LIMIT met variable

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Groot

Tim Groot

13/06/2008 17:28:00
Quote Anchor link
leden,

ik wil een LIMIT instellen voor mijn pagina navigatie...hiervoor moet ik variable in mijn query verwerken.

Helaas werkt dit niet zo lekker ik krijg op allerlei manieren wel een syntax error.
ik heb nu de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
$cl_sql_01
    = mysql_query("SELECT * FROM forum_topic WHERE fscid='".$id."' ORDER BY geplaatst_op DESC LIMIT ".$output_num.",".$itemsperpage."") or die(mysql_error());
?>


met de error:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

wie kan me helpen?

bedankt alvast.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:23:45
 
- SanThe -

- SanThe -

13/06/2008 17:33:00
Quote Anchor link
near ''

Oftewel je var is leeg.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/06/2008 18:12:00
Quote Anchor link
En script netjes...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$query
= "SELECT *
FROM forum_topic
WHERE fscid = "
.$id."
ORDER BY geplaatst_op DESC
LIMIT "
.$output_num.",".$itemsperpage."";
$result = mysql_query($query);
if($result) {
  // goed uitgevoerd, doe wat je moet doen
} else {
  // niet goed uitgevoerd, mysql_error()
}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.