login check

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »
Bavo

Bavo

21/03/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen

Ik ben bezig met een scriptje te schrijven voor een vriend zijn website, maar ik heb even jullie hulp nodig.

Het is de bedoeling dat volgend scriptje eerst een formulier met 2 velden toont. (user en userpass)

Dat stukje heb ik voorlopig vervangen door de variabelen die door dat formuliertje gedeclareerd moeten worden al vast te stellen.

Even mijn scriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
//The users
$user1 = 'Bavo';
$user1pass = 'test';
$user2 = 'Seppe';
$user2pass = 'test';
$user3 = 'Amani';
$user3pass = 'test';
$user4 = 'Name1';
$user4pass = 'test';
$user5 = 'Name2';
$user5pass = 'test';
$user6 = 'Name3';
$user6pass = 'test';
//To be replaced by form
$user = 'Bavo';
$userpass = 'test';
//Login check
if    (($user1 == $user) and ($user1pass == $userpass))
    or
    (($user2 == $user) and ($user2pass == $userpass))
       or
    (($user3 == $user) and ($user2pass == $userpass))
    or
    (($user4 == $user) and ($user2pass == $userpass))
    or
    (($user5 == $user) and ($user2pass == $userpass))
    or
    (($user6 == $user) and ($user2pass == $userpass))
    {

     echo("Welkom $user");
    }

else
    {
    echo("Sorry, maar je bent niet ingelogd. Probeer je eens opnieuw in te loggen.");
    }

?>


Nu waar ik jullie hulp nodig bij heb: Het scriptje werkt niet. Het genereert geen PARSE ERROR, maar er komt gewoon geen output.

Alvast bedankt voor jullie hulp, indien meer info nodig, vragen staat vrij ;)

edit:
Zo werkt het wel, maar dan moet ik de verdere code telkens 6 keer kopiëren en dat is ook niet handig...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
//The users
$user1 = 'Bavo';
$user1pass = 'test';
$user2 = 'Seppe';
$user2pass = 'test';
$user3 = 'Amani';
$user3pass = 'test';
$user4 = 'Name1';
$user4pass = 'test';
$user5 = 'Name2';
$user5pass = 'test';
$user6 = 'Name3';
$user6pass = 'test';
//To be replaced by form
$user = 'Name3';
$userpass = 'test';
//Login check
if    (($user1 == $user) and ($user1pass == $userpass))
    {

     echo("Welkom $user");
    }

else
    {
    if (($user2 == $user) and ($user2pass == $userpass))
        {

         echo("Welkom $user");
        }

    else
        {
        if (($user3 == $user) and ($user3pass == $userpass))
            {

             echo("Welkom $user");
            }

        else
            {
            if (($user4 == $user) and ($user4pass == $userpass))
                {

                 echo("Welkom $user");
                }

            else
                {
                if (($user5 == $user) and ($user5pass == $userpass))
                    {

                     echo("Welkom $user");
                    }

                else
                    {
                    if (($user6 == $user) and ($user6pass == $userpass))
                        {

                         echo("Welkom $user");
                        }
    }    }    }    }    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:00:06
 
Scrptr

Scrptr

21/03/2007 12:33:00
Quote Anchor link
waarom gebruik je geen database voor de usernames en wachtwoorden?
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 12:41:00
Quote Anchor link
Omdat ik het de moeite niet vind om een database te configureren voor 6 gebruikers met een username en passwoord.
Dit is eigenlijk een scriptje voor een website die ik maak, maar waarvan de inhoud (die wel in een database komt) moet aangepast en gemaakt worden door die vriend. :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2007 12:42:00
Quote Anchor link
Zet dit eens bovenin dan krijg je vast errors te zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>

Zo niet, zoek het dan in de if() daar klopt iets niet.
Je hebt namelijk
if((..=..) and (..=..)) or ......
en er wordt een { verwacht vlak voor de or. Er moeten om de totale if() namelijk ook nog haken.
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 12:48:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 21.03.2007 12:42:
Zo niet, zoek het dan in de if() daar klopt iets niet.
Je hebt namelijk
if((..=..) and (..=..)) or ......
en er wordt een { verwacht vlak voor de or. Er moeten om de totale if() namelijk ook nog haken.


Ah, dat ga ik onmiddelijk eens proberen! Ik heb mijn regeltjes dus nog niet goed geleerd... ;)

edit: nu werkt het, bedankt voor de snelle hulp :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Scrptr

Scrptr

21/03/2007 12:52:00
Quote Anchor link
Je kan ook gebruik maken van elseif in plaats van If (..){..} Else {If(..){..})
kun je het zo doen:
If(voorwaarde){..;}
elseif(voorwaarde2){..;}
elseif(voorwaarde3){..;}
elseif(voorwaarde4){..;}
else{..;} << wordt gebruikt als er aan geen van de voorwaarde word voldaan
 
Bart van der veen

bart van der veen

21/03/2007 13:12:00
Quote Anchor link
@Scrptr:
bij de twee elsif wordt het wel tijd voor een switch..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
//mijn voorstel
$user = 'Name3';
$userpass = 'test';
//korter:
$pass=array("Bavo"=>"test","Seppe"=>"test");
if(in_array($pass[$user]) AND $pass[$user]==$userpass){ // in_array ff nakijken ik heb hier geen server bij de hand
  echo'welkom';
}
else{
  echo'hoepel op';
}

?>
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 13:18:00
Quote Anchor link
Wow, ik doe het voorlopig met if, elseif ken ik ook, maar ik ben nog maar beginneling dus ik hou het zo eenvoudig mogelijk. Wat de persoon boven mij uitlegt snap ik al helemaal niet... :p
 
Scrptr

Scrptr

21/03/2007 13:21:00
Quote Anchor link
Het is gewoon korter, als je alles wilt uitschrijven kun je het ook doen zoals je dat in je tweede voorbeeld deed (in je eerste post op dit topic), alleen een foutje is sneller gemaakt
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 13:24:00
Quote Anchor link
Oja, ik heb nog een vraagje: Als je een variabele wil bepalen a.d.h.v. de invoer van een veld in een formulier (dus eigenlijk de letterlijke inhoud van dat veld als variabele instellen) Hoe doe je dat precies? Ik vind geen duidelijke tutorial en in mijn boek (PHP5 en MySQL het complete HANDboek) vind ik niet direkt een oplossing.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Bart van der veen

bart van der veen

21/03/2007 13:35:00
Quote Anchor link
formulier met post of get en dan het veld oproepen met $_GET[veldnaam] of $_POST[veldnaam], dus niet vergeten om je velden ook een "name" mee tegeven, maar dat is meer html...

uitleg eigenscript, array is een boekenplank: "titelboek"=>"inhoud" het enige wat ik doe is kijken of het boek bestaat (in_array(enz)) en of de inhoud dan correct (van de plank,$pass het boek, $pass[Bavo] de inhoud checken). zoek maar ff in je boek of array, soms is dat best handig.
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 15:00:00
Quote Anchor link
Aan arrays zit ik nog niet. Maar ik heb eens gebladerd en begin er wel iets van te snappen... Alvast bedankt voor de uitleg. :)
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 15:28:00
Quote Anchor link
-foutje, zie hieronder-
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 16:50:00
Quote Anchor link
Zo dan? Sorry voor de vele vragen...
Dan krijg ik dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
echo"Gebruikersnaam:<br><input type=\"text\" name=\"user\"><br>";
echo"Paswoord:<br><input type=\"password\" name=\"userpass\"><br>";
echo"<input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Versturen\">";
$user = $_POST['user'];
$userpass = $_POST['userpass'];
?>


Ik heb eens béter nagedacht en ik ben tot dit gekomen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
? >
<
FORM ACTION="< ?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ? >" METHOD="POST">
<
INPUT TYPE="text" NAME="user">
<
INPUT TYPE="password" NAME="userpass">
<
INPUT TYPE="submit" NAME="submit" VALUE="Send">
<
/FORM>
< ?
php
$user = $_POST['user'];
$userpass = $_POST['userpass'];
?>

En het werkt :) Let wel op: ik heb spaties gezet tussen de "< ?php ? >" tags, om het overzichtelijk te houden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Bart van der veen

bart van der veen

21/03/2007 17:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
echo"Gebruikersnaam:<br><input type=\"text\" name=\"user\"><br>";
echo"Paswoord:<br><input type=\"password\" name=\"userpass\"><br>";
echo"<input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Versturen\">";
if(isset($_POST['submit'])){ //we hoeven alleen maar te kijken als het formulier verstuurd is, dan gaan we kijken of sumbit bestaat...
   $user = $_POST['user'];
   $userpass = $_POST['userpass'];
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 17:32:00
Quote Anchor link
Bedankt, nu hoef ik inderdaad dit niet weg te halen:

ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

Heel hard bedankt voor de hulp allessinds!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.