login script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Kenny iets

kenny iets

11/05/2014 15:02:21
Quote Anchor link
zou iemand me kunnen helpen met een login script in php en mysqli
of heb je er er een ?
zet het hier onder
heb nu dit kom niet verder :(
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
include "config.php";
$sql = " SELECT * FROM `leden` ";
session_start();
?>

<html>
<head>
<title>login</title>
</head>
<body>
<center>
<form   action="login" method="post">
username: <input type="text" size="20" name="username"><br>
password: <input type="password" size="20" name="password"><br>
<input type="submit" value="login">
<center>
<?php

?>


</form>
</body>
</html>

MVG/ kenny

- Aar -:
Topic verplaatst naar "Beginnen met PHP"
Gewijzigd op 12/05/2014 14:30:49 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:00:06
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 16:34:49
Quote Anchor link
Stuur me een PM, ik heb er ondanks een gemaakt.
 
Kenny iets

kenny iets

11/05/2014 16:50:05
Quote Anchor link
gedaan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 18:19:03
Quote Anchor link
Het zou leuk zijn als deze hier gedeeld kon worden met de rest.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

11/05/2014 18:20:40
Quote Anchor link
Er staan ook nogal wat loginscripts op deze site, hier zou je wat inspiratie vandaan kunnen halen.

p.s. het is onlangs in plaats van ondanks.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 18:21:40
Quote Anchor link
Hetgeen wat ik hem stuurde was, dat ik er een heb liggen, en hij die voor een klein prijsje mag hebben (beveiligd en inbouwbaar)
 
Pipo Clown

Pipo Clown

11/05/2014 19:06:23
Quote Anchor link
Het deel wat je hebt, werkt dat naar behoren ?

zo niet, wat gaat er mis ?
Welke foutmeldingen krijg je ?
 
Wouter J

Wouter J

11/05/2014 19:23:15
Quote Anchor link
Zonder irritant te zijn pepijn, maar wel geteld 11 dagen geleden had je nog een onbetrouwbaar systeem dat bestond uit slechts een niet werkende registratie formulier. Ik hoop niet dat kenny hier veel voor heeft betaald...
 
Kenny iets

kenny iets

11/05/2014 20:39:45
Quote Anchor link
nee heb ik niet
ik heb alleen wat daar boven staat
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 20:51:41
Quote Anchor link
@Wouter, dat systeem heb ik uitgebouwd en is werkend te zien.
 
Kenny iets

kenny iets

12/05/2014 10:14:20
Quote Anchor link
iemand anders nog die wil helpen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2014 10:18:16
Quote Anchor link
Je hebt toch al een inlog-systeem? Is deze niet goed, mis je iets? Werkt het niet?

Kan je wat specifieker zijn waarvoor je hulp nodig hebt?
 
Kenny iets

kenny iets

12/05/2014 10:29:41
Quote Anchor link
- Aar - op 12/05/2014 10:18:16:
Je hebt toch al een inlog-systeem? Is deze niet goed, mis je iets? Werkt het niet?

Kan je wat specifieker zijn waarvoor je hulp nodig hebt?


ik heb alleen dat wat er boven staat en de db
wat ik nodig heb is
login via mysqli en php
een aanmelding dat eerst naar MIJN mail wordt toe gestuurd zo dat ik hem kan activeren
een wachtwoord reset in je eigen mail en enzo
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2014 10:33:56
Quote Anchor link
Op Google vind ik toch een hoop inlog-systemen en tutorials?
Daar moet je vast wel iets vinden van aan bijns al je eisen voldoet?
 
Kenny iets

kenny iets

12/05/2014 10:37:44
Quote Anchor link
- Aar - op 12/05/2014 10:33:56:
Op Google vind ik toch een hoop inlog-systemen en tutorials?
Daar moet je vast wel iets vinden van aan bijns al je eisen voldoet?


nee ik vindt geen goeie :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2014 10:40:21
Quote Anchor link
Wat mist er dan aan, aan wat je hebt gevonden?
En wat houdt je tegen om anders zelf eens wat te bouwen?
 
Kenny iets

kenny iets

12/05/2014 11:21:43
Quote Anchor link
het lukt me niet egt:(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2014 11:22:49
Quote Anchor link
Als je nou eens wat concreter antwoord gaf, dan konden we je helpen.
Zo komen we er echt niet.
 
Pipo Clown

Pipo Clown

12/05/2014 11:42:37
Quote Anchor link
Pipo Clown op 11/05/2014 19:06:23:
Het deel wat je hebt, werkt dat naar behoren ?

zo niet, wat gaat er mis ?
Welke foutmeldingen krijg je ?


En dan bedoel ik het deel waarvan je de code hierboven hebt geplaatst.
 
Kenny iets

kenny iets

12/05/2014 11:45:09
Quote Anchor link
@pipo geen fout melding
 
Wouter J

Wouter J

12/05/2014 11:51:59
Quote Anchor link
hoe weet je dan dat het niet werkt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.