Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:35:50
Quote Anchor link
Hallo,
ik weet het, ik heb veel vragen, maarja, ik wil echt php leren,
en kom veel problemen tegen, meestal vind ik ze op internet, maar nu lukt het me echt niet :s

het gaat om deze pagina
Je kan proberen in te logen met de naam test, en het wachtwoord test
http://www.crime-world.nl/betatestspel/login.php

Als ik inlog, krijg ik een witte pagina, en als ik bron weergeven doen, lukt dat niet, dus ik denk dat die pagina gewoon een soort van gecrasht is, kan iemand mij helpen?



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("includes/config.inc.php");
if(!isset($_SESSION['session_id'])) {
  if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
    $gebruikernaam = mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    srand ((double) microtime( )*1000000);
    $session_id = rand(1000,1000000);
    $login = "SELECT ID, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."'";
    if(mysql_num_rows($login) !== 0){
      while($row = mysql_fetch_array($login)){
      $_SESSION['gebruikersnaam'] = $row['gebruikersnaam'];
      $_SESSION['ID'] = $row['ID'];
      $_SESSION['IP'] = $ip;
      $_SESSION['session_id'] = $session_id;
      echo "Je bent nu ingelogd!";
    }
  }
else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>
<?php
}
  }
else {

?>


<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>

<?php
  }

}
else {
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
Je bent al ingelogd! klik <a href="index.php">hier</a> om terug naar de beginpagina te gaan!.
</body>
</html>
<?php
}
?>

[/CODE]
Gewijzigd op 29/07/2011 23:49:27 door Stefan iemand
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:44:12
 
Victor -

Victor -

29/07/2011 23:40:55
Quote Anchor link
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 23:47:27
Quote Anchor link
Ben je nou echt zo wanhopig dat je maar gaat cross-posten?
Anyway, zet je code even tussen [code] een [/code] tags. Dat maakt de boel beter leesbaarder. Relevante code tonen maakt het nog plezierig leesbaarder.

Ook voer je de query niet uit met mysql_query().
Gewijzigd op 29/07/2011 23:49:32 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:49:59
Quote Anchor link
Sorry hoor, maar voordat iemand hier de topicstarter gaat helpen, mag hij eerst deze vraag beantwoorden:


Waarom maak jij 3x een topic aan over hetzelfde onderwerp? Daar wil ik graag een verklaring voor hebben.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:50:09
Quote Anchor link
Dat was per ongeluk :s

Toevoeging op 29/07/2011 23:50:30:

ik heb maar 1x aangemaakt hoor :s

Toevoeging op 29/07/2011 23:50:59:

Geen idee hoe dit gebeurt is
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:51:08
Quote Anchor link
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:52:16
Quote Anchor link
Victor - op 29/07/2011 23:40:55:
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.


} else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

er is wel een output

Toevoeging op 29/07/2011 23:52:40:

Ozzie PHP op 29/07/2011 23:51:08:
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.


ik heb het maar 1x aangemaakt, ik heb echt geen idee hoe dit gebeurt is :s
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 23:52:51
Quote Anchor link
In verschillende forums? Ik geloof het niet, maar aan een mod/admin de job om ze te sluiten en dit verder af te handelen.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:53:52
Quote Anchor link
kijk dan naar de tijden, denk je dat ik op 1 seconde, naar die pagina kan gaan, opnieuw posten?

Toevoeging op 29/07/2011 23:53:53:

kijk dan naar de tijden, denk je dat ik op 1 seconde, naar die pagina kan gaan, opnieuw posten?

Toevoeging op 29/07/2011 23:55:09:

volgens mij is mijn pc aan het flippen :s
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:56:12
Quote Anchor link
Oké, zorg er aub voor dat dit niet weer gebeurt...

Back on topic.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:59:29
Quote Anchor link
- Aar - op 29/07/2011 23:47:27:
Ben je nou echt zo wanhopig dat je maar gaat cross-posten?
Anyway, zet je code even tussen [code] een [/code] tags. Dat maakt de boel beter leesbaarder. Relevante code tonen maakt het nog plezierig leesbaarder.

Ook voer je de query niet uit met mysql_query().


Ik was inderdaad vergeten de query uit te voeren, dat is nu gelukt, dus de pagina werkt, maar nu meld die de hele tijd dat de combinatie fout is, terwijl ik zeker weet dat het juist is
Gewijzigd op 30/07/2011 00:17:40 door Stefan iemand
 
Victor -

Victor -

30/07/2011 00:05:30
Quote Anchor link
Stefan iemand op 29/07/2011 23:52:16:
Victor - op 29/07/2011 23:40:55:
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.


} else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

er is wel een output



Toevoeging op 29/07/2011 23:52:40:

Ozzie PHP op 29/07/2011 23:51:08:
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.


ik heb het maar 1x aangemaakt, ik heb echt geen idee hoe dit gebeurt is :s


Oeps verkeerd gekeken
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 00:14:48
Quote Anchor link
Hier de nieuwe code met het probleem dat de gegevens fout zouden zijn

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("includes/config.inc.php");
if(!isset($_SESSION['session_id'])) {
  if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
       $gebruikernaam = mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    srand ((double) microtime( )*1000000);
    $session_id = rand(1000,1000000);
    $login = "SELECT ID, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."'";
    $dologin = mysql_query($login);
    if(mysql_num_rows($dologin) == 1){
      while($row = mysql_fetch_array($login)){
      $_SESSION['gebruikersnaam'] = $row['gebruikersnaam'];
      $_SESSION['ID'] = $row['ID'];
      $_SESSION['IP'] = $ip;
      $_SESSION['session_id'] = $session_id;
      echo "Je bent nu ingelogd!";
    }
  }
else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!<br>";
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>
<?php
}
  }
else {

?>


<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>

<?php
  }

}
else {
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
Je bent al ingelogd! klik <a href="index.php">hier</a> om terug naar de beginpagina te gaan!.
</body>
</html>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 30/07/2011 00:18:30 door Stefan iemand
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2011 00:40:23
Quote Anchor link
Wat gaat er nu fout. Je voert 'test' en 'test' in en je logt niet in? Is dat het probleem?
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 00:53:55
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/07/2011 00:40:23:
Wat gaat er nu fout. Je voert 'test' en 'test' in en je logt niet in? Is dat het probleem?


Ja dat is het probleem,
hij zegt steeds foute combinatie, maar het is wel juist!
 
Bart V B

Bart V B

30/07/2011 01:24:02
Quote Anchor link
Misschien een stomme vraag, maar kloppen de login gegevens wel van je database?
Heb je uberhaubt we database connectie?
dus iets van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
?>


Even quick en dirty om een foutmelding boven water te krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$dologin
= mysql_query($login) or die(mysql_error());
?>
 
Sven b

Sven b

30/07/2011 09:03:52
Quote Anchor link
Ik weet niet of het al gezegd is geworden, maar je encrypted password is niet zo goed. de md5 encrypter schijnt makkelijk te hacken te zijn. Je moet er zeker een salt aan toevoegen. Tevens schijnt sha1 veel beter te zijn en volgens sommige maakt dat md5 overbodig.

Tevens maak je onnodige variabelen aan. De gebruikersnaam en wachtwoord gebruik je om in je database te zoeken, maar daarvoor hoef je ze niet eerst in een variabele te stoppen.

Je strings in je echo horen tussen enkele '' quotations te staan en niet dubbele.

Volgens een tutorial die ik gevolgd heb is REMOTE_ADRR een zwakke manier om een ip te achterhalen, omdat je het eerste ip pakt dat je tegenkomt. Mensen kunnen ook met meerdere gebruikers op de zelfde router zitten en dan wil je wat verder doorzoeken.

En om een beetje on topic door te gaan. Wat is uberhaupt het probleem? Welke errors krijg je? Tot welke block kom je? etc. Het is moeilijk helpen zo. De laatste posts is dan ook alleen maar giswerk.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 12:41:00
Quote Anchor link
Ja ik heb een mysql verbinding, en de gegevens kloppen, daarom dat ik het raar vind dat het niet werkt
 
Cake Masher

Cake Masher

30/07/2011 13:12:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_array($login))


moet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_array($dologin))



Edit:

ik heb even de vrijheid genomen om je code wat (na mijn mening) overzichterlijker te maken. Moet je maar ff kijke wat je er mee gaat doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
        $gebruikernaam
    = mysql_real_escape_string ($_POST['gebruikersnaam']);
        $wachtwoord        = mysql_real_escape_string (md5 ($_POST['wachtwoord']));
        $ip                = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        srand ((double) microtime() * 1000000);
        
        $session_id    = rand (1000,1000000);
        $login        = "SELECT ID,gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '" . $gebruikersnaam . "' AND wachtwoord = '" . $wachtwoord . "'";
        $dologin    = mysql_query ($login);
        
            if (!$dologin)
            {

                echo "[MySQL] Er is wat fout gegaan bij het inloggen.<br /><br />";
                echo mysql_error ();
                exit;
            }


            if (mysql_num_rows ($dologin) == 1)
            {

                $row = mysql_fetch_assoc ($dologin);
                
                $_SESSION['gebruikersnaam']    = $row['gebruikersnaam'];
                $_SESSION['ID']                = $row['ID'];
                $_SESSION['IP']                = $ip;
                $_SESSION['session_id']        = $session_id;
                
                echo "Je bent nu ingelogd!";
            }

            else
            {
                // niet ingelogt..
?>
Gewijzigd op 30/07/2011 13:17:24 door Cake Masher
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 13:34:04
Quote Anchor link
Het werkt, bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2011 14:12:58
Quote Anchor link
Hoe groot is het wachtwoord-veld in de database?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.