Link selected werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 14:17:12
Quote Anchor link
Hallo allen,

Ik ben bezig met een website te maken op www.futureindance.com
Zo goed als af alleen 1 probleempje :S.
ik wil als je op een link klikt deze hetzelfde word als er over hoverd.

html en css zijn niet me sterkste kanten dus heb mercy on me :P

hier de css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
#nav ul {
    width:920px;
    margin:0px;
}
#nav li {
     display:inline;
}
#nav li.home a {
      float:right;
    display:block;
    background:url("navbar/images/navbar_02.jpg") no-repeat 0 0%;
    width:62px;
    height:31px;
    }
#nav li.home a:hover {
      background:url("navbar/images/navbarover_02.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:62px;
    height:31px;
    }
#nav li.home a.selected {
      background:url("navbar/images/navbarover_02.jpg") no-repeat 0 100%;
    }
 
#nav li.kaartverkoop a {
      float:right;
    display:block;
    background:url("navbar/images/navbar_03.jpg") no-repeat 0 0%;
    width:116px;
    height:31px;
    }
#nav li.kaartverkoop a:hover {
      background:url("navbar/images/navbarover_03.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:116px;
    height:31px;
    }
#nav li.kaartverkoop a.selected {
      background:url("navbar/images/navbarover_03.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:116px;
    height:31px;
    }
 
#nav li.contact a {    
    float:right;
    display:block;
      background:url("navbar/images/navbar_04.jpg") no-repeat 0 0%;
    width:79px;
    height:31px;
    margin: 0px;
    }
#nav li.contact a:hover {
      background:url("navbar/images/navbarover_04.jpg") no-repeat 0 100%;
    width:79px;
    height:31px;
    }
#nav li.contact a.selected {
      background:url("navbar/images/navbarover_04.jpg") no-repeat 0 100%;
    }

en hier de html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div id="nav" class="nav">
<ul>
        <li class="contact"><a href="contact.html" title="Contact"></a></li>
        <li class="kaartverkoop"><a href="http://www.theaterzuidplein.nl/kaartenkopen/158" title="Kaartverkoop"></a></li>
        <li class="home"><a href="index.html" title="Home"></a></li>
</ul>
</div>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 29/12/2010 14:44:35 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:17:13
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 14:42:19
Quote Anchor link
Als je wat wil bijleren over css:
http://www.sceneone.nl/


Probeer eens dit:
bij elke a:hover voeg je ook een a:active toe

bv.
#nav li.contact a:hover {

wordt
#nav li.contact a:hover, #nav li.contact a:active {
Gewijzigd op 29/12/2010 14:42:41 door Kris Peeters
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 14:46:42
Quote Anchor link
oke thx dat ga ik proberen en dan kan ik deze verwijderen toch?
}
#nav li.contact a.selected {
background:url("navbar/images/navbarover_04.jpg") no-repeat 0 100%;
}
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 14:54:01
Quote Anchor link
a.selected {

spreekt deze link aan:

<a class="selected" href="...">...</a>

Indien je niet zo'n link hebt, mag dat inderdaad weg.
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 15:03:17
Quote Anchor link
hmm het werkt niet..
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 15:49:16
Quote Anchor link
Ik denk het eigenlijk wel, maar het effect van a:active is natuurlijk wel beperkt.
Hoe vlugger de nieuwe pagina geladen is, hoe minder effect het heeft.

Of bedoel je dat de link waarop geklikt is (de actieve pagina) blijvend moet zijn zoals bij hover?

Ja, dan zal je wel wat php (eventueel javascript) nodig hebben.
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 16:02:55
Quote Anchor link
ja dat bedoel ik dus dat is alleen maar met php of js te bereiken? jammer
 
Kris Peeters

Kris Peeters

29/12/2010 16:04:19
Quote Anchor link
Heb je php ter beschikking?

Of heb je nu echt drie html files die gewoon zo op de server staan?

We komen er wel uit hoor.
Gewijzigd op 29/12/2010 16:06:47 door Kris Peeters
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 16:11:12
Quote Anchor link
uhm ik ben echt een ubernoob met php zero skills at the moment.
ik heb inderdaad 2 html en 1 style.css files op de server
Gewijzigd op 29/12/2010 16:11:59 door Tiono Wasriya
 
Mike Smit

Mike Smit

29/12/2010 16:13:19
Quote Anchor link
Bedoel je dit? http://www.ictoriginal.com/docu/ (Paragraven)?

Als je er op klikt laat die op de volgende pagina ook nog zien waarop je geklikt hebt?
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 16:22:15
Quote Anchor link
als je op een link klikt moet de active status hetzelfde blijven als de hover status. zodat het duidelijk blijft op welke pagina je bevind
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

29/12/2010 17:14:50
Quote Anchor link
Je hebt een pagina index.html, waarin je de 'home' link het attribuut
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
class="selected"
moet geven, en een pagina contact.html, waarin je de 'contact'-link dat attribuut moet geven.

In de css moet de declaratie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
.selected
WEL blijven bestaan; die zorgt ervoor dat de link eruitziet als 'geselecteerd'.
 
Tiono Wasriya

Tiono Wasriya

29/12/2010 17:23:58
Quote Anchor link
ok thx ga het straks proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.