Links openen in div

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen Plum

Jeroen Plum

08/03/2011 01:18:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<style type="text/css">
#apDiv1 {
    position:absolute;
    left:32px;
    top:4px;
    width:1095px;
    height:111px;
    z-index:1;
}
#apDiv2 {
    position:absolute;
    left:32px;
    top:117px;
    width:206px;
    height:468px;
    z-index:2;
}
#apDiv3 {
    position:absolute;
    left:885px;
    top:117px;
    width:241px;
    height:475px;
    z-index:3;
}
#apDiv4 {
    position:absolute;
    left:238px;
    top:114px;
    width:645px;
    height:471px;
    z-index:4;
}
</style>
</head>

<body>
<div id="apDiv1"><em><img src="/afbeeldingen/logo_energynet.gif" width="1094" height="112" alt="Logo" /></em></div>
<div id="apDiv2"><a href="algemene informatie.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" />Algemene informatie</a><br />
  <a href="tarieven.html"target="hoofdframe">Tarieven</a><br />
  <a href="pakketen.html"target="hoofdframe">Pakketten</a><br />
  <a href="service.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" />Service en onderhoud</a><br />
  <a href="energyservice.html"target="hoofdframe"> EnergyService</a><br />
  <a href="product.html"target="hoofdframe">Productadvies</a><br />
  <a href="besparingtips.html"target="hoofdframe">Besparingstips</a><br />
  <a href="vraagenantwoord.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" /> Vraag en antwoord</a><br />
  <a href="mail.html"target="hoofdframe">Per e-mail</a><br />
  <a href="chat.html"target="hoofdframe"> Via chat</a><br />
  <a href="gegevens.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" /> Uw gegevens</a><br />
  <a href="nota.html"target="hoofdframe"> Nota en verbruik</a><br />
  <a href="meterstanden.html"target="hoofdframe"> Meterstanden doorgeven</a><br />
<a href="verhuizing doorgeven.html"target="hoofdframe">Verhuizing doorgeven</a></div>
<div id="apDiv3"><a href="/html/verhuizing doorgeven.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" />Verhuizen, wat nu? </a><br />
  <a href="/html/besparingtips.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" />Besparingstips </a><br />
  <a href="/html/klantenservice.html"target="hoofdframe"><img src="/afbeeldingen/vink.gif" width="15" height="16" alt="vink" />Klantenservice</a><br />
  <br />
  <br />
</p>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <p>
    <label for="email"><br />
    email&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br />
    </label>
    <input type="text" name="email" id="email" />
    <br />
    <label for="wachtwoord">wachtwoord</label>
    <br />
  <input type="password" name="wachtwoord" id="wachtwoord" />
  </p>
  <p><a href="/html/foutmelding inlog.html"target=hoofdframe><a href="/html/foutmelding inlog.html"><img src="../afbeeldingen/inloggen01.gif" alt="inlog" width="77" height="28" align="right" /></a></p></p>
</form><br />
<a href="wachtwoord aanvragen.html"target="hoofdframe">wachtwoord vergeten?</a></div>
<div id="apDiv4"></div>
</body>
</html>


De links in div 3 en 4 wil ik graag geopend in div 4

ik las dat je dat alleen met php voor elkaar kan krijgen

of weet iemand hoe je dat met een target tag voor elkaar krijgt en anders hoe mmoet het met php?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:15:41
 
Rik S

Rik S

08/03/2011 02:24:16
Quote Anchor link
Het kan ook met AJAX, maar dat werkt niet op browsers zonder javascript/met javascript uit (alhoewel die tegenwoordig zeldzaam zijn)

het kan niet met target, maar wel op een andere manier:
en simpel stukje php code dat je opweg zou kunnen helpen (ik heb alleen een klein stukje van je pagina overgenomen):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div id="apDiv3">
<a href="page.php?p=wachtwoord_aanvragen">wachtwoord vergeten?</a></div>
<div id="apDiv4"><?
if(isset($_GET['p']) && is_file($_GET['p'] . '.html')){
    $handle = fopen($_GET['p'] . '.html', "r");
    $contents = fread($handle, filesize($_GET['p'] . '.html'));
    fclose($handle);
    echo $contents;
}

?>
</div>
Gewijzigd op 08/03/2011 02:26:11 door Rik S
 
Jeroen Plum

Jeroen Plum

08/03/2011 04:32:44
Quote Anchor link
Beste Hr. Rik

Hartstikke bedankt voor uw snell en duidelijke reactie !!
Moet ik verder nog gebruikmaken van database?

Met vriendelijke groet: Jeroen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.