Localhost

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik had een vraag. Ik heb namelijk een script die alle mappen uit de zelfde directory laat zien en er een hyperlink van maakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
        echo "<br><B>".substr($file, 0, 1)."</B><hr>";
        echo "<a href='".$file."'>".$file."</a>";
  }  
}

  closedir($dir);
}

?>


Nu wou ik graag het rangschikken op de beginletter (functie: substr($file, 0, 1)).
Nu krijg ik dus boven elke map de beginletter te zien. Deze beginletter mag natuurlijk maar 1x laten zien worden. Het eindresultaat zou zoiets moeten komen er uit te zien:

A
-----------------------
aiddblabla
alibi
allemaal

B
----------------------
Boom
b...

C
----------------------
Citroen
Cinema

etc.etc.

Alvast hartelijk dank,
Melroy van den Berg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:10:40
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 22:56:00
Quote Anchor link
ok eens zien :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
       $file_array[] = $file;
  }  
}

  closedir($dir);
}


//file_array orderen op alfabet =>
sort($file_array);
reset($file_array);
 $tmp_first_letter = "";
foreach ($file_array as $file) {
 
  $first_letter = strtolower(substr($file, 0, 1));

  
  if ($first_letter != $tmp_first_letter) {
     echo "<br><B>".$first_letter."</B><hr>";
     $tmp_first_letter = $first_letter;
  }

  echo $file;
}




?>


edit => ; vergeten
tmp_first_letter uit de foreach gegooid sry
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sab Kriksdeegir
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

02/05/2007 22:59:00
Quote Anchor link
Ik vind het een beetje rare code...
probeer sowieso dit eens.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
    //while (false!==($file = readdir($dir))) { // is gelijk aan $file = readdir($dir)
    // dus:

    $files = array();
    while($file = readdir($dir)) {
    // nu gaan we alles in een array douwen
        if ($file != "." && $file != "..") {
            array_push($files, $file);
        }
    }

    sort($files);
    // bestanden zijn nu gesorteerd op alfabetische volgorde
    foreach($files as $key => $waarde) {
        // nu moeten we dus kijken bij welke waarde hij hoort...
        // wat een oplossing kan zijn een multidemensionale array. Maar dat moet makkelijker kunnen.
        // Dus ik laat het even open

    }
    closedir($dir);
}

?>
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:01:00
Quote Anchor link
Jason => rare code ?

is gewoon een flag variable in je script gooien ;)

stel je hebt

ahha => tmp_first_letter = A => header printen
abba => tmp_first_letter = A => header niet printen
abbc => tmp_first_letter = A => header niet printen
bbba => tmp_first_letter = B => header printen
Ceret => tmp_first_letter = C => header printen
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Bedankt.

Maar.. :(
@Tommy bij jouw script

Eerst sorteerde hij eerst beter op alfabet? En ik krijg boven elke map met een beginletter a een a te zien.

Oftewel:

a
-----------------------------------------------------
admin

a
-----------------------------------------------------
apache

a
-----------------------------------------------------
alfa


In plaats van:

a
-----------------------------------------------------
admin
apache
alfa
enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:04:00
Quote Anchor link
ik zie het al. $tmp_first_letter zat in de lus en kreeg altijd = "" mee aan het begin van de lus. Gewoon buiten de lus gooien en alles werkt ok !

zie edit !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sab Kriksdeegir
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:09:00
Quote Anchor link
bedankt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
       $file_array[] = $file;
  }  
}

  closedir($dir);
}

//sort($file_array);
//reset($file_array);

 $tmp_first_letter = "";
foreach ($file_array as $file) {
 
  $first_letter = strtolower(substr($file, 0, 1));

  
  if ($first_letter != $tmp_first_letter) {
     echo "<br><B>".$first_letter."</B><hr>";
     $tmp_first_letter = $first_letter;
  }

  echo "<a href='".$file."'>".$file."</a><BR>";
}

?>


Raar genoeg moest ik sort() en reset() uitschakelen, want daardoor werkt het juist niet alfabetisch gesorteerd? (geen idd wat hij dan wel deed?)
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:10:00
Quote Anchor link
nu ja :)
Het werkt...
kan met een gerust hart gaan slapen :)

enjoy the script ;)
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:11:00
Quote Anchor link
Inderdaad...

Bedankt :)
 
- -

- -

02/05/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Whaha, Tommy, mijnes is vier regels korter :)

@Melroy: dit is ook een handige methode, mijns inziens ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false !== ($file = readdir($dir))) {
      if ($file != "." && $file != "..") {
        $file_array[ucfirst(substr($file, 0, 1))][] = $file;
      }  
    }

  closedir($dir);
}


ksort($file_array);

foreach ($file_array as $letter => $woorden) {
    echo '
<h2>'
.$letter.'</h2>
<hr />
'
.implode('<br />'.PHP_EOL, $woorden);
}

?>
 
Marvin S

Marvin S

03/05/2007 04:34:00
Quote Anchor link
edit: laat maar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Jacco Engel

Jacco Engel

03/05/2007 08:25:00
Quote Anchor link
Domme vraag maar waarom onderdrukt voor zover ik heb gezien iedereen bij open dir zijn errors?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.