lijst met weeknummers en 1e dag van die week

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Front-end Developer Vue.js Meewerkend voorman

Functieomschrijving Ben jij een ervaren Front-end Developer, bedreven in Vue.js en lijkt het jou gaaf om als meewerkend voorman verantwoordelijk te zijn voor de ontwikkeling van drie junior ontwikkelaars? Werk jij graag aan diverse projecten t.b.v. het vergroten van klant- en medewerkerbeleving? Lee dan snel verder! Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en api ontwerp; Participeren in

Bekijk vacature »

Gerrit broekhuis

gerrit broekhuis

27/04/2012 15:56:44
Quote Anchor link
Ik wil een listbox maken met daarin het jaar, het weeknummer en de 1e maandag van die week. Dit kan ik uiteraard zelf in een tabel gaan invoeren en die uitlezen, maar ik vraag me af of dat via PHP niet slimmer kan.

Ik wil in de lijst dus iets weergeven als

2012 - 1 - 2 januari 2012
2012 - 2 - 9 januari 2012
2012 - 3 - 16 januari 2012
enz.

De lijst hoeft niet in de toekomst te gaan, maar wel in het verleden. dit i.v.m. de noodzaak gegevens uit een database per week te rapporteren.

Groeten, Gerrit
 
PHP hulp

PHP hulp

08/08/2020 19:38:05
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

27/04/2012 16:01:41
Quote Anchor link
Probeer eens zo iets, waarschijnlijk zul je er zelf nog een beetje mee moeten tweaken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$week
= (7*24*3600)

for ($i = strtotime(date('Y-m-d')); $i > strtotime(date('Y-m-d')) - 52*$week; $i -= $week) {

echo date('Y - W - d F Y<br />');

$i = strtotime("+7 days", $i);

}


?>
Gewijzigd op 27/04/2012 16:01:58 door Jacco Brandt
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.