Loading bar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »
Sam H

Sam H

16/01/2013 16:42:56
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

gebruikers kunnen op mijn site documenten uploaden. Op een pagina staat dus een form met enkele fields zoals Naam, Categorie etc.. en dan als laatste een file uploader. Als ze vervolgens de form submitten wordt de file geüpload en wordt alles netjes opgeslagen op de server en in de database.

Echter mogen ze tot 10mb uploaden maar dit neemt natuurlijk enige tijd in beslag. Om te voorkomen dat ze denken dat ze niet geklikt hebben of de server niet reageert, omdat de pagina lijkt alsof ze niets doet terwijl ze eigenlijk het bestand aan het uploaden is),wil ik graag dat er een soort laadbalk staat.

In google chrome heb je links onder het aantal % van het bestand dat is geüpload, nu wil ik dit graag in het groot hebben. Enig idee hoe ik hieraan begin?

Alvast bedankt
Gewijzigd op 16/01/2013 16:43:45 door Sam H
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:50:59
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/01/2013 16:58:42
Quote Anchor link
Er bestaan wel zo'n progress bars. Ze lijken zelfs vrij goed te werken.
Kijk hier eens: http://www.johnboy.com/php-upload-progress-bar/
Echt evident is het echter niet.

1 van de grote problemen is de manier waarop php werkt.
Php begint pas te werken wanneer het volledige verzoek is aangekomen.

Dus, bij het uploaden: pas wanneer het bestand volledig op de server is toegekomen, begint php het script uit te voeren.
Je kan dus niet aan php vragen om tijdelijke boodschappen te sturen.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 17:11:37
Quote Anchor link
Hmm lijkt niet te werken, percentage blijft staan op 'NaN%' en als hij klaar is zegt hij gewoon File Uploaded
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/01/2013 18:13:18
Quote Anchor link
http://www.scriptorama.nl/browsers/hoe-maak-ik-een-file-upload-progress-bar-met-php

Maar dan moet je wel wat installeren.. Iets wat bij hostingproviders vaak niet zomaar kan helaas.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:22:46
Quote Anchor link
Bedankt maar inderdaad dat gaat niet gaan bij mij hosting denk ik..
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/01/2013 18:42:57
Quote Anchor link
Je kan die truc met de iframe en js wel gebruiken, om aan te geven dat er wel iets gaande is.

@Mebus, leuke extensie, bedankt voor de link.
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:43:54
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeld? Geen idee hoe ik hieraan begin..
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

16/01/2013 18:51:13
Quote Anchor link
Zoiets kan m.b.v. javascript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script type="text/javascript">
function showLoadingBar()
{
    document.getElementById('loadingBar').style.display = 'block';
}
    
function hideLoadingBar()
{
    document.getElementById('loadingBar').style.display = 'none';
}
</script>


vervolgens zet je ergens bij je formulier een laadbalkje neer(display:none;) met het id loadingBar, deze kan je van bijv http://www.ajaxload.info/ halen.

Dan als iemand op je button click moet je het laadbalkje laten zien, dus bij je button doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" name="uploaden" value="Uploaden" onclick="showLoadingBar()" />


En dan als het gelukt is, of niet gelukt, dan doe je in PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'Het bestand is succesvol geupload.';
echo '<script type="text/javascript">hideLoadingBar();</script>';
?>


Ik denk niet dat dit de beste manier is, maar het is een manier..
Gewijzigd op 16/01/2013 18:51:36 door Bo Ter Ham
 
Sam H

Sam H

16/01/2013 18:54:58
Quote Anchor link
Vind ik een prima oplossing, zo weet de user toch dat de server bezig is met het verwerken van het formulier.
Bedankt!
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/01/2013 19:02:46
Quote Anchor link
Bo, het is niet een manier, want het werkt niet.
Als met het verzenden van het formulier een PHP script aanroept in een iframe, moet in de iframe de javascript uit de parent worden aangeroepen.
dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script>
window.top.window.hideProgressBar();
</script>

Even uit mijn hoofd.
Maar het jQuery voorbeeld uit Mebus zijn link werkt net zo makkelijk, alleen kan je de precieze voortgang niet bijhouden.
Edit:

Teveel uit mijn hoofd dus ;-)
Gewijzigd op 16/01/2013 19:11:13 door Ger van Steenderen
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

16/01/2013 19:11:58
Quote Anchor link
Waarom zou het niet werken?
Gewijzigd op 16/01/2013 19:12:14 door Bo Ter Ham
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.