link in zelfde div laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander van Viegen

Sander van Viegen

16/06/2011 21:52:34
Quote Anchor link
Ik ben bezig meet een heel simpel nieuwssysteem, nu kap ik de tekst af na 250 tekens en verschijnd er een link lees meer.
Quote:
echo substr($thistext,0,250)."...<br><p><a href=\"pag/leesnieuws.php?id=$start\"> lees meer</a>


Nu wil ik deze in de zelfde div landen ipv een pagina te verversen.

is dit mogelijk?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:57:19
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

16/06/2011 21:58:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
print substr($text,0,250).'<span id="dots">...</span>';
?>

<a href="javascript:void(0);" onclick="document.getElementById('dots').style.display='none';document.getElementById('text').style.display='block';">Lees verder</a>
<?php
print '<span id="text">'.substr($text,250).'</span>';
?>
Gewijzigd op 16/06/2011 21:59:31 door Pieter van Linschoten
 
Sander van Viegen

Sander van Viegen

17/06/2011 07:37:22
Quote Anchor link
Je bedoelt dat je eerst de content verbergt en dan open dmv een link een soort drop down.
Dat is ook een idee, ik was eigenlijk meer opzoek naar een actie die de div vernieuwd.
 
Koen Schouten

Koen Schouten

17/06/2011 11:16:54
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.