LIMIT 1,2 werkt niet??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

15/04/2008 07:43:00
Quote Anchor link
Waarom werkt dit niet:

SELECT id, titel, bericht FROM berichten LIMIT 1,2

en deze twee wel:



SELECT id, titel, bericht FROM berichten LIMIT 0,1

SELECT id, titel, bericht FROM berichten LIMIT 2,3

voor een linkje:
klik

wat hij laat zien zijn de eerste en tweede waarde voor LIMIT, de query en het resultaat.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 05:55:39
 
- -

- -

15/04/2008 08:31:00
Quote Anchor link
Uhm bij mij doet alles het hoor.

Edit:
Ik vat niet helemaal wat je wilt...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/04/2008 08:35:00
Quote Anchor link
Je kunt er natuurlijk een ORDER BY id bij in doen. Hij mag ze nu gewoon willekeurig nemen.
 
Marco Fijn

Marco Fijn

15/04/2008 08:46:00
Quote Anchor link
SELECT id, titel, bericht FROM berichten ORDER BY id LIMIT 1,2

Wat je nu krijgt is pagina2, pagina3

Let erop wat LIMIT doet, namelijk niet het eerste en tweede resultaat ophalen, wat ikzelf vroeger ook altijd dacht

Je zegt nu als het ware,
Staart bij de tweede gevonden rij ( 0 telt dus ook mee, maar dat wist je al )
en haal vanaf dit punt 2 rijen op
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco Fijn
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

15/04/2008 10:47:00
Quote Anchor link
LIMIT 1 is voldoende om 1 record op te halen.
 
Marco Fijn

Marco Fijn

15/04/2008 10:55:00
Quote Anchor link
@Jurgen:

Jawel, maar LIMIT 1 heeft geen offset, oftewel haalt het eerste resultaat op, maar als je 1 resultaat op wil halen, maar niet het eerste kan je dus inderdaad de constructie gebruiken zoals hierboven vermeld ( b.v. LIMIT 1, 2)
 
Frank -

Frank -

15/04/2008 11:34:00
Quote Anchor link
De LIMIT in MySQL kent 2 vormen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
LIMIT 10

Deze beperkt het aantal resultaat tot 10.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
LIMIT 1,10

Deze beperkth het aantal resultaten tot 10 en geeft een resultset terug beginnend bij result nr. 2 (!), de zogenaamde offset.

Over offset gesproken, het is natuurlijk vele malen handiger en duidelijker om dan gewoon OFFSET in je query te zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
LIMIT 10
OFFSET 1

Deze notatie werkt sinds versie 4.1 in MySQL. En die is al antiek, jouw huidige versie moet hier dus wel mee uit de voeten kunnen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

15/04/2008 16:26:00
Quote Anchor link
en wat als ik het als volgt wil doen:

pagina 1
----------------------(refresh)
pagina 2
----------------------(refresh)
pagina 3

en dan start hij bij het begin, dat stuk heb ik al. het gaat enkel om die LIMIT.
 
Frank -

Frank -

15/04/2008 16:29:00
Quote Anchor link
En wat probeer je nu te vragen? Hoe je de OFFSET moet berekenen?

$resultaten_per_pagina = 5;

LIMIT $resultaten_per_pagina;

pagina 1: OFFSET 0
pagina 2: OFFSET ((pag_nr - 1) * $resultaten_per_pagina)
pagina 3: OFFSET ((pag_nr - 1) * $resultaten_per_pagina)

Kortom, je neemt de huidige pagina minus 1 en dat vermenigvuldig je met het aantal resultaten per pagina. Werkt ook voor pagina 1: (1 - 0) * 5 = 0

Edit: LIMIT nog even genoemd, maakt het wellicht wat duidelijker.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/04/2008 16:29:00
Quote Anchor link
In jouw geval klinkt LIMIT 1,1 beter. Je wilt immers maar 1 record hebben, en bij 1 beginnen.
 
Frank -

Frank -

15/04/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Djemo schreef op 15.04.2008 16:29:
In jouw geval klinkt LIMIT 1,1 beter. Je wilt immers maar 1 record hebben, en bij 1 beginnen.
En dus zul je een 0 als offset moeten gebruiken...
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

15/04/2008 16:33:00
Quote Anchor link
dus voor pagina 1:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
LIMIT 0,1


voor pagina 2:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
LIMIT 1,1


voor pagina 3:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
LIMT 2,1
 
Frank -

Frank -

15/04/2008 16:34:00
Quote Anchor link
Als je gewoon de berekening gebruikt die ik je al gaf, dan lost dit probleem zich vanzelf op.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/04/2008 16:37:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 15.04.2008 16:32:
Djemo schreef op 15.04.2008 16:29:
In jouw geval klinkt LIMIT 1,1 beter. Je wilt immers maar 1 record hebben, en bij 1 beginnen.
En dus zul je een 0 als offset moeten gebruiken...

Klopt... Ik bedoel natuurlijk bij 2 beginnen ;-).
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

15/04/2008 16:41:00
Quote Anchor link
bedankt, maar volgens mij klopte dit de hele tijd al... *schaam*schaam*


ik had namelijk die pagina 1 dubbel in m'n DB staan....

sorry en bedankt voor de hulp (want OFFSET is idd beter)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.