Lightbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 10:17:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil mijn eigen lightbox maken waarin ik gewoon foto's kan vergroten of formulieren in kan openen. Bij dat 2de loop ik een beetje vast. Ik wil namelijk dat een formulier verstuurd word zonder dat de pagina opnieuw verstuurd word. Ik wil liever geen iframe gebruiken omdat je daarmee problemen krijgt om de lightbox af te sluiten. Heeft iemand misschien een idee hoe en wat? Ik heb al eens eerder geprobeerd dit te maken, toen succesvol omdat er maar weinig input velden waren en die afzonderlijk met Ajax verstuurde maar dit is iets anders heb ik het idee.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:03:42
 
Php knipper

php knipper

16/02/2013 12:53:59
Quote Anchor link
alle post data in een var
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var form_naam = $(this).parents('form').attr("name");
Gewijzigd op 16/02/2013 12:59:31 door php knipper
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 13:15:33
Quote Anchor link
Om de inhoud van formuliervelden terug te sturen naar de server zonder de pagina te verlaten heb je absoluut AJAX nodig. Indien het allemaal wat complex gaat worden met gewoon javascript kan ik je jQuery aanraden. Laat anders even een relevant stukje code zien
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 16:17:51
Quote Anchor link
Laat ik de vraag anders stellen (ik heb ondertussen namelijk wat mogelijkheden opgeschreven).

Kan ik met jQuery een ajax call maken die een formulier (ingevuld) verstuurd naar de server zonder dat de pagina herlaad. Ik weet dat het met een iframe kan maar vanuit een iframe zelf kun je de lightbox dan niet meer uitzetten.
 
Moose -

Moose -

16/02/2013 16:27:10
Quote Anchor link
Het hele punt van een ajax call is dat de pagina niet herladen wordt. Dus ja dat kan
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 16:37:29
Quote Anchor link
Oke, stel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div class="lightbox-content">
    <form>
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
        <button value="Versturen">
    </form>
</div>


Hoe kan ik zo'n formulier versturen met een Ajax call?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$(document).ready(function(){
    $('.lightbox-content').children('form').children('button').click(function(){
        // ajax call hier?
    });
});
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 17:01:56
Quote Anchor link
zo:

ajaxform.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
  <script>
$(document).ready(function() {
  /* submit function van ons formulier */
  $("#myform").submit(function(event) {
  
    /* Voorkom de normale submit */
    event.preventDefault();
  
    /* enkele waarden uitlezen */
    var form = $( this ),
        naam = form.find( 'input[name="naam"]' ).val(),
        adres = form.find( 'input[name="adres"]' ).val(),
        woonplaats = form.find( 'input[name="woonplaats"]' ).val(),
        url = form.attr( 'action' );
  
    /* Verzend de data met jquery's post() */
    var posting = $.post( url, { naam: naam, adres: adres, woonplaats: woonplaats } );
  
    /* Stop het antwoord in een div */
    posting.done(function( data ) {
      $( "#result" ).text( data );
    });
  });
});
  </script>
</head>
<body>
  <form action="process.php" id="myform">
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
   <input type="submit" value="Versturen" />
  </form>
  <!-- In deze div komt het resultaat van process.php -->
  <div id="result"></div>
 
 
</body>
</html>


process.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if(isset($_POST['naam']) && isset($_POST['adres']) && isset($_POST['woonplaats'])) {
            echo strtoupper($_POST['naam']).' ';
            echo strtoupper($_POST['adres']).' ';
            echo strtoupper($_POST['woonplaats']);
            exit;
        }
    }

    echo 'Foutje';
?>


Toevoeging op 16/02/2013 17:20:57:

of met een JSON antwoord:

formajax.html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
  <script>
$(document).ready(function() {
  /* submit function van ons formulier */
  $("#myform").submit(function(event) {
  
    /* Voorkom de normale submit */
    event.preventDefault();
  
    /* enkele waarden uitlezen */
    var form = $( this ),
        naam = form.find( 'input[name="naam"]' ).val(),
        adres = form.find( 'input[name="adres"]' ).val(),
        woonplaats = form.find( 'input[name="woonplaats"]' ).val(),
        url = form.attr( 'action' );
  
    /* Verzend de data met jquery's post() */
    var posting = $.post( url, { naam: naam, adres: adres, woonplaats: woonplaats } );
  
    /* Stop het antwoord in een div */
    posting.done(function( data ) {
      $( "#result" ).html( data['naam'] + '<br />' + data['adres'] + '<br />' + data['woonplaats'] );
    });
  });
});
  </script>
</head>
<body>
  <form action="process.php" id="myform">
        Naam:<br>
        <input type="text" name="naam"><br>
        Adres:<br>
        <input type="text" name="adres"><br>
        Woonplaats:<br>
        <input type="text" name="woonplaats"><br>
   <input type="submit" value="Versturen" />
  </form>
  <!-- In deze div komt het resultaat van process.php -->
  <div id="result"></div>
 
 
</body>
</html>


process.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    header('Content-Type: application/json');
    
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if(isset($_POST['naam']) && isset($_POST['adres']) && isset($_POST['woonplaats'])) {
            $arr = array();
            $arr['naam']  = strtoupper($_POST['naam']);
            $arr['adres']  =  strtoupper($_POST['adres']);
            $arr['woonplaats']  =  strtoupper($_POST['woonplaats']);
            echo json_encode($arr);
            exit;
        }
    }

    echo 'Foutje';
?>
Gewijzigd op 16/02/2013 17:22:37 door Frank Nietbelangrijk
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 17:23:59
Quote Anchor link
Wow! Bedankt Frank! Ik zal eens kijken of het werkt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 17:26:32
Quote Anchor link
heb het getest..
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 17:42:36
Quote Anchor link
Dat snap ik, maar ik moet het nog implementeren ;).
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 18:11:30
Quote Anchor link
uiteraard
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 21:04:09
Quote Anchor link
Ik ben nog steeds bezig met knoeien maar op de een of andere manier word het formulier telkens verstuurd als ik op een submit button klik. Moet ik misschien eerst iets doen voordat dat event 'prevented' word?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 21:14:40
Quote Anchor link
Let er op dat de code in de functie $(document).ready(function() {....}); staat want anders gaat het mis omdat de html nog niet ingeladen is en dus bestaat myform nog niet.

uiteraard let op dat je aan het form de juiste id geeft.

test desnoods even met alert('test'); welke code wel en niet uitgevoerd wordt

of laat me even meekijken
Gewijzigd op 16/02/2013 21:16:45 door Frank Nietbelangrijk
 
Albert de Wit

Albert de Wit

16/02/2013 21:31:50
Quote Anchor link
Zou je mee kunnen kijken? Ik heb namelijk wat problemen met selectors. die Alert werkt niet.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 22:08:19
Quote Anchor link
jeps zie pm

Toevoeging op 16/02/2013 22:08:23:

jeps zie pm
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.