lijst afgaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »
Olivier -

olivier -

11/07/2012 15:57:58
Quote Anchor link
Beste .

ik heb deze rij :
Quote:
hr-115-33.ha-1003-92.hd-180-1.sh-300-92.ca-1815-103.ch-215-92.lg-280-103

Nu wil ik dat hij dus
Quote:
aa-1-1.aa-0000-00.hd-000-0.aa-000-00.aa-1000-000.aa-200-00.aa-000-000


Dus dat hij alles afgaat.

Iemand die een idee heeft?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 21:55:33
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

11/07/2012 15:59:33
Quote Anchor link
Als je je vraag nou terugleest, heb je dan zelf enig idee waar dit over gaat?
 
Aad B

Aad B

11/07/2012 15:59:46
Quote Anchor link
Dit snapt niemand, leg eens beter uit.
 
Eddy E

Eddy E

11/07/2012 16:00:32
Quote Anchor link
Euh... afgaat op wat?

Kijk eens naar explode() en foreach().

Maar wat er gebeurt met de bovenste rij (spreek liever over string!) gebeurt... geen idee.
 
Olivier -

olivier -

11/07/2012 16:00:50
Quote Anchor link
ik heb :hr-115-33.ha-1003-92.hd-180-1.sh-300-92.ca-1815-103.ch-215-92.lg-280-103
hij moet alles af lopen.

dus
hr moet van aa tot zz gaan maar hij moet niet

aa
bb
cc

maar
aa
ab
ac

snappen jullie dat?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/07/2012 16:05:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
foreach(range('a','z') as $letter1)
{

    foreach(range('a','z') as $letter2)
    {

        echo $letter1.$letter2.'<br/>';
    }
}

?>
 
Aad B

Aad B

11/07/2012 16:27:06
Quote Anchor link
- SanThe - op 11/07/2012 16:05:11:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
foreach(range('a','z') as $letter1)
{

    foreach(range('a','z') as $letter2)
    {

        echo $letter1.$letter2.'-1-1'.$letter1.$letter2.'-0000-00'.$letter1.$letter2'.-200-0'.$letter1.$letter2.'-000-00'.$letter1.$letter2-'enz <br/>';
    }
}

?>
Gewijzigd op 11/07/2012 16:27:45 door Aad B
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/07/2012 16:59:44
Quote Anchor link
Olivier - op 11/07/2012 16:00:50:
hr moet van aa tot zz gaan

Hoe weten we dat het van hr van aa tot zz (of is het t/m zz?) moet?
Moet er nog wat met andere cijfers/letters gebeuren?

Is het echt zo veel moeite om het duidelijk(er) uit te leggen?
 
Olivier -

olivier -

11/07/2012 17:01:41
Quote Anchor link
Nee dus ik doe dat even :

ik heb deze "code"
hr-115-33.ha-1003-92.hd-180-1.sh-300-92.ca-1815-103.ch-215-92.lg-280-103
en deze code staat voor een afbeelding.
deze staan op een server en die afbeeldingen zijn allemaal anders
verander je bijvoorbeeld hr in ba dan word het weer een andere
en ik wil
hr-115-33.ha-1003-92.hd-180-1.sh-300-92.ca-1815-103.ch-215-92.lg-280-103
hellemaal afgaan dus van
aa-100-30-1000-92-aa- enz
tot
zz-200-40-2000 enz
snappen jullie dat?
 
- Mark -

- Mark -

11/07/2012 17:35:50
Quote Anchor link
Kun je dan niet beter met glob() de gehele map uitlezen?

http://php.net/manual/en/function.glob.php
 
Eddy E

Eddy E

11/07/2012 18:21:05
Quote Anchor link
Waarom moeilijke namen gebruiken?
Waar komen die namen vandaan? Waarom kan je ze daar niet nog een keer vandaan halen?
Glob() werkt veel makkelijker.
 
Olivier -

olivier -

11/07/2012 19:16:34
Quote Anchor link
kan niet het gaat via een get.
zijn voor ongeveer 40gb aan afbeeldingen trouwens.
 
- Mark -

- Mark -

11/07/2012 19:28:32
Quote Anchor link
wat bedoel je met get? Ik neem aan $_GET['whatever']? dat gaat dus nooit lukken want daar zit een limiet aan voor zover ik het weet. Met 40 GB aan afbeeldingen dan heb je het over 10 duizenden afbeeldingen neem ik aan? Dat gaat je server niet leuk vinden als je dat met glob probeert uit te lezen waarschijnlijk. En al helemaal niet als je het elke keer doet als iemand een pagina bekijkt.

Je wilt die afbeeldingen toch niet allemaal in 1 keer weergeven of wel?
 
Aad B

Aad B

11/07/2012 20:37:24
Quote Anchor link
Zit er enige logica in de naam? Maak met die kennis een loop zoals Santhe al aangaf en vul dat aan.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

11/07/2012 20:45:46
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 11/07/2012 18:21:05:
Waarom moeilijke namen gebruiken?
Waar komen die namen vandaan? Waarom kan je ze daar niet nog een keer vandaan halen?
Glob() werkt veel makkelijker.


Dit komt uit de GET van Habbo Poppetjes:
http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatar/hr-3163-32.hd-180-2.ch-3185-1330.lg-3078-92.sh-3027-110-110.ha-3117-92,s-0.g-1.d-3.h-3.a-0,cf339f3a4a16be2cf34e6a3f307bb6f9.gif

Als ik het goed begrijp wil hij dus alle mogelijke combinaties weergeven, maar volgens mij is dit niet echt legaal... tenminste, als je het voor een eigen 'Habbo' gebruikt.
Gewijzigd op 11/07/2012 20:48:20 door Lord Gaga
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.