link in tabel wel in Safari/Firefox, niet in Opera en IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cmug

cmug

13/11/2006 21:07:00
Quote Anchor link
Dacht ik een leuke tabel gemaakt te hebben met knopjes waar je door kunt naar volgende de deel van het script, werkt het prima in Firefox en Safari, maar blijkt het niet te werken met Opera en Internet Exploder. Bedoeling is dat in een tabel de namen staan van leerlingen, (klas, leerlingnummer en betaalstatus.) Als de leerling betaald klik je op wijzig en kun je de nieuwe betaalstatus invoeren. Het script moet dan leerlingnummer meenemen. Het gaat fout in IE. Welke leerling je ook kiest hij neemt altijd het leerlingnummer mee van de eerste in de tabel. Weet niet goed welke richting ik een oplossing moet zoeken.
In een voorgaande versie had ik geen knop maar een onderstreepte link, en tabel verder zelfde opzet. Dat werkte wel goed.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
echo "<tr> <td width=\"50\" align=\"center\"><b>Klas                                   </b></td>";
echo        "<td width=\"200\" align=\"center\"> <b>Wie                                   </b></td>";
echo        "<td width=\"100\" align=\"center\"> <b>WP-nummer                   </b></td>";
echo        "<td width=\"100\" align=\"center\"> <b>Betaald ?                         </b></td>";
echo        "<td width=\"150\" align=\"center\"> <b>Betalings status              </b></td></tr>";

$algemene_gegevens_lln = mysql_query("SELECT stamnr, klas, roepnaam,tussenv,achternaam,enq_ingevuld,tekst_jrbk,betaald FROM $mysqltabel  WHERE klas='$klas_ophalen' ORDER BY betaald, roepnaam ASC",$mysql) or die("query 5 op de database is mislukt");
if (!empty($algemene_gegevens_lln))
{

while(list ($stamnr, $klas, $roepnaam, $tussenv, $achternaam, $enq_ingevuld, $tekst_jrbk, $betaald) = mysql_fetch_row($algemene_gegevens_lln)) {

if ($betaald== 1) {                                                                    //  omzetten nul, 1 code uit tabel in wel/niet taal voor webpage
$betaald = "jazeker";                                                                //  omzetten nul, 1 code uit tabel in wel/niet taal voor webpage
} else {                                                                                        //  omzetten nul, 1 code uit tabel in wel/niet taal voor webpage
$betaald ="<b><font color=\"#FF0000\">neen</b></font>";  }    //  omzetten nul, 1 code uit tabel in wel/niet taal voor webpage

echo "<tr> <td align=\"center\">  " . $klas . "</td>";
echo        "<td style=\"padding-left: 15px\">" . $roepnaam . " " . $tussenv ." ". $achternaam . "</td>";
echo        "<td align=\"center\">  " . $stamnr . "</td>";
echo        "<td align=\"center\">  " . $betaald . "</td>";
echo "<form action=\"$_SERVER[SCRIPT_NAME]?stamnr=$stamnr\"  method=\"POST\">";
echo  "<td align=\"center\"> <input name=\"submit\" type=\"submit\" value=\"wijzig\"  class='inputzeersmall' </form> </td> </tr>";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:13:48
 
Cmug

cmug

13/11/2006 23:00:00
Quote Anchor link
Even ter verduidelijking: heb nu de 2 doorverwijzingen eens achter elkaar nu gezet. Eerste is dus probleem (maar waarom?) De 2e werkt goed. Ik wil de 1e ook goed laten werken!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "<td align=\"center\">" . "<form action=\"$_SERVER[SCRIPT_NAME]?stamnr=" . $stamnr . "\"  method=\"POST\">
<input name=\""
. $stamnr . "\" type=\"submit\" value=\"wijzig\"  class='inputzeersmall' </form>" . "</td> </tr>";
echo        "<td align=\"center\">  " . "<a href=\"$_SERVER[SCRIPT_NAME]?stamnr=" . $stamnr . "\">wijzig</a>" . "</td> </tr>";
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/11/2006 23:03:00
Quote Anchor link
Bumpen pas na 24 uur, please.
 
Cmug

cmug

16/11/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Via andere weg de oplossing gevonden , zie hieronder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<td align=\"center\">" . "<a href=\"$_SERVER[SCRIPT_NAME]?stamnr=" . $stamnr . "\"><input type=\"button\" value=\"wijzig\" class=\"inputzeersmall\" </a>" . "</td>";  // dit is een  test
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.