links in een html site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

09/03/2004 19:40:00
Quote Anchor link
Ik heb een site gemaakt met html, hierop heb ik pagina's met afbeeldingen
gezet. Als ik zo'n pagina open zou ik graag een next knop en een back knop
willen hebben, ik kan dit wel met html maar dat neemt heel veel tijd in
beslag. ik hoorde dat dit ook met php kan en dat dat heel veel tijd scheeld.
Maar ik kan niet vinden hoe dat moet, weten julie dat wel?

peter
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 20:01:01
 
Rick

Rick

09/03/2004 20:13:00
Quote Anchor link
dit is misschien ongeveer wat je zoekt
http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/123

hmm ik kan me herinneren dat ik een paar weken geleden nog zoiets heb geschreven, maar ik weet niet meer waar ik het gelaten hebt.
als je het nog nodig hebt dan hoor ik het wel :)
 

09/03/2004 20:18:00
Quote Anchor link
Ik ben nog een beginner, ik heb hiervoor nog nooit iets met php gedaan, maar is het hierbij de bedoeling dat ik dat in elke pagina zet en een database aanmaak waar alles in staat?
 
Rick

Rick

09/03/2004 22:54:00
Quote Anchor link
het makkelijkste lijkt me in jouw geval om alles in een database te zetten ja, dan maak je daarna 1 pagina waar je doormiddel van de url iets aan te passen kan kiezen welke pagina je wilt zien

ik weet niet of je php geinstalleerd hebt maar probeer dit maareens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo @$_GET['pagina'];
?>

en dan de pagina zo opvragen

bestand.php?pagina=5

dan zal je 5 op de pagina zien
 

12/03/2004 18:42:00
Quote Anchor link
okey ik ben er nu mee aan de gang
tanxs
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.