Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:35:50
Quote Anchor link
Hallo,
ik weet het, ik heb veel vragen, maarja, ik wil echt php leren,
en kom veel problemen tegen, meestal vind ik ze op internet, maar nu lukt het me echt niet :s

het gaat om deze pagina
Je kan proberen in te logen met de naam test, en het wachtwoord test
http://www.crime-world.nl/betatestspel/login.php

Als ik inlog, krijg ik een witte pagina, en als ik bron weergeven doen, lukt dat niet, dus ik denk dat die pagina gewoon een soort van gecrasht is, kan iemand mij helpen?



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("includes/config.inc.php");
if(!isset($_SESSION['session_id'])) {
  if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
    $gebruikernaam = mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    srand ((double) microtime( )*1000000);
    $session_id = rand(1000,1000000);
    $login = "SELECT ID, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."'";
    if(mysql_num_rows($login) !== 0){
      while($row = mysql_fetch_array($login)){
      $_SESSION['gebruikersnaam'] = $row['gebruikersnaam'];
      $_SESSION['ID'] = $row['ID'];
      $_SESSION['IP'] = $ip;
      $_SESSION['session_id'] = $session_id;
      echo "Je bent nu ingelogd!";
    }
  }
else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>
<?php
}
  }
else {

?>


<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>

<?php
  }

}
else {
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
Je bent al ingelogd! klik <a href="index.php">hier</a> om terug naar de beginpagina te gaan!.
</body>
</html>
<?php
}
?>

[/CODE]
Gewijzigd op 29/07/2011 23:49:27 door Stefan iemand
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:38:12
 
Victor -

Victor -

29/07/2011 23:40:55
Quote Anchor link
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 23:47:27
Quote Anchor link
Ben je nou echt zo wanhopig dat je maar gaat cross-posten?
Anyway, zet je code even tussen [code] een [/code] tags. Dat maakt de boel beter leesbaarder. Relevante code tonen maakt het nog plezierig leesbaarder.

Ook voer je de query niet uit met mysql_query().
Gewijzigd op 29/07/2011 23:49:32 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:49:59
Quote Anchor link
Sorry hoor, maar voordat iemand hier de topicstarter gaat helpen, mag hij eerst deze vraag beantwoorden:


Waarom maak jij 3x een topic aan over hetzelfde onderwerp? Daar wil ik graag een verklaring voor hebben.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:50:09
Quote Anchor link
Dat was per ongeluk :s

Toevoeging op 29/07/2011 23:50:30:

ik heb maar 1x aangemaakt hoor :s

Toevoeging op 29/07/2011 23:50:59:

Geen idee hoe dit gebeurt is
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:51:08
Quote Anchor link
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:52:16
Quote Anchor link
Victor - op 29/07/2011 23:40:55:
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.


} else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

er is wel een output

Toevoeging op 29/07/2011 23:52:40:

Ozzie PHP op 29/07/2011 23:51:08:
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.


ik heb het maar 1x aangemaakt, ik heb echt geen idee hoe dit gebeurt is :s
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 23:52:51
Quote Anchor link
In verschillende forums? Ik geloof het niet, maar aan een mod/admin de job om ze te sluiten en dit verder af te handelen.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:53:52
Quote Anchor link
kijk dan naar de tijden, denk je dat ik op 1 seconde, naar die pagina kan gaan, opnieuw posten?

Toevoeging op 29/07/2011 23:53:53:

kijk dan naar de tijden, denk je dat ik op 1 seconde, naar die pagina kan gaan, opnieuw posten?

Toevoeging op 29/07/2011 23:55:09:

volgens mij is mijn pc aan het flippen :s
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:56:12
Quote Anchor link
Oké, zorg er aub voor dat dit niet weer gebeurt...

Back on topic.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:59:29
Quote Anchor link
- Aar - op 29/07/2011 23:47:27:
Ben je nou echt zo wanhopig dat je maar gaat cross-posten?
Anyway, zet je code even tussen [code] een [/code] tags. Dat maakt de boel beter leesbaarder. Relevante code tonen maakt het nog plezierig leesbaarder.

Ook voer je de query niet uit met mysql_query().


Ik was inderdaad vergeten de query uit te voeren, dat is nu gelukt, dus de pagina werkt, maar nu meld die de hele tijd dat de combinatie fout is, terwijl ik zeker weet dat het juist is
Gewijzigd op 30/07/2011 00:17:40 door Stefan iemand
 
Victor -

Victor -

30/07/2011 00:05:30
Quote Anchor link
Stefan iemand op 29/07/2011 23:52:16:
Victor - op 29/07/2011 23:40:55:
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.


} else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

er is wel een output



Toevoeging op 29/07/2011 23:52:40:

Ozzie PHP op 29/07/2011 23:51:08:
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.


ik heb het maar 1x aangemaakt, ik heb echt geen idee hoe dit gebeurt is :s


Oeps verkeerd gekeken
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 00:14:48
Quote Anchor link
Hier de nieuwe code met het probleem dat de gegevens fout zouden zijn

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("includes/config.inc.php");
if(!isset($_SESSION['session_id'])) {
  if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
       $gebruikernaam = mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    srand ((double) microtime( )*1000000);
    $session_id = rand(1000,1000000);
    $login = "SELECT ID, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."'";
    $dologin = mysql_query($login);
    if(mysql_num_rows($dologin) == 1){
      while($row = mysql_fetch_array($login)){
      $_SESSION['gebruikersnaam'] = $row['gebruikersnaam'];
      $_SESSION['ID'] = $row['ID'];
      $_SESSION['IP'] = $ip;
      $_SESSION['session_id'] = $session_id;
      echo "Je bent nu ingelogd!";
    }
  }
else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!<br>";
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>
<?php
}
  }
else {

?>


<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>

<?php
  }

}
else {
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
Je bent al ingelogd! klik <a href="index.php">hier</a> om terug naar de beginpagina te gaan!.
</body>
</html>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 30/07/2011 00:18:30 door Stefan iemand
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2011 00:40:23
Quote Anchor link
Wat gaat er nu fout. Je voert 'test' en 'test' in en je logt niet in? Is dat het probleem?
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 00:53:55
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/07/2011 00:40:23:
Wat gaat er nu fout. Je voert 'test' en 'test' in en je logt niet in? Is dat het probleem?


Ja dat is het probleem,
hij zegt steeds foute combinatie, maar het is wel juist!
 
Bart V B

Bart V B

30/07/2011 01:24:02
Quote Anchor link
Misschien een stomme vraag, maar kloppen de login gegevens wel van je database?
Heb je uberhaubt we database connectie?
dus iets van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
?>


Even quick en dirty om een foutmelding boven water te krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$dologin
= mysql_query($login) or die(mysql_error());
?>
 
Sven b

Sven b

30/07/2011 09:03:52
Quote Anchor link
Ik weet niet of het al gezegd is geworden, maar je encrypted password is niet zo goed. de md5 encrypter schijnt makkelijk te hacken te zijn. Je moet er zeker een salt aan toevoegen. Tevens schijnt sha1 veel beter te zijn en volgens sommige maakt dat md5 overbodig.

Tevens maak je onnodige variabelen aan. De gebruikersnaam en wachtwoord gebruik je om in je database te zoeken, maar daarvoor hoef je ze niet eerst in een variabele te stoppen.

Je strings in je echo horen tussen enkele '' quotations te staan en niet dubbele.

Volgens een tutorial die ik gevolgd heb is REMOTE_ADRR een zwakke manier om een ip te achterhalen, omdat je het eerste ip pakt dat je tegenkomt. Mensen kunnen ook met meerdere gebruikers op de zelfde router zitten en dan wil je wat verder doorzoeken.

En om een beetje on topic door te gaan. Wat is uberhaupt het probleem? Welke errors krijg je? Tot welke block kom je? etc. Het is moeilijk helpen zo. De laatste posts is dan ook alleen maar giswerk.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 12:41:00
Quote Anchor link
Ja ik heb een mysql verbinding, en de gegevens kloppen, daarom dat ik het raar vind dat het niet werkt
 
Cake Masher

Cake Masher

30/07/2011 13:12:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_array($login))


moet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_array($dologin))



Edit:

ik heb even de vrijheid genomen om je code wat (na mijn mening) overzichterlijker te maken. Moet je maar ff kijke wat je er mee gaat doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
        $gebruikernaam
    = mysql_real_escape_string ($_POST['gebruikersnaam']);
        $wachtwoord        = mysql_real_escape_string (md5 ($_POST['wachtwoord']));
        $ip                = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        srand ((double) microtime() * 1000000);
        
        $session_id    = rand (1000,1000000);
        $login        = "SELECT ID,gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '" . $gebruikersnaam . "' AND wachtwoord = '" . $wachtwoord . "'";
        $dologin    = mysql_query ($login);
        
            if (!$dologin)
            {

                echo "[MySQL] Er is wat fout gegaan bij het inloggen.<br /><br />";
                echo mysql_error ();
                exit;
            }


            if (mysql_num_rows ($dologin) == 1)
            {

                $row = mysql_fetch_assoc ($dologin);
                
                $_SESSION['gebruikersnaam']    = $row['gebruikersnaam'];
                $_SESSION['ID']                = $row['ID'];
                $_SESSION['IP']                = $ip;
                $_SESSION['session_id']        = $session_id;
                
                echo "Je bent nu ingelogd!";
            }

            else
            {
                // niet ingelogt..
?>
Gewijzigd op 30/07/2011 13:17:24 door Cake Masher
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 13:34:04
Quote Anchor link
Het werkt, bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2011 14:12:58
Quote Anchor link
Hoe groot is het wachtwoord-veld in de database?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.