Loginprobleem UserID

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:55:07
Quote Anchor link
Beste Mensen ik was bezig met het systeem van http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/simpel-veilig-login-systeempje/1721/simpelveiligloginsysteempje/1176/

Alleen weten jullie, ik wil graag de gegevens van de user op een VEILLIGe manier ophalen, ik weet een beetje van PHP af, ik doe dit als volgt :

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

$query = "SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."'";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);

echo "<tr>";
echo "<td>" . $var['gebruikersnaam'] . "</td>";

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
alleen zie geen resultaat, weet iemand hoe dit moet ? Wat doe ik verkeerd ?

Alvast super bedankt!

groetjen,
Kevin
Gewijzigd op 03/07/2010 14:55:30 door Kevin van Leeuwen
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 06:59:47
 

03/07/2010 14:57:35
Quote Anchor link
Selecteer wat je wilt selecteren, gebruik niet *.
Gebruik geen backticks (`).
die is geen nette manier van foutafhandeling.
Zie handleidingen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:58:14
Quote Anchor link
Kevin van Leeuwen op 03/07/2010 14:55:07:
Beste Mensen ik was bezig met het systeem van http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/simpel-veilig-login-systeempje/1721/simpelveiligloginsysteempje/1176/

Alleen weten jullie, ik wil graag de gegevens van de user op een VEILLIGe manier ophalen, ik weet een beetje van PHP af, ik doe dit als volgt :

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

$query = "SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."'";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);

echo "<tr>";
echo "<td>" . $var['gebruikersnaam'] . "</td>";

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
alleen zie geen resultaat, weet iemand hoe dit moet ? Wat doe ik verkeerd ?

Alvast super bedankt!

groeten,
Kevin
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:58:31
Quote Anchor link
hoe bedoel je ?
 

03/07/2010 14:58:58
Quote Anchor link
Niet jezelf quoten.
Wat snap je niet?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:59:13
Quote Anchor link
oh zo, ja oké, alleen weten jullie dan hoe ik zeg maar de SESSIE ophaal want dat is de veiligste manier zoals ik gelezen heb.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:00:59
Quote Anchor link
weet jij karl karl toevallig hoe ik dan de userId ophaal uit dat script of de sessie zodat ik de gebruikersnaam kan weergeven ?
 

03/07/2010 15:02:03
Quote Anchor link
Niet bumpen. Als je wat toe wilt voegen gebruik je dat knopje naast het qoute knopje.
Sessie data kan je ophalen door het te halen uit de $_SESSION array.
Geen idee hoe het met dat script werkt.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:03:20
Quote Anchor link
okay, maar om even terug te komen op die query hè, gebruik je dan dit ? of hoe ?

$query = "(`SELECT FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."')";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);
 

03/07/2010 15:04:17
Quote Anchor link
Die () horen niet om de query. De backticks (`) horen niet in de query.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:07:10
Quote Anchor link
huh, kun je een voorbeeld geven, misschien dat ik het dan wel snap :S sorry dat ik zo erg ben xd
 
Victor Php

Victor Php

03/07/2010 17:03:18
Quote Anchor link
De haakjes moet je weghalen om de query...
De backticks ` moeten ook weg.

Zie je verschil?

Jouw query
$query = "(`SELECT FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."')";

Mijn query
$query = "SELECT FROM gebruikers WHERE ID = '" .$userId['ID'] ."'";
 

03/07/2010 17:42:13
Quote Anchor link
En als $userId['ID'] een integer is hoeft er daar ook geen quotes (') omheen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 17:46:42
Quote Anchor link
oh ja :) thanks :) alleen zit nu met het volgende probleem, ik wil zeg maar als men inlogt bepaalde waardes updaten zoals ip enz. ik gebruik deze code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
  
$sql = "UPDATE
                                         ".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". mysql_real_escape_string($userId['ID'])."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '".$mysql->real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'";
                             $query = mysql_query($sql);                                

wat is hier fout aan ? weet iemand dit ?
Gewijzigd op 03/07/2010 18:50:45 door Kevin van Leeuwen
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:06:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Ik weet niet of userId['ID'] een integer is, zo ja, dan hoef je die niet te escapen
$sql = mysql_query("SELECT * FROM gebruikers WHERE ID = '".$userId['ID']."'");
if ($sql) {
    $var = mysql_fetch_assoc($query);

    echo '<tr>';
    echo '<td>'.$var['gebruikersnaam'].'</td>';
}
else {
    echo 'Er gaat iets fout!';
}

?>


:)
Gewijzigd op 03/07/2010 20:07:30 door Roel -
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 20:19:14
Quote Anchor link
zo dat is probleem 1 wat opgelost is :)

maar nu het volgend :S (sorry :S)
maar :

ik heb deze code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
$sql = "UPDATE
                                         ".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
                             $query = mysql_query($sql);                                
                            // Query uitvoeren            
                          if(!$result = $mysqli->query($sql))    {       echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            } else {
                                if($mysqli->affected_rows > 0) {
                                    echo 'Je bent ingelogd!';
                                    echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
                                }
                            }                                            
                        } else {                            
                            $query = "    UPDATE
                                            ".$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
                                            $query = mysql_query($update);                            
            
                             if(!$result = $mysqli->query($query))    {     echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                          }  else {
                                if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }else {

                                }
                            }
                            
                            echo 'Het wachtwoord of gebruikersnaam was incorrect';


hij zegt dat dit fout is, nu reageert hij niet meer, ik zie dit :

Notice: Undefined variable: update in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 74

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Empty query in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 76

Notice: Undefined variable: sql in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 76

Notice: Fout in query: in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 77

foutieve login
<b>De totale login code: </b>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
<?php
ob_start();
/**
1
 */

error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', '1');
include('config.inc.php');
include("verbinden.php");
/* ----------------------------------------------------------------------------------------------- */        
if(!isingelogd()) {
    // Anti-flood, na 5 keer verkeerd inloggen wordt je IP adres 24 uur geband
    $query = "    SELECT
                    COUNT(id) AS attempts
                FROM
                    "
.$settings['db_login_attempts_table']."
                WHERE
                    date_time > (NOW() - INTERVAL 24 HOUR)
                AND
                    ip = '"
.$mysqli->real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'
                AND
                    sys_info = '"
.$mysqli->real_escape_string($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])."'";
    
    if ($result = $mysqli->query($query)) {    
        $login_attempt = $result->fetch_assoc();
        
        if($login_attempt['attempts'] > $settings['max_login_pogingen']) { // Controleren of je bent geband
            echo 'U bent tijdelijk geband<br>';
        }
else {
    
            if (mb_strtoupper($_SERVER['REQUEST_METHOD']) != 'POST') {                        
                $formulier = true;
            }
else {                        
                $formulier = false;                    
                if(ctype_digit($_POST['form']) && time() < strtotime("+1 minute", $_POST['form'])) {                
                    $username = htmlspecialchars($_POST['username']);
                    $hashedPass = sha1($username.$_POST['pass']);
            
                    $query = "    SELECT
                                    ID
                                FROM
                                    "
.$settings['db_gebruikers_table']."
                                WHERE
                                    gebruikersnaam = '"
.$mysqli->real_escape_string($username)."'
                                AND
                                    wachtwoord = '"
.$mysqli->real_escape_string($hashedPass)."'";
            
                    if ($result = $mysqli->query($query)) {
            
                        $userId = $result->fetch_assoc();
            
                        if(ctype_digit($userId['ID'])) {        
                            $hash_key = uniqid(mt_rand(), true);
                            $hash = sha1($userId['ID'] . $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . $hash_key);
                            // Cookies maken
                            setcookie('user_id', $userId['ID'], time() + 60*60*24*365, '/');
                            setcookie('user_hash', $hash, time() + 60*60*24*365, '/');            
                            // Update query samenstellen, ip en hash updaten
                         $sql = "UPDATE
                                         "
.$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
                             $query = mysql_query($sql);                                
                            // Query uitvoeren            
                          if(!$result = $mysqli->query($sql))    {       echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }
else {
                                if($mysqli->affected_rows > 0) {
                                    echo 'Je bent ingelogd!';
                                    echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
                                }
                            }                                            
                        }
else {                            
                            $query = "    UPDATE
                                            "
.$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
                                            $query = mysql_query($update);                            
            
                             if(!$result = $mysqli->query($query))    {     echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                          }
  else {
                                if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }
else {

                                }
                            }

                            
                            echo 'Het wachtwoord of gebruikersnaam was incorrect';
                            $formulier = true;
                        }
            
                    }
                    
                }
else {
                    echo 'Foutieve login. De sessie is verlopen. Logt u even opnieuw in ? <a href="login.php?DefaultGetWay=login.php?set_taal=nl&ncture=geen">Aanmelden</a>';
                }
            
            }

            if($formulier) {
                echo '    <form method="post" action="'.end(explode('/', $_SERVER["REQUEST_URI"])).'">                
                    <p><label>Klantnummer:</label><input type="text" name="username" value="" /></p>
                    <p><label>Wachtwoord::</label><input type="password" name="pass" value="" /></p>
                    <br><input type="hidden" name="form" value="'
.time().'" />                        
                    <p><input type="submit" value="Inloggen" /></p>                        
                    </form>
                '
;                
            }
            }
    }
else {
        trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
    }
 
}
else {
    echo 'U bent al ingelogd.';
                echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
}

ob_end_flush()

?>
  


Weet imand wat er fout is ? Please help :) sorry :S
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:21:12
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat je je variabelen niet gedeclareeerd hebt. Op lijn 74 probeer je een lege query uit te voeren.

$update is niet ingesteld, dus krijg je een warning.
De rest is hetzelfde verhaal.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 20:32:12
Quote Anchor link
maar dit is toch goed ? of ben ik scheel ?

$sql = "UPDATE
".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
$query = mysql_query($sql);
// Query uitvoeren
if(!$query = mysql_query($sql)) { echo $sql;
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
} else {
if($mysqli->affected_rows > 0) {
echo 'Je bent ingelogd!';
echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
}
}
} else {
$query = " UPDATE
".$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
$query = mysql_query($query);

if(!$result = $mysqli->query($query)) { echo $sql;
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
} else {
if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}else {

}
}
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/07/2010 21:14:00
Quote Anchor link
gebruik pdo. Als je toch voor veilig gaat. Daarbij is pdo een stuk stricter, dus moet je het wel goed doen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 21:21:47
Quote Anchor link
pdo ?
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/07/2010 21:22:05
Quote Anchor link
google?

edit:
*zucht*
http://php.net/manual/en/book.pdo.php
Gewijzigd op 03/07/2010 21:22:26 door wesley Overdijk
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.