links werken niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis meijer

dennis meijer

27/05/2010 10:37:13
Quote Anchor link
ik heb een script waar je als je bent ingelogd meerdere links te zien krijgt.

nu is het zo dat als je de link aanklikt dat het teruglinkt naar dezelfde pagina.


wat doe ik fout?

index.php
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<meta name="author" content="Dennis Meijer&Kevin van der Veen" />
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

</head>
<body>
<div id="background">

<div id="container">
<div id="header"></div>

<ul id="menu">

<li id="home"><a href="index.php?div=home"></a></li>
<li id="info"><a href="index.php?div=info"></a></li>
<li id="project"><a href="index.php?div=projecten"></a></li>
<li id="contact"><a href="index.php?div=contact"></a></li>

</ul>


<div class="tekstvlak">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php
if(!isset($_GET['div']))
{

    include 'home.php';

}

else {
if(isset($_GET['div'])){
    
     if($_GET['div'] == home){
               include 'home.php';
    }

    elseif($_GET['div'] == info)
    {

        include 'info.php';
    }

    elseif ($_GET['div'] == projecten)
    {

        include 'projecten.php';
    }

    elseif ($_GET['div'] == contact)
    {

        include 'contact.php';
    }

    elseif ($_GET['div'] == admin)
    {

        include 'admin.php';
    }

    elseif ($_GET['div'] == admin-ingelogd)
    {

        include 'admin-ingelogd.php';
    }

    elseif($_GET['div'] == homebewerken)
    {

        include 'homebewerken.php';
    }

        elseif($_GET['div'] == infobewerken)
    {

        include 'infobewerken.php';
    }

        elseif($_GET['div'] == projectnieuw)
    {

        include 'projectnieuw.php';
    }

        elseif($_GET['div'] == projectbewerken)
    {

        include 'projectbewerken.php';
    }

        elseif($_GET['div'] == projectverwijderen)
    {

        include 'projectverwijderen.php';
    }

        elseif($_GET['div'] == mailnieuw)
    {

        include 'mailnieuw.php';
    }

        elseif($_GET['div'] == mailinbox)
    {

        include 'mailinbox.php';
    }

        elseif($_GET['div'] == admintoevoegen)
    {

        include 'admintoevoegen.php';
    }

        elseif($_GET['div'] == adminverwijderen)
    {

        include 'adminverwijderen.php';
    }

        elseif($_GET['div'] == adminniveau)
    {

        include 'adminniveau.php';
    }
    }
}



?>

</div>
</div>

</div>

</body>
</html>


admin-ingelogd
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

if (isset($_SESSION['user']) && ($_SESSION['logged_in']))
{

    if ($_SESSION['logged_in'] == 'ja')
    {

        
        ?>


<h4>Home:</h4>
<a href="index.php?div=homebewerken">Bewerken</a>

<h4>Info:</h4>
<a href="index.php?div=infobewerken">Bewerken</a>

<h4>Projecten</h4>
<a href="index.php?div=projectnieuw">Nieuw</a><br />
<a href="index.php?div=projectbewerken">Bewerken</a><br />
<a href="index.php?div=projectverwijderen">Verwijderen</a>

<h4>Mails</h4>
<a href="index.php?div=mailnieuw">Nieuw()</a><br />
<a href="index.php?div=mailinbox">Inbox()</a>


<h4>Admin-Functies</h4>
<a href="index.php?div=admintoevoegen">Admin toevoegen</a><br />
<a href="index.php?div=adminverwijderen">Admin verwijderen</a><br />
<a href="index.php?div=adminniveau">Niveau wijzigen</a>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
    }
    else
    {
    echo 'U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.';
    echo '<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="2;URL=index.php?div=admin">';    
    }
}

else
{
    echo 'U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.';
    echo '<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="2;URL=index.php?div=admin">';
}





?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:34:47
 
Hipska BE

Hipska BE

27/05/2010 10:42:10
Quote Anchor link
1) Je code tussen [ code tags != quote

2) werk met een lijstje pagina's en controleer daar op ipv al die nutteloze elseif's http://phptuts.nl/view/42/
 

27/05/2010 10:43:38
Quote Anchor link
Zet eens helemaal bovenin index.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>

En zie language.types.string.
 
Dennis meijer

dennis meijer

27/05/2010 10:49:08
Quote Anchor link
index.php geeft geen fouten aan:$ en snap dat language.types.string niet helemaal:$
 

27/05/2010 10:52:36
Quote Anchor link
Echt wel, die gaat fouten geven, zoals:
Notice: Use of undefined constant home - assumed 'home'
Misschien moet je er nog
ini_set('display_errors', 1); bij zetten.
Ga die pagina over strings maar goed lezen, bijna elke variabele in php is een string.
 
Dennis meijer

dennis meijer

27/05/2010 10:55:05
Quote Anchor link
http://www.dnnsdesign.nl/dijkstraglas/index.php

kzie geen error hoor?

en kzal die pagina even vertalen anders snap ik er niet veel van
 
Hipska BE

Hipska BE

27/05/2010 11:04:26
Quote Anchor link
Nou, ik anders wel!

Quote:
Notice: Use of undefined constant home - assumed 'home' in /customers/dnnsdesign.nl/dnnsdesign.nl/httpd.www/dijkstraglas/index.php on line 43

Notice: Use of undefined constant info - assumed 'info' in /customers/dnnsdesign.nl/dnnsdesign.nl/httpd.www/dijkstraglas/index.php on line 46

Notice: Use of undefined constant projecten - assumed 'projecten' in /customers/dnnsdesign.nl/dnnsdesign.nl/httpd.www/dijkstraglas/index.php on line 50

Notice: Use of undefined constant contact - assumed 'contact' in /customers/dnnsdesign.nl/dnnsdesign.nl/httpd.www/dijkstraglas/index.php on line 54
contact
 
Jos Verra

Jos Verra

27/05/2010 11:05:46
Quote Anchor link
Goedemorgen,

probeer in het index.php file is het volgende

Je hebt nu dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if($_GET['div'] == home){
               include 'home.php';
    }

?>


zet het woordje home een tussen haakjes

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if($_GET['div'] == "home"){
               include 'home.php';
    }

?>


en doe dit ook met de rest ik denk dat dit al een stuk gaat schelen

Mvg Jos
 
Dennis meijer

dennis meijer

27/05/2010 11:10:24
Quote Anchor link
ok nou zie ik de fouten ook.

die dubbele haakjes helpt zeker.:D

hij doet het nu zoals die het moet doen dus hartstikke bedank.t
 
Jos Verra

Jos Verra

27/05/2010 11:11:53
Quote Anchor link
Geen probleem =)

Succes met je Website.

Groet Jos
 
Ivo K

Ivo K

27/05/2010 11:15:15
Quote Anchor link
Om in het vervolg dergelijke problemen te voorkomen is het misschien wel handig om het linkje Karl even te bekijken ;-)
 
Dennis meijer

dennis meijer

27/05/2010 11:17:58
Quote Anchor link
is daar misschien een nederlands talige uitleg van want hier word ik eerlijk gezegd niet veel wijzer van.
 
Ivo K

Ivo K

27/05/2010 11:18:54
Quote Anchor link
Je hebt ook een Nederlandse versie van php.net, voor zover ik weet. En anders is Google je vriend.
Gewijzigd op 27/05/2010 11:19:12 door Ivo K
 
B a s
Beheerder

B a s

27/05/2010 11:30:30
Quote Anchor link
Hipska:
1) Je code tussen [ code tags != quote

2) werk met een lijstje pagina's en controleer daar op ipv al die nutteloze elseif's http://phptuts.nl/view/42/


Verlies ook dit niet uit het oog. Hier leer je veel meer van dan al die if / else's.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.