login / registratie pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harry

harry

22/10/2008 18:19:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik zit met een probleempje, ik heb van deze site een php login script gedownload echter bijna alles werkt ik krijg alleen een fout melding.

Ik heb al veel geprobeerd maar ik kan er niet achter komen, ik hoop dat iemand hier een oplossing voor heeft om dit script werkend te krijgen.

alvast bedankt,
-------------------------------------------------------------------

Warning: mail(): SMTP server response: 451 See http://pobox.com/~djb/docs/smtplf.html. in D:\Hosting\domains\bakkerijerkoek_nl\www\registrate.php on line 54

Fatal error: Call to undefined function: () in D:\Hosting\domains\bakkerijerkoek_nl\www\registrate.php on line 54

--------------------------------
Dit is de registratie pagina:
----------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
###################################
##   PHPMYLOGON: A LOGIN SYSTEM  ##
##    (c) 2006 Jorik Berkepas    ##
##   Under the GNU GPL license   ##
##     [email protected]      ##
###################################

// Page for registrate new users


include_once("config.php");
include_once("lang/lang_".$lang.".php");
$pml_title = $site_name;
include("loginv11/htmltop.php");
include_once("loginv11/connect.php");

if(!isset($_SESSION['user_id'])) {
 if(isset($_POST['submit'])) {
  // Exec
  // Check fields

  if($_POST['user'] != "" AND $_POST['pass1'] != "" AND $_POST['pass2'] != "" AND $_POST['email'] != "") {
   // Username-check
   $sql = "SELECT id FROM `".$db_tbl."` WHERE name='".$_POST['user']."'";
   $query = mysql_query($sql);
   $count = mysql_num_rows($query);
   if($count == 0) {
    // E-mailcheck
    if(preg_match("/^[A-Z0-9._%-]+@[A-Z0-9._%-]+\.[A-Z]{2,6}$/i", $_POST['email'])) {
     // Email passed check
     if($_POST['pass1'] == $_POST['pass2']) {
      $actcode = mt_srand((double)microtime()*100000);
      while(strlen($actcode) <= 10) {
       $i = chr(mt_rand (0,255));
       if(eregi("^[a-z0-9]$", $i)) {
        $actcode = $actcode.$i;
       }
      }

      $md5pass = md5($_POST['pass1']);
      if($activate == TRUE) {
       $sql = "INSERT INTO `".$db_tbl."` (name,password,state,mail,active,actcode) VALUES ('".$_POST['user']."','".$md5pass."',0,'".$_POST['email']."',0,'".$actcode."')";
      }
else{
       $sql = "INSERT INTO `".$db_tbl."` (name,password,state,mail,active,actcode) VALUES ('".$_POST['user']."','".$md5pass."',0,'".$_POST['email']."',1,'')";
      }

      $query = mysql_query($sql);
      if($query == TRUE) {
       $sql = "SELECT id FROM `".$db_tbl."` WHERE name='".$_POST['user']."'";
       $query = mysql_query($sql);
       $rij = mysql_fetch_object($query);
       $dbid = htmlspecialchars($rij->id);
       $bericht  = $reg_mail;
       $bericht .= "CONFIRM: ".$site_url."activate.php?id=".$dbid."&code=".$actcode."&registration=true \n\n";
       $bericht .= "Username/Gebruikersnaam: ".$_POST['user']."\n";
       $bericht .= "Password/Wachtwoord: ".$_POST['pass1']."\n";
       $mail = mail($_POST['email'],"Registratie ".$sitenaam,$bericht,"From: ".$sitenaam." <".$sitemail.">");$mysql_query($sql) OR trigger_error(mysql_error);
       if($activate == TRUE) {
        if($mail == TRUE) {
         echo $reg_truemail;
        }
else{
         echo $error;
        }
       }
else{
        echo $reg_nomail;
       }
      }
else{
       echo $error;
      }
     }
else{
      echo $reg_pascheck;
     }
    }
else{
     echo $reg_mailcheck;
    }
   }
else{
    echo $reg_userexists;
   }
  }
else{
   echo $reg_field;
  }
 }
else{
  // Form
  ?>

<form method="post" action="registrate.php">
<table>
<tr>
<td><label for="user">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $reg_username ?>
:</label></td><td><input id="user" type="text" name="user" maxlength="50" /></td>
</tr>
<tr>
<td><label for="pass1">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $reg_password ?>
:</label></td><td><input id="pass1" type="password" name="pass1" /></td>
</tr>
<tr>
<td><label for="pass2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $reg_repeat ?>
:</label></td><td><input id="pass2" type="password" name="pass2" /></td>
</tr>
<tr>
<td><label for="mail">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $reg_mail ?>
:</label></td><td><input id="mail" type="text" name="email" maxlength="100" /></td>
</tr>
<tr>
<td></td><td><input type="submit" name="submit" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $reg_reg ?>
" /></td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
  if($activate == TRUE) {
   echo "<small>".$reg_mailnote."</small>";
  }
 }
}
else{
 echo $reg_loginerror;
}


include("htmlbottom.php");
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:51:23
 
Ivo K

Ivo K

22/10/2008 18:24:00
Quote Anchor link
je mailserver is niet in orde, check dat eerst eens
 
Harry

harry

22/10/2008 18:28:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik dat checken ik heb weinig ervaring met mailservers, ik weet wel dat een contact formulier wel werkt. mailen vanaf de site kan wel !
 
Ivo K

Ivo K

22/10/2008 18:31:00
Quote Anchor link
dus je kan gewoon mailen ? dan is dat in orde denk ik.
punt 2, volgens mij klopt

naam<email>

niet wat je op die regel hebt, dat hotmail dat gebruikt betekent niet dat php dat doet ;)
 
Harry

harry

22/10/2008 18:36:00
Quote Anchor link
Ik kan wel mailen via een contact form echter het registratie form werkt niet daar krijg ik die bovenstaande fout bij.

Punt 2:
wat denk jij dat hier de oplossing voor kan zijn ?
 
Ivo K

Ivo K

22/10/2008 18:39:00
Quote Anchor link
gewoon een of ander email adres opkalken,

ook snap ik niet waarom je meteen na de mail() doorgaat met mysql_query() maar dat lijkt me het punt niet
 
Harry

harry

22/10/2008 18:43:00
Quote Anchor link
waar moet ik een of ander email adres opkalken dan ? hoe bedoel je dit ?
 
Ivo K

Ivo K

22/10/2008 18:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$mail
= mail($_POST['email'],"Registratie ".$sitenaam,$bericht,"From: ".$sitenaam." <".$sitemail.">");$mysql_query($sql) OR trigger_error(mysql_error);

?>

in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

 $mail
= mail($_POST['email'],"Registratie ".$sitenaam,$bericht,"From: eenofander@emailadres");
//spatie ??
mysql_query($sql) OR trigger_error(mysql_error);

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ivo K
 
- -

- -

22/10/2008 18:49:00
Quote Anchor link
Harry, let even op. PML is verouderd, en gebrekig! Het is niet aan te raden om die nog te gebruiken, tenzij je hem kan oplappen....
 
Harry

harry

22/10/2008 18:54:00
Quote Anchor link
Nu krijg ik dit te zien als ik het form invul.

Warning: mail(): SMTP server response: 451 See http://pobox.com/~djb/docs/smtplf.html. in D:\Hosting\domains\bakkerijerkoek_nl\www\registrate.php on line 54

Fatal error: Call to undefined function: () in D:\Hosting\domains\bakkerijerkoek_nl\www\registrate.php on line 56

Line 56 is : $mysql_query($sql) OR trigger_error(mysql_error);
 
Harry

harry

22/10/2008 18:59:00
Quote Anchor link
iChris schreef op 22.10.2008 18:49:
Harry, let even op. PML is verouderd, en gebrekig! Het is niet aan te raden om die nog te gebruiken, tenzij je hem kan oplappen....


Als iemand voor mij een inlog script heeft met e-mail registratie dan neem ik die maar ik kan er zo even geen vinden.
 
Harry

harry

22/10/2008 19:25:00
Quote Anchor link
Heeft iemand nog ideeen wat dit kan zijn ??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.