Link uit API

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nathan K

Nathan K

10/06/2008 13:55:00
Quote Anchor link
Ik probeer een iDeal betaal script te maken mbv Targetpay.
Het gaat zo:

Nadat iemand een verzoek doet wordt een oproep gestuurd naar de volgende adres:
http://www.targetpay.nl/ideal/start

en als de overboeking met succes klaargezet is, ontvangt je dan een resultaat in de vorm:
000000 xxxxxx|yyyyyy

xxxxxx : Het transactie ID van 16 tekens
yyyyyy : URL waarnaar u de bezoeker kunt doorverwijzen

(bv. 000000 30626804185492|https://ideal-et.abnamro.nl/nl/ideal/identification.do?randomizedstring=1684152718&trxid=30626804185492 )

Nu heb ik een probleem: Hoe kan ik ALLEEN dat yyyyyyy in een link stoppen? zodat ik de bezoeker naar het internet bankieren verwijs.

Dit is wat ik tot nu toe heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if(isset($_GET['bank'])) {
$bank = $_GET['bank'];
$url = file_get_contents("http://www.targetpay.nl/ideal/start?rtlo=00000&bank=$bank&description=Kopen&amount=100&returnurl=http://google.com");
        echo "Je wordt nu doorverwezen naar de site van je bank.<br><br>";
        echo "<a href=\"$url->url\">Klik hier om verder te gaan...</a>";
        echo "<br><br><font size=-2>Transactie ID: $url";

}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2

       echo "<a href=\"$url->url\">Klik hier om verder te gaan...</a>";

Dit moet ik naar iets veranderen... maar ik weet niet naar wat...

Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:44:44
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/06/2008 14:02:00
Quote Anchor link
Quote:
Hoe kan ik ALLEEN dat yyyyyyy in een link stoppen?

Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sAnswer
= '000000 xxxxxx|yyyyyy';
list($sId, $sUrl) = explode('|', $sAnswer);

echo $sUrl; // yyyyyy
?>
 
Nathan K

Nathan K

10/06/2008 14:38:00
Quote Anchor link
Ja geweldig!

en met $sID vind ik de xxxxxx toch?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/06/2008 14:49:00
Quote Anchor link
$sId bevat nu '000000 xxxxxx'. Dus om alleen xxxxxx te vinden zou je nog kunnen exploden op de spatie...
 
Nathan K

Nathan K

10/06/2008 15:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sAnswer
= '000000 xxxxxx|yyyyyy';
list($000,$sId, $sUrl) = explode(00000,'|',$sAnswer,'|', $sAnswer);

echo $sUrl; // yyyyyy
?>


Zo?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/06/2008 15:29:00
Quote Anchor link
Al geprobeerd? Lijkt me niet, want dan had je wel gezien dat dit niet zal werken. Kijk eens op php.net bij explode hoe je die functie moet gebruiken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.