Listbox (option voor eke page)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Uiid -

Uiid -

27/06/2011 19:38:40
Quote Anchor link
Hi,
misschien is het heel makkelijk maar ik kan het nergens vinden. Ik heb berichten uit mijn database gehaald en die laat ik met pagination zien voor 5 resultaten per pagina.

Mijn totale pagina's zijn:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $totalpages = ceil($numrows / $rowsperpage); ?>


Hoe kan ik dan een optie voor elke pagina in een listbox stoppen zodat je als je er een selecteert je naar die pagina gaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
echo'
<select name="select">
<option value="Option 1" selected>pagina 1</option>
<option value="Option 2">pagina 2</option>
<option value="Option 3">pagina 3</option>
<option value="Option 4">etc./option>
</select>'
;
?>
Gewijzigd op 28/06/2011 18:05:03 door Uiid -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:45:05
 
Niels K

Niels K

27/06/2011 20:39:46
Quote Anchor link
Via een url? Kijk ook eens naar Zend Paginator. Via adapters kan je helemaal zelf bepalen wat je 'erin stopt' zeg maar. Zeer flexibel!
 
Uiid -

Uiid -

28/06/2011 18:03:40
Quote Anchor link
damn, srry verkeerd gepost
Gewijzigd op 28/06/2011 18:04:09 door Uiid -
 
Niels K

Niels K

28/06/2011 18:09:26
Quote Anchor link
Ik begrijp niet wat je bedoeld?
 
Uiid -

Uiid -

28/06/2011 18:15:35
Quote Anchor link
dat ik die vorige post niet had moeten posten :S
 
Niels K

Niels K

28/06/2011 18:17:10
Quote Anchor link
Ok! Prima! Ben je tot zo ver geholpen?
 
Uiid -

Uiid -

28/06/2011 18:24:11
Quote Anchor link
ja
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.