Live search balk toevoegen aan pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 11:38:55
Quote Anchor link
Hoi,


Ik ben bezig met een klanten / werk order systeem waarbij ik data kan vast leggen van klanten en werk historie inmiddels is er een hoop gelukt daarom de post aangepast om meer overzicht te krijgen (Scripts die ik niet meer gebruik + vragen daarover verwijderd).

Inmiddels toch werkend kunnen krijgen voor 90% alleen snap ik niet hoe dit werkt.

De zoek balk, paginering worden door javascript geregeld en worden in het script toegevoegd

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
              <table class="table table-hover table-condensed" id="example">
                <thead>
                  <tr>
                                                        <th>#</th>
                                                        <th>Naam</th>
                                                        <th>Email</th>
                                                        <th>Telefoon Nummer</th>
                                                        <th>Toestel</th>
                                                        <th>Imei</th>
                                                        <th>Registratie Datum</th>
                                                        <th>Acties</th>
                  </tr>
                </thead>
                <tbody>
                <?php $ret=mysqli_query($con,"select * from klantorder");
                                                $cnt=1;
                                                while($row=mysqli_fetch_array($ret))
                                                {

                                                    $_SESSION['ids']=$row['id'];
                                                ?>

                  <tr >
                    <td class="v-align-middle"><?php echo $cnt;?></td>
                    <td class="v-align-middle"><?php echo $row['naam'];?></td>
                    <td class="v-align-middle"><span class="muted"><?php echo $row['email'];?></span></td>
                    <td><span class="muted"><?php echo $row['telefoon'];?></span></td>
                    <td><span class="muted"><?php echo $row['toestel'];?></span></td>
                    <td><span class="muted"><?php echo $row['imei'];?></span></td>
                    <td class="v-align-middle"><?php echo $row['datum'];?>
                    <?php echo $row['cms'];?>
                    <?php echo $row['seo'];?>
                    <?php echo $row['smo'];?>
                    <?php echo $row['swd'];?>
                    <?php echo $row['dwd'];?>
                    <?php echo $row['fwd'];?>
                    <?php echo $row['dr'];?>
            <?php echo $row['whs'];?>
                    <?php echo $row['wm'];?>
            <?php echo $row['ed'];?>
            <?php echo $row['wta'];?>
                <?php echo $row['opi'];?>
            <?php echo $row['ld'];?>
            <?php echo $row['da'];?>
                    <?php echo $row['osc'];?>
                    <?php echo $row['nd'];?>
                    <?php echo $row['others'];?>
                    </td>
                      <td><a href="edit-user.php?id=<?php echo $row['id'];?>" class="btn btn-primary btn-xs btn-mini">Bekijk & Bewerk</a>
                     <button type="button" class="btn btn-danger btn-xs btn-mini">Verwijder</button></td>
                  </tr>
                 <?php $cnt=$cnt+1; } ?>
                </tbody>
              </table>




En dan is het meer dit gedeelte wat ik niet snap:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
                    <?php echo $row['cms'];?>
                    <?php echo $row['seo'];?>
                    <?php echo $row['smo'];?>
                    <?php echo $row['swd'];?>
                    <?php echo $row['dwd'];?>
                    <?php echo $row['fwd'];?>
                    <?php echo $row['dr'];?>
            <?php echo $row['whs'];?>
                    <?php echo $row['wm'];?>
            <?php echo $row['ed'];?>
            <?php echo $row['wta'];?>
                <?php echo $row['opi'];?>
            <?php echo $row['ld'];?>
            <?php echo $row['da'];?>
                    <?php echo $row['osc'];?>
                    <?php echo $row['nd'];?>
                    <?php echo $row['others'];?>




ik loop alleen nog tegen 2 problemen aan, de Id's worden niet op volgorde weergegeven

Dit werkt helaas niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$ret=mysqli_query($con,"select * from klantorder ORDER BY id ASC");


en de verwijder knop die doet niets word wel gedfineerd door een class maar thats it (bestaand systeem aanpassen) de knop hoeft niet specifiek via een class te lopen als hij maar functioneel is :)
Gewijzigd op 28/01/2022 12:45:29 door Ricardo B
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:30:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2022 12:14:54
Quote Anchor link
Even voor het zekere, en om het ook even duidelijk te maken...

Je hebt het over Java. Ik neem aan dat je Javascript bedoelt? Want Java en JavaScript zijn twee totaal verschillende programmeertalen.
 
Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 12:16:04
Quote Anchor link
Excuus ik bedoel idd Javascript
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2022 14:09:03
Quote Anchor link
Ik zie een hele berg aan afkortingen staan, zoals cms, seo, smo, swd.
Het lijkt mij niet dat je die allemaal achter elkaar wilt plakken? En bovendien vraag ik mij af of het niet beter is om deze in een aparte tabel te definiëren, en via ene koppel tabel met een order te koppelen. Ik neem aan dat je niet van plan bent om voor elke extra afkorting/eigenschap een veld extra aan te maken?

Wat voor type is het ID veld in je database. Is dit wel een INT?
 
Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 14:23:15
Quote Anchor link
Nee klopt, ik ben bezig met een bestaand ticket systeem om te bouwen vandaar dat er wat "rotzooi" tussen stond.

Gister uren mee bezig geweest en ik dacht dat dit bij de java handling hoorde maar dit is niet het geval.

code is nu afgeslankt naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
            <table class="table table-hover table-condensed" id="example">
                <thead>
                  <tr>
                                                        <th>#</th>
                                                        <th>Naam</th>
                                                        <th>Email</th>
                                                        <th>Telefoon Nummer</th>
                                                        <th>Toestel</th>
                                                        <th>Imei</th>
                                                        <th>Registratie Datum</th>
                                                        <th>Acties</th>
                  </tr>
                </thead>
                <tbody>
                <?php $ret=mysqli_query($con,"select * from klantorder order by 'id' desc");
                $cnt=1;
                while($row=mysqli_fetch_array($ret))
                {
?>

                  <tr >
                    <td><?php echo $row['id'];?></td>
                    <td><?php echo $row['naam'];?></td>
                    <td>><?php echo $row['email'];?></td>
                    <td><?php echo $row['telefoon'];?></td>
                    <td><?php echo $row['toestel'];?></td>
                    <td><?php echo $row['imei'];?></td>
                    <td><?php echo $row['datum'];?>
                    </td>
                      <td><a href="edit-user.php?id=<?php echo $row['id'];?>" class="btn btn-primary btn-xs btn-mini">Bekijk & Bewerk</a>
                     <button type="button" class="btn btn-danger btn-xs btn-mini">Verwijder</button></td>
                  </tr>
                 <?php $cnt=$cnt+1; } ?>
                </tbody>
              </table>



Omdat het een "live" zoekbalk is (Hij zoekt dus al automatisch zonder een submit) is het een chaos, het lijkt erop dat Javascript dit systeem regelt met name:



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<script src="../assets/plugins/jquery-datatable/js/jquery.dataTables.min.js" type="text/javascript" ></script>
<script src="../assets/plugins/jquery-datatable/extra/js/dataTables.tableTools.min.js" type="text/javascript" ></script>



Id is int 11 en primere key
Gewijzigd op 28/01/2022 14:24:36 door Ricardo B
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2022 14:24:42
Quote Anchor link
We hebben ook code-tags (Afbeelding)op het forum :-)
Dat maakt het beter leesbaarder.
Gewijzigd op 28/01/2022 14:25:15 door - Ariën -
 
Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 14:25:07
Quote Anchor link
zojuist gedaan :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2022 14:29:08
Quote Anchor link
Ik heb het idee dat je een zoekbalk hebt waarmee je zoekt naar klanten, waarbij je vervolgens je resultaten real-time vermindert. Zoiets als dit? https://datatables.net/
 
Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 14:32:14
Quote Anchor link
Yes dat klopt helemaal.

Ik heb het momenteel al werkend op wat dingen na, gister heb ik dat script ook getest alleen krijg ik het met dat script niet voor elkaar om buttons er naast te plaatsen zoals ik nu wel heb.

dit is wat ik nu heb:

Afbeelding



Alleen sort hij nu op alfabetische volgorde, eventueel een ander script zou ik ook kunnen gebruiken dan de javascript die ik nu heb alleen om die buttons te plaatsen is mij niet gelukt.
Gewijzigd op 28/01/2022 14:34:11 door Ricardo B
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2022 14:33:59
Quote Anchor link
Hier staan de buttons toch al er naast?
Dan kan je dit toch ook met wat kijken en vergelijken in de HTML en CSS dit rechttrekken?
Gewijzigd op 28/01/2022 14:34:40 door - Ariën -
 
Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 14:34:40
Quote Anchor link
Yes, dit is met het huidig script buttons werken alleen hij sort niet juist
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2022 14:35:34
Quote Anchor link
Als de sortering niet klopt, klopt deze dan wel in de HTML-code?
Want het DataTable script zelf bepaald opnieuw de volgorde dan.

Heb je anders een voorbeeld in JSfiddle.net?

Over de sortering, kijk hier eens naar:
https://datatables.net/manual/data/#DOM
Zo kan je een eigen sortering afdwingen.
Gewijzigd op 28/01/2022 14:38:44 door - Ariën -
 
Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 14:39:32
Quote Anchor link
Het probleem is dat er best veel word toegevoegd aan het bestand kwa JS en CSS dat ik het overzicht wat kwijt ben om dit zo werkend te maken op JSfiddle word ook een gedoe denk ik hierbij mijn komplete bestand misschien dat het zo wat duidelijk word.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
<?php
session_start();
include("dbconnection.php");
include("checklogin.php");
check_login();
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=UTF-8" />
<meta charset="utf-8" />
<title>Admin | Manage Quotes</title>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no" />
<meta content="" name="description" />
<meta content="" name="author" />
<link href="../assets/plugins/bootstrap-select2/select2.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen"/>
<link href="../../assets/plugins/jquery-datatable/css/jquery.dataTables.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link href="../assets/plugins/datatables-responsive/css/datatables.responsive.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen"/>
<link href="../assets/plugins/boostrapv3/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link href="../assets/plugins/boostrapv3/css/bootstrap-theme.min.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link href="../assets/plugins/font-awesome/css/font-awesome.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link href="../assets/css/animate.min.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link href="assets/plugins/jquery-scrollbar/jquery.scrollbar.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link href="../assets/css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link href="../assets/css/responsive.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link href="../assets/css/custom-icon-set.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
</head>
<body class="">
<?php include("header.php");?>
<div class="page-container row">
  
      <?php include("leftbar.php");?>
    
      <div class="clearfix"></div>
      <!-- END SIDEBAR MENU -->
    </div>
  </div>
  <div class="page-content">
    <!-- BEGIN SAMPLE PORTLET CONFIGURATION MODAL FORM-->
    <div id="portlet-config" class="modal hide">
      <div class="modal-header">
        <button data-dismiss="modal" class="close" type="button"></button>
        <h3>Widget Settings</h3>
      </div>
      <div class="modal-body"> Widget settings form goes here </div>
    </div>
    <div class="clearfix"></div>
    <div class="content">
      <ul class="breadcrumb">
        <li>
          <p>YOU ARE HERE</p>
        </li>
        <li><a href="#" class="active">Quotes</a> </li>
      </ul>
      <div class="page-title"> <i class="icon-custom-left"></i>
        <h3>Manage User Quotes</h3>
      </div>
      <div class="row-fluid">
        <div class="span12">
          <div class="grid simple ">
            <div class="grid-title">
              <h4>Table <span class="semi-bold">Styles</span></h4>
              <div class="tools"> <a href="javascript:;" class="collapse"></a> <a href="#grid-config" data-toggle="modal" class="config"></a> <a href="javascript:;" class="reload"></a> <a href="javascript:;" class="remove"></a> </div>
            </div>
            <div class="grid-body ">
              <table class="table table-hover table-condensed" id="example">
                <thead>
                  <tr>
                                                        <th>#</th>
                                                        <th>Naam</th>
                                                        <th>Email</th>
                                                        <th>Telefoon Nummer</th>
                                                        <th>Toestel</th>
                                                        <th>Imei</th>
                                                        <th>Registratie Datum</th>
                                                        <th>Acties</th>
                  </tr>
                </thead>
                <tbody>
                <?php $ret=mysqli_query($con,"select * from klantorder order by 'id' desc");
                $cnt=1;
                while($row=mysqli_fetch_array($ret))
                {
?>

                  <tr >
                    <td><?php echo $row['id'];?></td>
                    <td><?php echo $row['naam'];?></td>
                    <td>><?php echo $row['email'];?></td>
                    <td><?php echo $row['telefoon'];?></td>
                    <td><?php echo $row['toestel'];?></td>
                    <td><?php echo $row['imei'];?></td>
                    <td><?php echo $row['datum'];?>
                    </td>
                      <td><a href="edit-user.php?id=<?php echo $row['id'];?>" class="btn btn-primary btn-xs btn-mini">Bekijk & Bewerk</a>
                     <button type="button" class="btn btn-danger btn-xs btn-mini">Verwijder</button></td>
                  </tr>
                 <?php $cnt=$cnt+1; } ?>
                </tbody>
              </table>
            </div>
          </div>
        </div>
      </div>
     </div>
      
    <div class="addNewRow"></div>
  </div>
  
</div>

<script src="../assets/plugins/jquery-1.8.3.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/plugins/jquery-ui/jquery-ui-1.10.1.custom.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/plugins/boostrapv3/js/bootstrap.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/plugins/breakpoints.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/plugins/jquery-unveil/jquery.unveil.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/plugins/jquery-scrollbar/jquery.scrollbar.min.js" type="text/javascript"></script>    
<script src="../assets/plugins/jquery-block-ui/jqueryblockui.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/plugins/jquery-numberAnimate/jquery.animateNumbers.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/plugins/bootstrap-select2/select2.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/plugins/jquery-datatable/js/jquery.dataTables.min.js" type="text/javascript" ></script>
<script src="../assets/plugins/jquery-datatable/extra/js/dataTables.tableTools.min.js" type="text/javascript" ></script>
<script type="text/javascript" src="../assets/plugins/datatables-responsive/js/datatables.responsive.js"></script>
<script type="text/javascript" src="../assets/plugins/datatables-responsive/js/lodash.min.js"></script>
<script src="../assets/js/datatables.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/js/core.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/js/chat.js" type="text/javascript"></script>
<script src="../assets/js/demo.js" type="text/javascript"></script>
</body>
</html>

<script>

$(document).ready(function() {
    $('#id').DataTable( {
        "order": [[ 3, "desc" ]]
    } );
} );

</script>






Dit stukje is een test stukje wat ook niet werkt :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script>

$(document).ready(function() {
    $('#id').DataTable( {
        "order": [[ 3, "desc" ]]
    } );
} );

</script>
Gewijzigd op 28/01/2022 14:40:31 door Ricardo B
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2022 14:43:55
Quote Anchor link
Als je wilt dat ik je vlot kan helpen, dan is JSfiddle toch wel het beste.
De output heb je in je browser staan.

De problemen zijn dus de sortering?
- Check je HTML-source of die daar klopt. Zo ja, dan moet je de juiste volgorde afdwingen met data-order="12345678"

En de knop?
- Wat gebeurt er als je er op klikt? Niks?
Hangt er een AJAX-request aan vast?

Ik heb geen tijd om een complete werkende versie in elkaar te flansen. Dus die bal leg ik graag jij jouw. :-)
 
Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 15:11:54
Quote Anchor link
JSfiddle begrijp ik niet direct, is het de bedoeling dat ik daar alle JS + CSS scripting onder elkaar erin zet ? en in de html sectie de php scripting plaats?

Yes zoals nu row 1 klopt de id wel van met de database alleen hoort deze onderaan de lijst te staan ik wil de id's op nummerieke volgorde hebben staan.

er komen ook steeds nieuwe invoeringen bij dus de id count zal oplopen

de bewerk knop werkt volledig, alleen de verwijder knop doet niets enkel de class is gedefineerd word doorverwezen naar een css file (welke ?) verder staat er niets in wel heb ik rond gekeken en inmiddels dit van de knop gemmaakt (oorspronkelijke staat heeft zowel in oude als huidige situatie niet gewerkt)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
                                                          <form name="abc" action="" method="post">
                                                           <a href="edit-user.php?id=<?php echo $row['id'];?>" class="btn btn-primary btn-xs btn-mini">Bekijk & Bewerk</a>
                                                           <button type="button" class="btn btn-danger btn-xs btn-mini">Verwijder</button>
                                                           </form>


Toevoeging op 28/01/2022 15:11:57:

JSfiddle begrijp ik niet direct, is het de bedoeling dat ik daar alle JS + CSS scripting onder elkaar erin zet ? en in de html sectie de php scripting plaats?

Yes zoals nu row 1 klopt de id wel van met de database alleen hoort deze onderaan de lijst te staan ik wil de id's op nummerieke volgorde hebben staan.

er komen ook steeds nieuwe invoeringen bij dus de id count zal oplopen

de bewerk knop werkt volledig, alleen de verwijder knop doet niets enkel de class is gedefineerd word doorverwezen naar een css file (welke ?) verder staat er niets in wel heb ik rond gekeken en inmiddels dit van de knop gemmaakt (oorspronkelijke staat heeft zowel in oude als huidige situatie niet gewerkt)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
                                                          <form name="abc" action="" method="post">
                                                           <a href="edit-user.php?id=<?php echo $row['id'];?>" class="btn btn-primary btn-xs btn-mini">Bekijk & Bewerk</a>
                                                           <button type="button" class="btn btn-danger btn-xs btn-mini">Verwijder</button>
                                                           </form>
Gewijzigd op 28/01/2022 15:16:45 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2022 15:16:32
Quote Anchor link
Bij JSfiddle gaat het om de output. Het is geen PHP-editor.

HTML-output in het HTML-vakje, CSS in het CSS-vakje (zonder HTML), en Javascript in het JavaScript-vakje.
En externe libraries zoals een extern gehoste DataTable kan je links bij 'Resources' koppelen.

Over je sortering: Heb je al gekeken naar mijn link over data-order?
met de link is in de HTML gezien niks mis. Maar blijkbaar hangt er iets van een JavaScript aan? Misschien omdat de bewerk-functie bijvoorbeeld in een aparte overlay opent?
Gewijzigd op 28/01/2022 15:18:51 door - Ariën -
 
Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 15:36:44
Quote Anchor link
Ik zat al te kijken bij de data order, wat dingen geprobeerd maar helaas nog geen resultaat.

ik heb een pb gestuurd met de link en gegevens om wat meer duidelijkheid te krijgen, met een ander javascript kreeg ik wel de juiste volgorde tot de zoek functie werd ingeladen en de ordering weer werd terug gegooit (door elkaar)

het word blijkbaar door java aangestuurd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2022 15:47:37
Quote Anchor link
Sorry, ik ga helaas niet in op privé-berichten over 1-op-1 support. Dat staat ook in mijn profiel vermeld.
Het forum hier wordt door vrijwilligers aangedreven, en ik wil iedereen een kans bieden om mee te discussiëren.

Als je wat meer debugged, dan kan je met de ontvangen data daaruit hier wel wat meer bereiken, denk ik zo. Met de data-order kan je volgorde afdwingen, zegt de manual van DataTables.
Gewijzigd op 28/01/2022 15:49:42 door - Ariën -
 
Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 15:49:12
Quote Anchor link
Zo is het ook niet bedoeld :) meer een link om mee te kijken en om hier verder te discussiëren :) en mochten er meer mensen willen mee kijken kan dat ook uiteraard.

of ik kan de link tijdelijk hier plaatsen, in die omgeving staat momenteel niets + er kan ook niets gedaan worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/01/2022 15:50:02
Quote Anchor link
Dat lijkt mij wel wenselijker... :-)
Bij voorkeur in JSfiddle of een andere ''zandbak', omdat het forum een kennisbank is, en eigen linkjes vaak snel verdwijnen waarbij een topic zijn waarde verliest.
Gewijzigd op 28/01/2022 15:50:59 door - Ariën -
 
Ricardo B

Ricardo B

28/01/2022 15:51:11
Quote Anchor link
Zeer begrijpelijk :) !


huidige script en ontwikkelingen enkel in het manage-quotes kopje


Yes ook begrijpelijk! Ik ben wel iemand dat als het opogelost is dat ik het antwoord hier uiteraard zal plaatsen, mensen die hier eventueel later problemen mee hebben kunnen dan eenvoudig aan een antwoord worden geholpen


Het probleem is dat het "systeem" best een chaos is omdat ik een bestaand ticket systeem aan het om knutselen ben en er minimaal 10/15 scripts worden toegevoegd in het script waar ik mee bezig ben waardoor het chaotisch is
Gewijzigd op 28/01/2022 18:35:17 door Ricardo B
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.