Login script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter OOP

Wouter OOP

28/07/2009 23:21:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik denk een goed filmpje te hebben gevonden waarin uitgelegd word hoe je een login script maakt.
Nou wil ik weten of jullie daar ook zo over denken want ik wil het graag gelijk goed doen en niet iets maken dat niet beveiligd is zoals ik eerder gedaan heb.

link: http://www.feebs.nl/video/497226ae47fc

Hopelijk ben ik niet in overtreding omdat ik een link post :)


Bedankt,

Wouter
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter OOP
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:00:17
 
Filip Smets

Filip Smets

28/07/2009 23:47:00
Quote Anchor link
Ik vraag mij iets af.
Als je nu naar 9:27 gaat dan zie je if($result!=1) echo "login failure!";
Moet dat niet zijn if($result!=1) { echo "login failure!"; }
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2009 23:48:00
Quote Anchor link
Toen ie variabelen begon te copiëren ben ik weggegaan.
Slecht voorbeeld.
 
Wouter OOP

Wouter OOP

29/07/2009 00:18:00
Quote Anchor link
Oke, bedankt voor jullie reacties.
Overal lees ik commentaar op login tutorials dat ze niet goed beveiligd zijn of verouderd.
Zijn er ook goeie tutorials gemaakt?


Bedankt,

Wouter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.