li's naast elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Hipska BE

Hipska BE

12/01/2008 10:03:00
Quote Anchor link
Hoi allen,

Ik zit met een vervelend stukje css waar ik maar niet uit geraak.

Ik heb een div, met daarin een ul met li's..
Die LI's moeten naast elkaar staan op 1 lange rij, ze mogen niet op een 2de lijn komen.

Ik heb nu een stukje css waarin het werkt maar enkel in Safari, Firefox doet het niet en maakt er 2 lijnen van...

Kan iemand mij helpen zodat het overal goed werkt?

http://casteleyn.no-ip.info:8080/~Hipska/Yargo/test.html
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:54:57
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/01/2008 10:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    div#jediv ul {list-style-type: none;}
    div#jediv ul li {float: left; width: 200px;}
    div#jediv ul li a {display: block; padding: 3px; text-decoration: none;}
    
?>
 
Hipska BE

Hipska BE

12/01/2008 10:29:00
Quote Anchor link
dit werkt in Firefox niet, en in safari ook niet meer.

Heb je al eens naar de opzet van mijn html gekeken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
        <div class="carousel" id="carousel1">
        <ul>
            <li><img alt="Image0" class="thumb" src="graphics/dest/Items/0_0.png" /></li>
            <li><img alt="Image1" class="thumb" src="graphics/dest/Items/1_0.png" /></li>
            <li><img alt="Image2" class="thumb" src="graphics/dest/Items/2_0.png" /></li>
                        ...
            <li><img alt="Image48" class="thumb" src="graphics/dest/Items/48_0.png" /></li>
            <li><img alt="Image49" class="thumb" src="graphics/dest/Items/49_0.png" /></li>
        </ul>
        <hr />
    </div>


en dit is de css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
.carousel{
    border: 1px solid black;
    white-space: nowrap;
    display: inline-block;
}

.carousel ul {
    margin: 0px;
    padding: 0px;
}

.carousel li {
    list-style: none;
    float: left;
    border: 1px solid red;
}

.carousel hr{
    clear: both;
    border: 0px;
}

Edit:
Voorlopig werkt het enkel in beide browsers als ik een width opgeef aan .carousel .. maar aangezien later deze content variabel moet zijn, vind ik een width opgeven niet ideaal.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
Robert Deiman

Robert Deiman

12/01/2008 11:46:00
Quote Anchor link
@Jan

Als je bij een link-tag een display:block; meegeeft, dan moet je er ook nog een float:left bij meegeven om ze wel allemaal op 1 rij te kunnen krijgen. Anders schijnt dit niet te werken.
 
Hipska BE

Hipska BE

12/01/2008 11:54:00
Quote Anchor link
nee het lukt echt niet,

die div blijft steeds op width 100% en dat is het probleem denk ik..
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/01/2008 12:14:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 12.01.2008 11:46:
@Jan

Als je bij een link-tag een display:block; meegeeft, dan moet je er ook nog een float:left bij meegeven om ze wel allemaal op 1 rij te kunnen krijgen. Anders schijnt dit niet te werken.

Nee, dat klopt niet. Door de float op de li's gaan ze naar links. Die display: block op de a's binnenin de li's zorgt er voor dat de hele oppervlakte binnen de li aanklikbaar wordt als link en niet alleen de tekst.

Toevallig ben ik net begonnen met een nieuwe klus waarin deze techniek ook weer voorkomt.
 
J V

J V

12/01/2008 12:35:00
Quote Anchor link
Lastig probleem dit, maar waarom doe je niet alles niet in een tabel zetten?
(het mag niet, maar mischien is dit wel de simpelste oplossing)
Zou je het niet kunnen doen met minimale breedte en maximale breedte?
Want het moet variabel zijn, maar waar denk je dan aan? En waarom wil je eigenlijk alles op 1 rij als ik vragen mag? (want zo'n grote horizontale scrollbalk heb ik nog nooit gezien :P)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/01/2008 12:49:00
Quote Anchor link
Jordy schreef op 12.01.2008 12:35:
Lastig probleem dit, maar waarom doe je niet alles niet in een tabel zetten?
(het mag niet, maar mischien is dit wel de simpelste oplossing)

Het blijft me verbazen dat er nog steeds webdesigners zijn die dit adviseren.
 
J V

J V

12/01/2008 12:54:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 12.01.2008 12:49:
Jordy schreef op 12.01.2008 12:35:
Lastig probleem dit, maar waarom doe je niet alles niet in een tabel zetten?
(het mag niet, maar mischien is dit wel de simpelste oplossing)

Het blijft me verbazen dat er nog steeds webdesigners zijn die dit adviseren.

Ik zou me diep moeten schamen dat weet ik. Maar ik vroeg ook waarvoor hij het ging gebruiken en waarom hij variabel moest zijn. Als ik antwoord daarop heb, kom ik terug op mijn simpele oplossing ;). (die dan nog wel steeds fout is natuurlijk)
 
Hipska BE

Hipska BE

12/01/2008 13:19:00
Quote Anchor link
Wel, stel dat met ajax de content van de ul vernieuwd wordt. daarom kan ik geen vaste breedte opgeven..

Is er dan een webdesigner die mij wel een werkend alternatief kan bieden Jan?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/01/2008 13:26:00
Quote Anchor link
Ik zou de breedte van die ul gewoon op 100% zetten en de li's geen breedte meegeven. Die techniek gebruik ik hier. De li's hebben daar verschillende breedtes.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

12/01/2008 13:33:00
Quote Anchor link
wat dacht je van deze?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
.carousel{
    border: 1px solid black;
    white-space: nowrap;
    display: inline-block;
    width:auto;
}

.carousel ul {
    margin: 0px;
    padding: 0px;
}

.carousel li {
    list-style: none;
    display:inline;
    border: 1px solid red;
}

bij mij werkte dat in camino en safari... opera niet getest...
 
J V

J V

12/01/2008 13:33:00
Quote Anchor link
Wat gebeurd er als je een transparante gif als background doet in je caroussel div?
 
Martijn B

Martijn B

12/01/2008 13:44:00
Quote Anchor link
Is het niet:
.carousel{
border: 1px solid black;

width: [vaste breedte]px;
overflow: scroll;

}
 
Hipska BE

Hipska BE

12/01/2008 13:47:00
Quote Anchor link
@Jan: Dat werkt niet om ze op 1 lijn te zetten als ze meer dan de breedte zijn van je venster...

@pepijn: Bedankt, ik kijk even.

@Jordy: Dat is naast de kwestie. Waarom wil je dat weten?

@martijn: nee, ik wel geen vaste breedte omdat ik variabele content heb en scroll wil ik ook niet om andere redenen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hipska BE
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/01/2008 13:56:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 12.01.2008 13:47:
@Jan: Dat werkt niet om ze op 1 lijn te zetten als ze meer dan de breedte zijn van je venster

Kan hij breder worden dan je venster? Da's niet aan te raden. Horizontaal scrollen houden je bezoekers niet van.
 
Jelmer -

Jelmer -

12/01/2008 14:03:00
Quote Anchor link
Naja, hij heet niet voor niets 'carousel' :P

Jan's oplossing met width:100% & overflow: hidden of auto zou het truucje moeten doen, afhankelijk van wat voor manier je gaat aanbieden om de uithoeken van je carousel bereikbaar te maken.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

12/01/2008 14:04:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 12.01.2008 13:56:
Hipska schreef op 12.01.2008 13:47:
@Jan: Dat werkt niet om ze op 1 lijn te zetten als ze meer dan de breedte zijn van je venster

Kan hij breder worden dan je venster? Da's niet aan te raden. Horizontaal scrollen houden je bezoekers niet van.


Dat klopt, ik ook niet, maar als je een muis hebt waarmee dat makkelijk kan is het niet erg :)
 
Hipska BE

Hipska BE

12/01/2008 14:17:00
Quote Anchor link
idd, wat is een mighty mouse toch handig :p

het zou met javascript automatisch gaan scrollen als mensen in de hoeken komen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

12/01/2008 14:36:00
Quote Anchor link
Dat is nog leuker :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/01/2008 14:41:00
Quote Anchor link
@ Tommy: lees dit artikel van Jacob Nielsen maar eens.
@ Hipska: als dat menu voor je navigatie is, zou ik het niet laten bewegen. Werkt verwarrend voor veel mensen. Als je een menu met veel items hebt, zou ik het gewoon onderverdelen in een hoofd- en een submenu.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.