Links systeem(met dank aan bart)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

19/02/2004 15:52:00
Quote Anchor link
Als er een link word toegevoegd dan wordt er verwezen naar deze pagina, alleen wordt er nix weergegeven , normaal moet iets zeggen van, u bent goed geregistreerd.

Ik heb zelf heel lang zitten zoeken naar een fout , maar tevegeefs, mischien dat jullie meer geluk hebben?

graag een reactie

alvast bedankt.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?
$dbhost
= "localhost";
    $dbuser = "xxxxxxx";
    $dbpass = "xxxxxxx";
    $dbdbdb = "xxxxxxxxx";

    
    if (!@mysql_select_db($dbdbdb, @mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass)))
    {

        echo "<font face=\"Trebuchet MS\" size=\"2\">Sorry, er kon geen connectie worden gemaakt met de database.<p>";
        echo "Probeer het a.u.b opnieuw. Blijft dit probleem zich voordoen, neemt u dan contact op met de webmaster.</font>";
        exit();
    }
  
        if ($HTTP_POST_VARS["naamp"] && $HTTP_POST_VARS["bvnaam"] && $HTTP_POST_VARS["contact"] && $HTTP_POST_VARS["url"] && $HTTP_POST_VARS["uitleg"])
        {

            
         $checksql = "SELECT id FROM links WHERE naam = '$HTTP_POST_VARS[naamp]' AND bvnaam = '$HTTP_POST_VARS[bvnaam]' AND contact = '$HTTP_POST_VARS[contact]'";
         $checkres = mysql_query($checksql);
          
 
if ($checkres) {  
  if (mysql_num_rows($checkres) >= 1){
   $err = "U hebt reeds uw link aangevraagd, indien dit niet het geval was gelieve dan een mail te sturen naar <a href='mailto:[email protected]?subject=Reeds toegevoegde link.'>Breezers 2000 links </a>";
}  
     
}
else {
if ($HTTP_POST_VARS["naamp"] && $HTTP_POST_VARS["bvnaam"] && $HTTP_POST_VARS["contact"] && $HTTP_POST_VARS["url"] && $HTTP_POST_VARS["uitleg"])
        {

$datum = date("d-m-Y");
            $sql = "INSERT INTO links (id, url, uitleg, bvnaam, contact, out, cat, status, naam, datum, ip  ) VALUES ('', '$HTTP_POST_VARS[url]', '$HTTP_POST_VARS[uitleg]', '$HTTP_POST_VARS[bvnaam]', '$HTTP_POST_VARS[contact]', '0', '1', '0', '$HTTP_POST_VARS[naamp]', '$datum', '$_SERVER[REMOTE_ADDR]')";
            $res = mysql_query($sql);                                             
            
            if ($res)
            {

                $err = "uw aanvraag is goed geregistreerd.<br><br><u>Jou gegevens:</u><br>Naam: $HTTP_POST_VARS[naamp]<br>Email adres: $HTTP_POST_VARS[contact]<br>Uw link: $HTTP_POST_VARS[url]<br>Uw ip: $_SERVER[REMOTE_ADDR]*<br><br>Bijschrift bij de link:<br>$HTTP_POST_VARS[uitleg]<p><br> Indien uw aanvraag werd aanvaard krijgt u een mail toegezonden ter bevestiging.";
          
        
            }

            else
            {
                $err = "<small>uw aanvraag werd niet goed geregistreerd.</small>";
            }
        }

        else
        {
            if ($HTTP_POST_VARS["addlink"])
                $err = "Enkele velden vergeten.";

if ($HTTP_POST_VARS["naamp"])
                $err = "U bent vergeten uw naam in te vullen.";

            if ($HTTP_POST_VARS["bvnaam"])
                $err = "U bent vergeten uw bvnaam in te vullen.";

if ($HTTP_POST_VARS["url"])
                $err = "U moet bent vergeten de url in te vullen.";

if ($HTTP_POST_VARS["uitleg"])
                $err = "U bent een bijschrift vergeten te geven.";

if ($HTTP_POST_VARS["contact"])
                $err = "U bent vergeten uw mail adres in te geven.";    
                          
 }
}
  }
    
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo"$err";
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:38:02
 
Arend a

Arend a

19/02/2004 19:13:00
Quote Anchor link
zet eens error_repoting(E_ALL) bovenaan je pagina :)
 
Arend a

Arend a

19/02/2004 19:33:00
Quote Anchor link
En wat me zo even opvalt:
[1] De indenting zuigt en is onoverzichtelijk.
[2]
Quote:
$datum = date("d-m-Y");

Mysql hanteerd Y-m-d voor het date column format. Dus of je voert verkeerde gegevens in, of je gebruikt Varchar in plaats van het DATE format, in beide gevallen is het geen goed nieuws.

[3]
Quote:
if ($HTTP_POST_VARS["addlink"])


Moet dat niet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if (!$HTTP_POST_VARS["addlink"])
?>


of liever

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if (!isset($HTTP_POST_VARS["addlink"])) {
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.