Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:35:50
Quote Anchor link
Hallo,
ik weet het, ik heb veel vragen, maarja, ik wil echt php leren,
en kom veel problemen tegen, meestal vind ik ze op internet, maar nu lukt het me echt niet :s

het gaat om deze pagina
Je kan proberen in te logen met de naam test, en het wachtwoord test
http://www.crime-world.nl/betatestspel/login.php

Als ik inlog, krijg ik een witte pagina, en als ik bron weergeven doen, lukt dat niet, dus ik denk dat die pagina gewoon een soort van gecrasht is, kan iemand mij helpen?



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("includes/config.inc.php");
if(!isset($_SESSION['session_id'])) {
  if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
    $gebruikernaam = mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    srand ((double) microtime( )*1000000);
    $session_id = rand(1000,1000000);
    $login = "SELECT ID, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."'";
    if(mysql_num_rows($login) !== 0){
      while($row = mysql_fetch_array($login)){
      $_SESSION['gebruikersnaam'] = $row['gebruikersnaam'];
      $_SESSION['ID'] = $row['ID'];
      $_SESSION['IP'] = $ip;
      $_SESSION['session_id'] = $session_id;
      echo "Je bent nu ingelogd!";
    }
  }
else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>
<?php
}
  }
else {

?>


<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>

<?php
  }

}
else {
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
Je bent al ingelogd! klik <a href="index.php">hier</a> om terug naar de beginpagina te gaan!.
</body>
</html>
<?php
}
?>

[/CODE]
Gewijzigd op 29/07/2011 23:49:27 door Stefan iemand
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:16:46
 
Victor -

Victor -

29/07/2011 23:40:55
Quote Anchor link
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 23:47:27
Quote Anchor link
Ben je nou echt zo wanhopig dat je maar gaat cross-posten?
Anyway, zet je code even tussen [code] een [/code] tags. Dat maakt de boel beter leesbaarder. Relevante code tonen maakt het nog plezierig leesbaarder.

Ook voer je de query niet uit met mysql_query().
Gewijzigd op 29/07/2011 23:49:32 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:49:59
Quote Anchor link
Sorry hoor, maar voordat iemand hier de topicstarter gaat helpen, mag hij eerst deze vraag beantwoorden:


Waarom maak jij 3x een topic aan over hetzelfde onderwerp? Daar wil ik graag een verklaring voor hebben.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:50:09
Quote Anchor link
Dat was per ongeluk :s

Toevoeging op 29/07/2011 23:50:30:

ik heb maar 1x aangemaakt hoor :s

Toevoeging op 29/07/2011 23:50:59:

Geen idee hoe dit gebeurt is
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:51:08
Quote Anchor link
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:52:16
Quote Anchor link
Victor - op 29/07/2011 23:40:55:
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.


} else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

er is wel een output

Toevoeging op 29/07/2011 23:52:40:

Ozzie PHP op 29/07/2011 23:51:08:
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.


ik heb het maar 1x aangemaakt, ik heb echt geen idee hoe dit gebeurt is :s
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 23:52:51
Quote Anchor link
In verschillende forums? Ik geloof het niet, maar aan een mod/admin de job om ze te sluiten en dit verder af te handelen.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:53:52
Quote Anchor link
kijk dan naar de tijden, denk je dat ik op 1 seconde, naar die pagina kan gaan, opnieuw posten?

Toevoeging op 29/07/2011 23:53:53:

kijk dan naar de tijden, denk je dat ik op 1 seconde, naar die pagina kan gaan, opnieuw posten?

Toevoeging op 29/07/2011 23:55:09:

volgens mij is mijn pc aan het flippen :s
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:56:12
Quote Anchor link
Oké, zorg er aub voor dat dit niet weer gebeurt...

Back on topic.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:59:29
Quote Anchor link
- Aar - op 29/07/2011 23:47:27:
Ben je nou echt zo wanhopig dat je maar gaat cross-posten?
Anyway, zet je code even tussen [code] een [/code] tags. Dat maakt de boel beter leesbaarder. Relevante code tonen maakt het nog plezierig leesbaarder.

Ook voer je de query niet uit met mysql_query().


Ik was inderdaad vergeten de query uit te voeren, dat is nu gelukt, dus de pagina werkt, maar nu meld die de hele tijd dat de combinatie fout is, terwijl ik zeker weet dat het juist is
Gewijzigd op 30/07/2011 00:17:40 door Stefan iemand
 
Victor -

Victor -

30/07/2011 00:05:30
Quote Anchor link
Stefan iemand op 29/07/2011 23:52:16:
Victor - op 29/07/2011 23:40:55:
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.


} else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

er is wel een output



Toevoeging op 29/07/2011 23:52:40:

Ozzie PHP op 29/07/2011 23:51:08:
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.


ik heb het maar 1x aangemaakt, ik heb echt geen idee hoe dit gebeurt is :s


Oeps verkeerd gekeken
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 00:14:48
Quote Anchor link
Hier de nieuwe code met het probleem dat de gegevens fout zouden zijn

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("includes/config.inc.php");
if(!isset($_SESSION['session_id'])) {
  if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
       $gebruikernaam = mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    srand ((double) microtime( )*1000000);
    $session_id = rand(1000,1000000);
    $login = "SELECT ID, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."'";
    $dologin = mysql_query($login);
    if(mysql_num_rows($dologin) == 1){
      while($row = mysql_fetch_array($login)){
      $_SESSION['gebruikersnaam'] = $row['gebruikersnaam'];
      $_SESSION['ID'] = $row['ID'];
      $_SESSION['IP'] = $ip;
      $_SESSION['session_id'] = $session_id;
      echo "Je bent nu ingelogd!";
    }
  }
else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!<br>";
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>
<?php
}
  }
else {

?>


<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>

<?php
  }

}
else {
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
Je bent al ingelogd! klik <a href="index.php">hier</a> om terug naar de beginpagina te gaan!.
</body>
</html>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 30/07/2011 00:18:30 door Stefan iemand
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2011 00:40:23
Quote Anchor link
Wat gaat er nu fout. Je voert 'test' en 'test' in en je logt niet in? Is dat het probleem?
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 00:53:55
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/07/2011 00:40:23:
Wat gaat er nu fout. Je voert 'test' en 'test' in en je logt niet in? Is dat het probleem?


Ja dat is het probleem,
hij zegt steeds foute combinatie, maar het is wel juist!
 
Bart V B

Bart V B

30/07/2011 01:24:02
Quote Anchor link
Misschien een stomme vraag, maar kloppen de login gegevens wel van je database?
Heb je uberhaubt we database connectie?
dus iets van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
?>


Even quick en dirty om een foutmelding boven water te krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$dologin
= mysql_query($login) or die(mysql_error());
?>
 
Sven b

Sven b

30/07/2011 09:03:52
Quote Anchor link
Ik weet niet of het al gezegd is geworden, maar je encrypted password is niet zo goed. de md5 encrypter schijnt makkelijk te hacken te zijn. Je moet er zeker een salt aan toevoegen. Tevens schijnt sha1 veel beter te zijn en volgens sommige maakt dat md5 overbodig.

Tevens maak je onnodige variabelen aan. De gebruikersnaam en wachtwoord gebruik je om in je database te zoeken, maar daarvoor hoef je ze niet eerst in een variabele te stoppen.

Je strings in je echo horen tussen enkele '' quotations te staan en niet dubbele.

Volgens een tutorial die ik gevolgd heb is REMOTE_ADRR een zwakke manier om een ip te achterhalen, omdat je het eerste ip pakt dat je tegenkomt. Mensen kunnen ook met meerdere gebruikers op de zelfde router zitten en dan wil je wat verder doorzoeken.

En om een beetje on topic door te gaan. Wat is uberhaupt het probleem? Welke errors krijg je? Tot welke block kom je? etc. Het is moeilijk helpen zo. De laatste posts is dan ook alleen maar giswerk.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 12:41:00
Quote Anchor link
Ja ik heb een mysql verbinding, en de gegevens kloppen, daarom dat ik het raar vind dat het niet werkt
 
Cake Masher

Cake Masher

30/07/2011 13:12:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_array($login))


moet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_array($dologin))



Edit:

ik heb even de vrijheid genomen om je code wat (na mijn mening) overzichterlijker te maken. Moet je maar ff kijke wat je er mee gaat doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
        $gebruikernaam
    = mysql_real_escape_string ($_POST['gebruikersnaam']);
        $wachtwoord        = mysql_real_escape_string (md5 ($_POST['wachtwoord']));
        $ip                = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        srand ((double) microtime() * 1000000);
        
        $session_id    = rand (1000,1000000);
        $login        = "SELECT ID,gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '" . $gebruikersnaam . "' AND wachtwoord = '" . $wachtwoord . "'";
        $dologin    = mysql_query ($login);
        
            if (!$dologin)
            {

                echo "[MySQL] Er is wat fout gegaan bij het inloggen.<br /><br />";
                echo mysql_error ();
                exit;
            }


            if (mysql_num_rows ($dologin) == 1)
            {

                $row = mysql_fetch_assoc ($dologin);
                
                $_SESSION['gebruikersnaam']    = $row['gebruikersnaam'];
                $_SESSION['ID']                = $row['ID'];
                $_SESSION['IP']                = $ip;
                $_SESSION['session_id']        = $session_id;
                
                echo "Je bent nu ingelogd!";
            }

            else
            {
                // niet ingelogt..
?>
Gewijzigd op 30/07/2011 13:17:24 door Cake Masher
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 13:34:04
Quote Anchor link
Het werkt, bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2011 14:12:58
Quote Anchor link
Hoe groot is het wachtwoord-veld in de database?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.