linkpartner systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Anton VE

Anton VE

21/01/2006 17:50:00
Quote Anchor link
ik heb een linkpartner systeem gemaakt maar hij telt niet op hoeveel keer de pagina is bezocht dit is de script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
ob_start();
include ('config.php');
$query00 = mysql_query("SELECT * FROM links WHERE id='".$_GET['id']."'");
$query000 = mysql_fetch_assoc($query00);
header("Refresh: 1; URL=".$query000[link]."");
$query00 = mysql_query("SELECT * FROM links WHERE id='".$_GET['id']."'");
$query000 = mysql_fetch_assoc($query00);
$id =  $_GET["id"];
$queryt = "UPDATE links SET linkuit=linkuit+1 WHERE id='".$_GET['ID']."'";
mysql_query($queryt);
echo "je word zo doorgestuurd";
ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 15:51:55
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 17:58:00
Quote Anchor link
De ene keer heb je het over ID, en de andere keer id in je GET, mysql is wel erg hoofdletter gevoelig, ik weet niet in hoevere php get's dat is.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2006 17:58:00
Quote Anchor link
Je doet niets aan error checking.

Zet eens error_reporting(E_ALL) bovenaan je script en voer je queries zo uit:

mysql_query($queryt) or trigger_error (mysql_error ());

De naamgeving van je variabelen maakt het ook moeilijker om te debuggen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/01/2006 18:01:00
Quote Anchor link
@ Arjan: nou en of dat uitmaakt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $array
['id'] = 'ja';
    $array['ID'] = 'nee';
    print_r ($array);
?>


geeft:

Array ( [id] => ja [ID] => nee )

Dus idd, daar zit waarschijnlijk het probleem.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

21/01/2006 18:07:00
Quote Anchor link
Ja ik kan alleen maar zeggen dat ik me wezeloos wel is heb gezocht naar ID wat dan id was en het script niet liep.

Dus mijnsinziens maakt dit heel heel veel uit!!
 
Anton VE

Anton VE

21/01/2006 18:15:00
Quote Anchor link
purple madness heeft me de juiste script doorgestuurd dit is nu de script en het werkt goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
ob_start();
include ('config.php');
$query00 = mysql_query("SELECT * FROM links WHERE id='".$_GET['id']."'");
$query000 = mysql_fetch_assoc($query00);
header("Refresh: 1; URL=".$query000[link]."");
$query00 = mysql_query("SELECT * FROM links WHERE id='".$_GET['id']."'");
$query000 = mysql_fetch_assoc($query00);
$id =  $_GET["id"];
$queryt = "UPDATE links SET linkuit=linkuit+1 WHERE id='".$_GET['id']."'";
mysql_query($queryt);
echo "je word zo doorgestuurd";
ob_end_flush();
?>
Gewijzigd op 21/01/2006 18:15:00 door Anton VE
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/01/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Hoop dat Purple madness niet helemaal wegloopt met onze credits...
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

21/01/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Ik gaf alleen het goede door, niet gelijk dat ik jullie ideeën jat..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.