login session doet het niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Erwin H

Erwin H

08/01/2012 15:31:29
Quote Anchor link
35 is dan neem ik aan direct voor de query, zet er ook eens een daarachter. Ofwel, loopt hij correct door die query heen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:03:46
 
Antonov tonova

Antonov tonova

08/01/2012 15:58:42
Quote Anchor link
@Erwin H ik heb je een PM gestuurt.

edit: oke nou wordt het vreemd ik heb een echo'test5' op line 37 gezet en nou gaat hij in eens door naar index.php

line 34:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(isset($_SESSION['username']))


Edit: ik denk dat ik er uit ben:

De reden dan hij niet door gaat naar index.php komt door line 36.
maar als ik het goed begrijp zou line 34 juist last_log_time moeten aanpassen voor de gebruiker die inlogt, toch?
Gewijzigd op 08/01/2012 16:17:30 door Antonov tonova
 
Arjan -

Arjan -

08/01/2012 17:49:22
Quote Anchor link
Vreemd dat niemand het ziet maar je gebruikt $SESSION['...'], wat betekent dat de underscore ontbreekt.... ($_SESSION['...']).
 
- SanThe -

- SanThe -

08/01/2012 17:54:20
Quote Anchor link
Arjan - op 08/01/2012 17:49:22:
Vreemd dat niemand het ziet maar je gebruikt $SESSION['...'], wat betekent dat de underscore ontbreekt.... ($_SESSION['...']).


En zo simpel kan het dus zijn.
Perfect Arjan.
 
Arjan -

Arjan -

08/01/2012 18:07:03
Quote Anchor link
;-) en even tip: voeg na een header redirect een exit(); toe aangezien je niet wilt dat de rest van de code wordt uitgevoerd.
 
Antonov tonova

Antonov tonova

08/01/2012 18:28:49
Quote Anchor link
Arjan - op 08/01/2012 17:49:22:
Vreemd dat niemand het ziet maar je gebruikt $SESSION['...'], wat betekent dat de underscore ontbreekt.... ($_SESSION['...']).



Denk tijd voor een bril!!

Thanks a lot :D its works YHE!!!

bij deze geef je zelf een schouderklopje en een lekker koude biertje :D
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.