Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:35:50
Quote Anchor link
Hallo,
ik weet het, ik heb veel vragen, maarja, ik wil echt php leren,
en kom veel problemen tegen, meestal vind ik ze op internet, maar nu lukt het me echt niet :s

het gaat om deze pagina
Je kan proberen in te logen met de naam test, en het wachtwoord test
http://www.crime-world.nl/betatestspel/login.php

Als ik inlog, krijg ik een witte pagina, en als ik bron weergeven doen, lukt dat niet, dus ik denk dat die pagina gewoon een soort van gecrasht is, kan iemand mij helpen?



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("includes/config.inc.php");
if(!isset($_SESSION['session_id'])) {
  if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
    $gebruikernaam = mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    srand ((double) microtime( )*1000000);
    $session_id = rand(1000,1000000);
    $login = "SELECT ID, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."'";
    if(mysql_num_rows($login) !== 0){
      while($row = mysql_fetch_array($login)){
      $_SESSION['gebruikersnaam'] = $row['gebruikersnaam'];
      $_SESSION['ID'] = $row['ID'];
      $_SESSION['IP'] = $ip;
      $_SESSION['session_id'] = $session_id;
      echo "Je bent nu ingelogd!";
    }
  }
else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>
<?php
}
  }
else {

?>


<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>

<?php
  }

}
else {
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
Je bent al ingelogd! klik <a href="index.php">hier</a> om terug naar de beginpagina te gaan!.
</body>
</html>
<?php
}
?>

[/CODE]
Gewijzigd op 29/07/2011 23:49:27 door Stefan iemand
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:32:39
 
Victor -

Victor -

29/07/2011 23:40:55
Quote Anchor link
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 23:47:27
Quote Anchor link
Ben je nou echt zo wanhopig dat je maar gaat cross-posten?
Anyway, zet je code even tussen [code] een [/code] tags. Dat maakt de boel beter leesbaarder. Relevante code tonen maakt het nog plezierig leesbaarder.

Ook voer je de query niet uit met mysql_query().
Gewijzigd op 29/07/2011 23:49:32 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:49:59
Quote Anchor link
Sorry hoor, maar voordat iemand hier de topicstarter gaat helpen, mag hij eerst deze vraag beantwoorden:


Waarom maak jij 3x een topic aan over hetzelfde onderwerp? Daar wil ik graag een verklaring voor hebben.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:50:09
Quote Anchor link
Dat was per ongeluk :s

Toevoeging op 29/07/2011 23:50:30:

ik heb maar 1x aangemaakt hoor :s

Toevoeging op 29/07/2011 23:50:59:

Geen idee hoe dit gebeurt is
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:51:08
Quote Anchor link
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:52:16
Quote Anchor link
Victor - op 29/07/2011 23:40:55:
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.


} else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

er is wel een output

Toevoeging op 29/07/2011 23:52:40:

Ozzie PHP op 29/07/2011 23:51:08:
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.


ik heb het maar 1x aangemaakt, ik heb echt geen idee hoe dit gebeurt is :s
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 23:52:51
Quote Anchor link
In verschillende forums? Ik geloof het niet, maar aan een mod/admin de job om ze te sluiten en dit verder af te handelen.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:53:52
Quote Anchor link
kijk dan naar de tijden, denk je dat ik op 1 seconde, naar die pagina kan gaan, opnieuw posten?

Toevoeging op 29/07/2011 23:53:53:

kijk dan naar de tijden, denk je dat ik op 1 seconde, naar die pagina kan gaan, opnieuw posten?

Toevoeging op 29/07/2011 23:55:09:

volgens mij is mijn pc aan het flippen :s
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:56:12
Quote Anchor link
Oké, zorg er aub voor dat dit niet weer gebeurt...

Back on topic.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:59:29
Quote Anchor link
- Aar - op 29/07/2011 23:47:27:
Ben je nou echt zo wanhopig dat je maar gaat cross-posten?
Anyway, zet je code even tussen [code] een [/code] tags. Dat maakt de boel beter leesbaarder. Relevante code tonen maakt het nog plezierig leesbaarder.

Ook voer je de query niet uit met mysql_query().


Ik was inderdaad vergeten de query uit te voeren, dat is nu gelukt, dus de pagina werkt, maar nu meld die de hele tijd dat de combinatie fout is, terwijl ik zeker weet dat het juist is
Gewijzigd op 30/07/2011 00:17:40 door Stefan iemand
 
Victor -

Victor -

30/07/2011 00:05:30
Quote Anchor link
Stefan iemand op 29/07/2011 23:52:16:
Victor - op 29/07/2011 23:40:55:
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.


} else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

er is wel een output



Toevoeging op 29/07/2011 23:52:40:

Ozzie PHP op 29/07/2011 23:51:08:
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.


ik heb het maar 1x aangemaakt, ik heb echt geen idee hoe dit gebeurt is :s


Oeps verkeerd gekeken
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 00:14:48
Quote Anchor link
Hier de nieuwe code met het probleem dat de gegevens fout zouden zijn

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("includes/config.inc.php");
if(!isset($_SESSION['session_id'])) {
  if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
       $gebruikernaam = mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    srand ((double) microtime( )*1000000);
    $session_id = rand(1000,1000000);
    $login = "SELECT ID, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."'";
    $dologin = mysql_query($login);
    if(mysql_num_rows($dologin) == 1){
      while($row = mysql_fetch_array($login)){
      $_SESSION['gebruikersnaam'] = $row['gebruikersnaam'];
      $_SESSION['ID'] = $row['ID'];
      $_SESSION['IP'] = $ip;
      $_SESSION['session_id'] = $session_id;
      echo "Je bent nu ingelogd!";
    }
  }
else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!<br>";
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>
<?php
}
  }
else {

?>


<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>

<?php
  }

}
else {
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
Je bent al ingelogd! klik <a href="index.php">hier</a> om terug naar de beginpagina te gaan!.
</body>
</html>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 30/07/2011 00:18:30 door Stefan iemand
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2011 00:40:23
Quote Anchor link
Wat gaat er nu fout. Je voert 'test' en 'test' in en je logt niet in? Is dat het probleem?
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 00:53:55
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/07/2011 00:40:23:
Wat gaat er nu fout. Je voert 'test' en 'test' in en je logt niet in? Is dat het probleem?


Ja dat is het probleem,
hij zegt steeds foute combinatie, maar het is wel juist!
 
Bart V B

Bart V B

30/07/2011 01:24:02
Quote Anchor link
Misschien een stomme vraag, maar kloppen de login gegevens wel van je database?
Heb je uberhaubt we database connectie?
dus iets van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
?>


Even quick en dirty om een foutmelding boven water te krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$dologin
= mysql_query($login) or die(mysql_error());
?>
 
Sven b

Sven b

30/07/2011 09:03:52
Quote Anchor link
Ik weet niet of het al gezegd is geworden, maar je encrypted password is niet zo goed. de md5 encrypter schijnt makkelijk te hacken te zijn. Je moet er zeker een salt aan toevoegen. Tevens schijnt sha1 veel beter te zijn en volgens sommige maakt dat md5 overbodig.

Tevens maak je onnodige variabelen aan. De gebruikersnaam en wachtwoord gebruik je om in je database te zoeken, maar daarvoor hoef je ze niet eerst in een variabele te stoppen.

Je strings in je echo horen tussen enkele '' quotations te staan en niet dubbele.

Volgens een tutorial die ik gevolgd heb is REMOTE_ADRR een zwakke manier om een ip te achterhalen, omdat je het eerste ip pakt dat je tegenkomt. Mensen kunnen ook met meerdere gebruikers op de zelfde router zitten en dan wil je wat verder doorzoeken.

En om een beetje on topic door te gaan. Wat is uberhaupt het probleem? Welke errors krijg je? Tot welke block kom je? etc. Het is moeilijk helpen zo. De laatste posts is dan ook alleen maar giswerk.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 12:41:00
Quote Anchor link
Ja ik heb een mysql verbinding, en de gegevens kloppen, daarom dat ik het raar vind dat het niet werkt
 
Cake Masher

Cake Masher

30/07/2011 13:12:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_array($login))


moet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_array($dologin))



Edit:

ik heb even de vrijheid genomen om je code wat (na mijn mening) overzichterlijker te maken. Moet je maar ff kijke wat je er mee gaat doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
        $gebruikernaam
    = mysql_real_escape_string ($_POST['gebruikersnaam']);
        $wachtwoord        = mysql_real_escape_string (md5 ($_POST['wachtwoord']));
        $ip                = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        srand ((double) microtime() * 1000000);
        
        $session_id    = rand (1000,1000000);
        $login        = "SELECT ID,gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '" . $gebruikersnaam . "' AND wachtwoord = '" . $wachtwoord . "'";
        $dologin    = mysql_query ($login);
        
            if (!$dologin)
            {

                echo "[MySQL] Er is wat fout gegaan bij het inloggen.<br /><br />";
                echo mysql_error ();
                exit;
            }


            if (mysql_num_rows ($dologin) == 1)
            {

                $row = mysql_fetch_assoc ($dologin);
                
                $_SESSION['gebruikersnaam']    = $row['gebruikersnaam'];
                $_SESSION['ID']                = $row['ID'];
                $_SESSION['IP']                = $ip;
                $_SESSION['session_id']        = $session_id;
                
                echo "Je bent nu ingelogd!";
            }

            else
            {
                // niet ingelogt..
?>
Gewijzigd op 30/07/2011 13:17:24 door Cake Masher
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 13:34:04
Quote Anchor link
Het werkt, bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2011 14:12:58
Quote Anchor link
Hoe groot is het wachtwoord-veld in de database?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.