Login-Box op ene pagina wel goed en de andere niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

04/03/2014 09:37:08
Quote Anchor link
Goedemorge,

Ik heb dus een website, en als je dan op de login knop drukt verschijnt er een login-box met aan de ene kant register en aan de andere kant login, maar op mijn homepage zit alles goed recht, en als ik dan naar de adverteer pagina ga dan zit het niet netjes onder elkaar.

Voorbeelden.

Wel goed:Wel goed

Niet goed:Niet goed
Gewijzigd op 04/03/2014 09:41:08 door Mathieu Posthumus
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:28:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/03/2014 10:19:20
Quote Anchor link
Kan je wat duidelijker vertellen wat er niet klopt? Desnoods even omcirkelen?
Wat relevante code zou ook niet overbodig zijn.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

04/03/2014 10:22:17
Quote Anchor link
Wat er fout is:
Als je kijkt naar de foto's dan zie je bij de ene dat alles netjes onder elkaar zit dus alle fields.
En bij de ander zit de submit niet goed eronder.

Codes:

login.css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
.line_vertical{
    position: absolute;
    background: lightgray;
    width: 1px;
    height: 80%;
    left: 50%;
    top: 10%;
}

.register_side{
    position: absolute;
    left: 5%;
    top: 5%;
    width: 40%;
    height: 60%;
}

.login_side{
    position: absolute;
    right: 5%;
    top: 5%;
    width: 40%;
    height: 60%;
}

h2.login{
    text-align: center;
}

input.login_form{
    position: relative;
    left: 6%;
    width: 90%;
    line-height: 18px;
    font-size: 16px;
    padding: 13px 9px;
    border: 1px solid #b2b2b2;
    -moz-border-radius: 3px;
    -webkit-border-radius: 3px;
    border-radius: 3px;
    margin-bottom: 10px;
    text-align: center;
}

input.submitknop{
    position: relative;
    height: 60px;
    width: 90%;
    background: darkgray;
    color: gray;
    left: 6%;
    margin-top: 10px;
    font-size: 30px;
    -moz-border-radius: 6px;
    -webkit-border-radius: 6px;
    border-radius: 6px;
}


Login.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="login.css" />
<div class="register_side">
    <h2 class="login">Registreer hier!</h2>
    <form>
        <input type="text" name="username" class="login_form" placeholder="Gebruikersnaam" />
        <input type="password" name="password" class="login_form" placeholder="Password" />
        <input type="text" name="email" class="login_form" placeholder="Email" />
        <input class="submitknop" type="submit" name="register" value="Register" />
    </form>
</div>
<div class="line_vertical"></div>
<div class="login_side">
    <h2 class="login">Login hier!</h2>
    <form>
        <input type="text" name="username" class="login_form" placeholder="Gebruikersnaam" />
        <input type="password" name="password" class="login_form" placeholder="Password" />
        <input class="submitknop" type="submit" name="login" value="Login" />
    </form>
</div>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/03/2014 10:25:58
Quote Anchor link
Als ik op twee pagina's een afwijking zie, dan kijk leg ik de broncodes vaak over elkaar heen in een goede editor (ik heb Netbeans) en dan kijk ik met de Diff-tool naar de verschillen.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

04/03/2014 10:28:41
Quote Anchor link
Ehm Aar sorry maar ik begrijp even niet wat je bedoeld, want ik heb wel netbeans moet ik daar even de code inzetten? en dan kijken ofz?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/03/2014 10:33:18
Quote Anchor link
In je projectsmap kan je twee bestanden selecteren om te vergelijken. Dan druk je bij Tools op Diff, en dan zie je de verschillen. Ik denk dat er ergens een HTML-element of iets dergelijks mist.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

04/03/2014 10:34:33
Quote Anchor link
Oke ik zal even kijken...

Toevoeging op 04/03/2014 10:38:11:

Maar Aar sorry hoor dat ik dit ben vergeten te zeggen is dat ik de login box include in de menu.php en die include ik in beide paginas
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/03/2014 11:00:19
Quote Anchor link
Als die HTML-codes haast gelijk zijn, moet het wel iets in HTML zijn. Heb je al eens de CSS-properties bekeken met FireBug in Firefox of een andere dergelijke inspectie-tool? Blijkbaar zit er ergens verschil in.
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

04/03/2014 11:57:25
Quote Anchor link
Anders ga je zo letter voor letter, cijfer voor cijfer vergelijken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/03/2014 15:03:47
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 04/03/2014 11:57:25:
Anders ga je zo letter voor letter, cijfer voor cijfer vergelijken.

Hoezo dat, als diff'en makkelijker werkt? :-D
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

05/03/2014 08:38:25
Quote Anchor link
Sorry jongens het internet was uitgevallen hier de hele dag, want in zaandam was al het stroom uitgevallen. dus ik had geen internet!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2014 08:43:52
Quote Anchor link
Geeft niks! Nieuwe dag, nieuwe ronde, nieuwe kans ;-)
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

05/03/2014 08:49:32
Quote Anchor link
Haha ja idd, ik denk nu dat het komt door, omdat ik de login en register forms dezelfde classes heb gegeven
ik ga er nu eff een aparte van maken

Toevoeging op 05/03/2014 09:42:39:

Aar ik heb het allemaal gewoon opnieuw gedaan en het werkt nu wel gewoon goed, maar ik weet niet wat er fout isXD

Maar nog wel bedankt voor de hulp:D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.