Link uitvoeren zonder dat de pagina word geopend.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ronnie Vos

Ronnie Vos

08/10/2014 16:55:40
Quote Anchor link
Ik heb een link die moet uitgevoerd worden zonder dat hij geopend word.

Dus miss via een pop up die zich zelf weer sluit of een iframe?


heeft iemand misschien een oplossing ben al dagen bezig maar krijg het nog niet voor elkaar.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:46:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2014 17:17:46
Quote Anchor link
En wat moet die link dan doen?
 
Ronnie Vos

Ronnie Vos

08/10/2014 17:21:03
Quote Anchor link
Dit is de link.

http://94.213.234.109:1221/event/stop

Als je nu op de link klikt opend hij een xml pagina en dan roept hij een pal script aan in sam broadcaster.

Maar ik wil dat hij de link wel activeert zeg maar maar niet opend.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2014 17:26:52
Quote Anchor link
Je kan hem via AJAX openen, kan met jQuery's .Ajax() functie.
 
Ronnie Vos

Ronnie Vos

08/10/2014 17:33:09
Quote Anchor link
Oke zal is op internet kijken hoe ajax in elkaar steekt




Toevoeging op 08/10/2014 17:50:27:

Het is gelukt Heb nu de volgende code gebruikt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>
<script>
$(document).ready(function(){
  $("button").click(function(){
    $.ajax({url:"http://94.213.234.109:1221/event/stop",success:function(result){
      $("#div1").html(result);
    }});
  });
});
</script>


bedankt voor het mee denken
Gewijzigd op 08/10/2014 17:46:16 door Ronnie Vos
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.