gaat het mis omdat de html nog niet ingeladen is en dus bestaat myform nog niet.

uiteraard let op dat je aan het form de juiste id geeft.

test desnoods even met alert('test'); welke code wel en niet uitgevoerd wordt

of laat me even meekijken
Gewijzigd op 16/02/2013 21:16:45 door Frank Nietbelangrijk
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 21:31:50
Quote Anchor link
Zou je mee kunnen kijken? Ik heb namelijk wat problemen met selectors. die Alert werkt niet.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 22:08:19
Quote Anchor link
jeps zie pm

Toevoeging op 16/02/2013 22:08:23:

jeps zie pm
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.