Login > 2x inloggen dan pas redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 12:48:00
Quote Anchor link
Ik heb een login script gemaakt, het probleem is alleen dat als na het invullen van het form en controle van de gegevens de pagina niet automatisch redirect naar de index.php. Ik gebruik hiervoor een location header. Als ik dan voor de tweede keer inlog werkt het wel. Iemand een oplossing?

De HTML code staat nu ook in php, dit omdat ik de ?> heb weggehaald, zodat het op het forum makkelijker te lezen is :P

*** LOGIN.PHP ***

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
// CONTROLE OF ER AL EEN SESSION BESTAAT
session_start();
$sessie = explode(";", $_SESSION['cmssession']);
if($sessie[1] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
header( 'Location:index.php');
}

    <
html>
    <
title>Aanmelden</title>
    <
body>
    <
b>Aanmelden:</b><br><br>
    <
form action="" method="post">
      <
table width="350" border="0">
        <
tr>
          <
td>Gebruikersnaam:</td>
          <
td><input type="text" name="username" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>Wachtwoord:</td>
          <
td><input type="password" name="password" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>&nbsp;</td>
          <
td><input type="Submit" value="Aanmelden"></td>
        <
/tr>
      <
/table>
    <
input type="hidden" name="check" value="1">
    <
/form>
    <
/body>
    <
/html>

if ($_POST["check"] == "1" && (!empty($_POST["username"]) && $_POST["password"]))
    {

        $username=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["username"]));
        $password=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["password"]));
        $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        include_once 'includes/dbconnect.php';
        
        $password1 = sha1('cms!5as?'.$password);
        $sqllogincheck = mysql_query("select count(*) from _cmsuser where username = '$username' and password = '$password1'") or die(mysql_error());        
        
        $results = mysql_result($sqllogincheck, "0");  
        
        if ($results == 0){
        echo "<font color='red'>Gebruikersnaam en/of wachtwoord niet correct.</font>";
        }

        
        else
        {
        $_SESSION['cmssession'] = $username.';'.$ip;
        header( 'Location:index.php');
        }

include_once 'includes/dbclose.php';
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin H
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 23:56:51
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

10/01/2010 13:17:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk is het omdat sessies pas op een volgende pagina (of pagaina refresh) actief zijn.

Het beste kan je gewoon een boolean maken die kijkt of je wel of niet de juiste invoergegevens hebt verzonden. En dan die boolean gebruiken om A) sessie's te zetten en B) vervolgens een header() roepen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/01/2010 13:20:00
Quote Anchor link
@Gerben: als je goed kijkt, doet hij dat ook gewoon...

Het probleem zit hem er alleen in dat die header() van regel 53 nooit uitgevoerd zal worden aangezien er al output (HTML) naar de browser verzonden is. Die regel zou dus ook een 'headers already sent' foutmelding op moeten leveren.

De oplossing: verplaats alle php logica naar het begin van je script en echo de output pas helemaal op het einde.

ps. En zorg er tijdens het testen voor dat de error_reporting instelling op de hoogste stand staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 13:43:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 10.01.2010 13:20:
@Gerben:
als je goed kijkt, .....

De oplossing: verplaats alle php logica naar het begin van je script en echo de output pas helemaal op het einde.

ps. En zorg er tijdens het testen voor dat de error_reporting instelling op de hoogste stand staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>


Heb nu alle PHP bovenaan gezet, zonder dat er nog een HTML code boven staat, echter werkt het nog niet...
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 13:47:00
Quote Anchor link
Had in een htaccess php error uitstaan, nu aangezet... krijg inderdaad header foutmeldingen...

Notice: Undefined index: cmssession in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 6

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 7

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 25

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php:6) in /var/www/g6055/white-it.nl/HTML/cms/login.php on line 27


Heb nu de onderstaande code....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
error_reporting(E_ALL);

// CONTROLE OF ER AL EEN SESSION BESTAAT
session_start();
$sessie = explode(";", $_SESSION['cmssession']);
if($sessie[1] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']) {
header( 'Location:index.php');
}


if ($_POST["check"] == "1" && (!empty($_POST["username"]) && $_POST["password"]))
    {

        $username=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["username"]));
        $password=htmlspecialchars(stripslashes($_POST["password"]));
        $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        include_once 'includes/dbconnect.php';
        
        $password1 = sha1('cms!5as?'.$password);
        $sqllogincheck = mysql_query("select count(*) from _cmsuser where username = '$username' and password = '$password1'") or die(mysql_error());        
        
        $results = mysql_result($sqllogincheck, "0");  
        
        if ($results == 1){
        session_start();
        $_SESSION['cmssession'] = $username.';'.$ip;
        header( 'Location:index.php');
        }

        
        else
        {
        echo "<font color='red'>Gebruikersnaam en/of wachtwoord niet correct.</font>";
        }

        include_once 'includes/dbclose.php';
    }


    <
html>
    <
title>Aanmelden</title>
    <
body>
    <
b>Aanmelden:</b><br><br>
    <
form action="" method="post">
      <
table width="350" border="0">
        <
tr>
          <
td>Gebruikersnaam:</td>
          <
td><input type="text" name="username" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>Wachtwoord:</td>
          <
td><input type="password" name="password" size="35"></td>
        <
/tr>
        <
tr>
          <
td>&nbsp;</td>
          <
td><input type="Submit" value="Aanmelden"></td>
        <
/tr>
      <
/table>
    <
input type="hidden" name="check" value="1">
    <
/form>
    <
/body>
    <
/html>

?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/01/2010 13:58:00
Quote Anchor link
De header already sent foutmeldingen worden veroorzaakt door de twee foutmeldingen die eerder gegeven worden. Los die dus eerst op en de overige foutmeldingen zullen ook verdwijnen...
 
Marvin H

Marvin H

10/01/2010 14:04:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 10.01.2010 13:58:
De header already sent foutmeldingen worden veroorzaakt door de twee foutmeldingen die eerder gegeven worden. Los die dus eerst op en de overige foutmeldingen zullen ook verdwijnen...


DAMN... heb het gevonden, komt door de dbconnect.php... hier stonden na het sluiten van de php ?> nog twee lege regels... :S

maar goed hij doet het nu :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin H
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.