Login Script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joep de Jong

Joep de Jong

06/02/2013 17:31:58
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik probeer mijn programmeer kennis steeds meer te vergroten,
maar ik zit nu al een hele tijd vast bij het volgende punt:
Een login script.
Ik probeer een login script te koppelen met een database die een actie doet als je 'goed' bent ingelogd,
dat lukt, maar dan laat hij maar 1 tekstje zien,
nu is mijn bedoeling dat als je bent ingelogd, dat er een variabel wordt aangepast waaraan je kan zien dat je ingelogd bent.
Aan de hand van die variabel worden dan pagina's of onderdelen weergegeven,
maar daar kom ik niet uit, het aanpassen van een variabel lukt mij, maar een pagina/onderdeel weergeven ALS het variabel is aangepast lukt niet.
Is hier een manier voor?

Groet,
Joep
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:36:13
 
Machiel K

Machiel K

06/02/2013 19:24:39
 
Joep de Jong

Joep de Jong

08/02/2013 18:15:00
Quote Anchor link
Bedankt, ik ga eens kijken
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 09:07:32
Quote Anchor link
Machiel K op 06/02/2013 19:24:39:


Begrijp ik het goed?
Is een cookie eigenlijk hetzelfde als een variable, maar je kan hem na een bepaalde tijd weer wissen?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/02/2013 09:14:45
Quote Anchor link
Een cookie is een klein bestandje op de machine van de bezoeker.
In een cookie staan gegevens die weer uit te lezen zijn door php.
Die gegevens kunnen dan weer in een variabele gezet worden.
Een cookie kan weer leeggemaakt/verwijderd worden.
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 09:22:50
Quote Anchor link
Machiel K op 06/02/2013 19:24:39:


Kan iemand misschien een voorbeeld geven hoe het eruit ziet als het werkt?
Ik kom er niet uit :P
 
- SanThe -

- SanThe -

16/02/2013 09:33:06
Quote Anchor link
Wat snap je niet?
 
Joep de Jong

Joep de Jong

16/02/2013 09:45:30
Quote Anchor link
Hoe je kan instellen dat een sessie automatisch verloopt, en hoe je bijvoorbeeld een tabel kan weergeven als je sessie klopt
 
- SanThe -

- SanThe -

16/02/2013 09:51:27
Quote Anchor link
Als je de browser sluit is de session beëindigd.

Een session variabele doet hetzelfde als een normale variabele, dus je kan met if() enzovoort allerlei mogelijkheden bedenken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.