Localhost

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik had een vraag. Ik heb namelijk een script die alle mappen uit de zelfde directory laat zien en er een hyperlink van maakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
        echo "<br><B>".substr($file, 0, 1)."</B><hr>";
        echo "<a href='".$file."'>".$file."</a>";
  }  
}

  closedir($dir);
}

?>


Nu wou ik graag het rangschikken op de beginletter (functie: substr($file, 0, 1)).
Nu krijg ik dus boven elke map de beginletter te zien. Deze beginletter mag natuurlijk maar 1x laten zien worden. Het eindresultaat zou zoiets moeten komen er uit te zien:

A
-----------------------
aiddblabla
alibi
allemaal

B
----------------------
Boom
b...

C
----------------------
Citroen
Cinema

etc.etc.

Alvast hartelijk dank,
Melroy van den Berg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:30:29
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 22:56:00
Quote Anchor link
ok eens zien :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
       $file_array[] = $file;
  }  
}

  closedir($dir);
}


//file_array orderen op alfabet =>
sort($file_array);
reset($file_array);
 $tmp_first_letter = "";
foreach ($file_array as $file) {
 
  $first_letter = strtolower(substr($file, 0, 1));

  
  if ($first_letter != $tmp_first_letter) {
     echo "<br><B>".$first_letter."</B><hr>";
     $tmp_first_letter = $first_letter;
  }

  echo $file;
}




?>


edit => ; vergeten
tmp_first_letter uit de foreach gegooid sry
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sab Kriksdeegir
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

02/05/2007 22:59:00
Quote Anchor link
Ik vind het een beetje rare code...
probeer sowieso dit eens.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
    //while (false!==($file = readdir($dir))) { // is gelijk aan $file = readdir($dir)
    // dus:

    $files = array();
    while($file = readdir($dir)) {
    // nu gaan we alles in een array douwen
        if ($file != "." && $file != "..") {
            array_push($files, $file);
        }
    }

    sort($files);
    // bestanden zijn nu gesorteerd op alfabetische volgorde
    foreach($files as $key => $waarde) {
        // nu moeten we dus kijken bij welke waarde hij hoort...
        // wat een oplossing kan zijn een multidemensionale array. Maar dat moet makkelijker kunnen.
        // Dus ik laat het even open

    }
    closedir($dir);
}

?>
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:01:00
Quote Anchor link
Jason => rare code ?

is gewoon een flag variable in je script gooien ;)

stel je hebt

ahha => tmp_first_letter = A => header printen
abba => tmp_first_letter = A => header niet printen
abbc => tmp_first_letter = A => header niet printen
bbba => tmp_first_letter = B => header printen
Ceret => tmp_first_letter = C => header printen
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Bedankt.

Maar.. :(
@Tommy bij jouw script

Eerst sorteerde hij eerst beter op alfabet? En ik krijg boven elke map met een beginletter a een a te zien.

Oftewel:

a
-----------------------------------------------------
admin

a
-----------------------------------------------------
apache

a
-----------------------------------------------------
alfa


In plaats van:

a
-----------------------------------------------------
admin
apache
alfa
enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:04:00
Quote Anchor link
ik zie het al. $tmp_first_letter zat in de lus en kreeg altijd = "" mee aan het begin van de lus. Gewoon buiten de lus gooien en alles werkt ok !

zie edit !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sab Kriksdeegir
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:09:00
Quote Anchor link
bedankt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
       $file_array[] = $file;
  }  
}

  closedir($dir);
}

//sort($file_array);
//reset($file_array);

 $tmp_first_letter = "";
foreach ($file_array as $file) {
 
  $first_letter = strtolower(substr($file, 0, 1));

  
  if ($first_letter != $tmp_first_letter) {
     echo "<br><B>".$first_letter."</B><hr>";
     $tmp_first_letter = $first_letter;
  }

  echo "<a href='".$file."'>".$file."</a><BR>";
}

?>


Raar genoeg moest ik sort() en reset() uitschakelen, want daardoor werkt het juist niet alfabetisch gesorteerd? (geen idd wat hij dan wel deed?)
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:10:00
Quote Anchor link
nu ja :)
Het werkt...
kan met een gerust hart gaan slapen :)

enjoy the script ;)
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:11:00
Quote Anchor link
Inderdaad...

Bedankt :)
 
- -

- -

02/05/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Whaha, Tommy, mijnes is vier regels korter :)

@Melroy: dit is ook een handige methode, mijns inziens ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false !== ($file = readdir($dir))) {
      if ($file != "." && $file != "..") {
        $file_array[ucfirst(substr($file, 0, 1))][] = $file;
      }  
    }

  closedir($dir);
}


ksort($file_array);

foreach ($file_array as $letter => $woorden) {
    echo '
<h2>'
.$letter.'</h2>
<hr />
'
.implode('<br />'.PHP_EOL, $woorden);
}

?>
 
Marvin S

Marvin S

03/05/2007 04:34:00
Quote Anchor link
edit: laat maar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Jacco Engel

Jacco Engel

03/05/2007 08:25:00
Quote Anchor link
Domme vraag maar waarom onderdrukt voor zover ik heb gezien iedereen bij open dir zijn errors?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.