Loginprobleem UserID

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:55:07
Quote Anchor link
Beste Mensen ik was bezig met het systeem van http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/simpel-veilig-login-systeempje/1721/simpelveiligloginsysteempje/1176/

Alleen weten jullie, ik wil graag de gegevens van de user op een VEILLIGe manier ophalen, ik weet een beetje van PHP af, ik doe dit als volgt :

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

$query = "SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."'";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);

echo "<tr>";
echo "<td>" . $var['gebruikersnaam'] . "</td>";

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
alleen zie geen resultaat, weet iemand hoe dit moet ? Wat doe ik verkeerd ?

Alvast super bedankt!

groetjen,
Kevin
Gewijzigd op 03/07/2010 14:55:30 door Kevin van Leeuwen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:43:38
 

03/07/2010 14:57:35
Quote Anchor link
Selecteer wat je wilt selecteren, gebruik niet *.
Gebruik geen backticks (`).
die is geen nette manier van foutafhandeling.
Zie handleidingen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:58:14
Quote Anchor link
Kevin van Leeuwen op 03/07/2010 14:55:07:
Beste Mensen ik was bezig met het systeem van http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/simpel-veilig-login-systeempje/1721/simpelveiligloginsysteempje/1176/

Alleen weten jullie, ik wil graag de gegevens van de user op een VEILLIGe manier ophalen, ik weet een beetje van PHP af, ik doe dit als volgt :

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

$query = "SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."'";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);

echo "<tr>";
echo "<td>" . $var['gebruikersnaam'] . "</td>";

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
alleen zie geen resultaat, weet iemand hoe dit moet ? Wat doe ik verkeerd ?

Alvast super bedankt!

groeten,
Kevin
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:58:31
Quote Anchor link
hoe bedoel je ?
 

03/07/2010 14:58:58
Quote Anchor link
Niet jezelf quoten.
Wat snap je niet?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:59:13
Quote Anchor link
oh zo, ja oké, alleen weten jullie dan hoe ik zeg maar de SESSIE ophaal want dat is de veiligste manier zoals ik gelezen heb.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:00:59
Quote Anchor link
weet jij karl karl toevallig hoe ik dan de userId ophaal uit dat script of de sessie zodat ik de gebruikersnaam kan weergeven ?
 

03/07/2010 15:02:03
Quote Anchor link
Niet bumpen. Als je wat toe wilt voegen gebruik je dat knopje naast het qoute knopje.
Sessie data kan je ophalen door het te halen uit de $_SESSION array.
Geen idee hoe het met dat script werkt.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:03:20
Quote Anchor link
okay, maar om even terug te komen op die query hè, gebruik je dan dit ? of hoe ?

$query = "(`SELECT FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."')";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);
 

03/07/2010 15:04:17
Quote Anchor link
Die () horen niet om de query. De backticks (`) horen niet in de query.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:07:10
Quote Anchor link
huh, kun je een voorbeeld geven, misschien dat ik het dan wel snap :S sorry dat ik zo erg ben xd
 
Victor Php

Victor Php

03/07/2010 17:03:18
Quote Anchor link
De haakjes moet je weghalen om de query...
De backticks ` moeten ook weg.

Zie je verschil?

Jouw query
$query = "(`SELECT FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."')";

Mijn query
$query = "SELECT FROM gebruikers WHERE ID = '" .$userId['ID'] ."'";
 

03/07/2010 17:42:13
Quote Anchor link
En als $userId['ID'] een integer is hoeft er daar ook geen quotes (') omheen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 17:46:42
Quote Anchor link
oh ja :) thanks :) alleen zit nu met het volgende probleem, ik wil zeg maar als men inlogt bepaalde waardes updaten zoals ip enz. ik gebruik deze code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
  
$sql = "UPDATE
                                         ".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". mysql_real_escape_string($userId['ID'])."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '".$mysql->real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'";
                             $query = mysql_query($sql);                                

wat is hier fout aan ? weet iemand dit ?
Gewijzigd op 03/07/2010 18:50:45 door Kevin van Leeuwen
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:06:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Ik weet niet of userId['ID'] een integer is, zo ja, dan hoef je die niet te escapen
$sql = mysql_query("SELECT * FROM gebruikers WHERE ID = '".$userId['ID']."'");
if ($sql) {
    $var = mysql_fetch_assoc($query);

    echo '<tr>';
    echo '<td>'.$var['gebruikersnaam'].'</td>';
}
else {
    echo 'Er gaat iets fout!';
}

?>


:)
Gewijzigd op 03/07/2010 20:07:30 door Roel -
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 20:19:14
Quote Anchor link
zo dat is probleem 1 wat opgelost is :)

maar nu het volgend :S (sorry :S)
maar :

ik heb deze code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
$sql = "UPDATE
                                         ".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
                             $query = mysql_query($sql);                                
                            // Query uitvoeren            
                          if(!$result = $mysqli->query($sql))    {       echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            } else {
                                if($mysqli->affected_rows > 0) {
                                    echo 'Je bent ingelogd!';
                                    echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
                                }
                            }                                            
                        } else {                            
                            $query = "    UPDATE
                                            ".$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
                                            $query = mysql_query($update);                            
            
                             if(!$result = $mysqli->query($query))    {     echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                          }  else {
                                if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }else {

                                }
                            }
                            
                            echo 'Het wachtwoord of gebruikersnaam was incorrect';


hij zegt dat dit fout is, nu reageert hij niet meer, ik zie dit :

Notice: Undefined variable: update in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 74

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Empty query in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 76

Notice: Undefined variable: sql in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 76

Notice: Fout in query: in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 77

foutieve login
<b>De totale login code: </b>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
<?php
ob_start();
/**
1
 */

error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', '1');
include('config.inc.php');
include("verbinden.php");
/* ----------------------------------------------------------------------------------------------- */        
if(!isingelogd()) {
    // Anti-flood, na 5 keer verkeerd inloggen wordt je IP adres 24 uur geband
    $query = "    SELECT
                    COUNT(id) AS attempts
                FROM
                    "
.$settings['db_login_attempts_table']."
                WHERE
                    date_time > (NOW() - INTERVAL 24 HOUR)
                AND
                    ip = '"
.$mysqli->real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'
                AND
                    sys_info = '"
.$mysqli->real_escape_string($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])."'";
    
    if ($result = $mysqli->query($query)) {    
        $login_attempt = $result->fetch_assoc();
        
        if($login_attempt['attempts'] > $settings['max_login_pogingen']) { // Controleren of je bent geband
            echo 'U bent tijdelijk geband<br>';
        }
else {
    
            if (mb_strtoupper($_SERVER['REQUEST_METHOD']) != 'POST') {                        
                $formulier = true;
            }
else {                        
                $formulier = false;                    
                if(ctype_digit($_POST['form']) && time() < strtotime("+1 minute", $_POST['form'])) {                
                    $username = htmlspecialchars($_POST['username']);
                    $hashedPass = sha1($username.$_POST['pass']);
            
                    $query = "    SELECT
                                    ID
                                FROM
                                    "
.$settings['db_gebruikers_table']."
                                WHERE
                                    gebruikersnaam = '"
.$mysqli->real_escape_string($username)."'
                                AND
                                    wachtwoord = '"
.$mysqli->real_escape_string($hashedPass)."'";
            
                    if ($result = $mysqli->query($query)) {
            
                        $userId = $result->fetch_assoc();
            
                        if(ctype_digit($userId['ID'])) {        
                            $hash_key = uniqid(mt_rand(), true);
                            $hash = sha1($userId['ID'] . $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . $hash_key);
                            // Cookies maken
                            setcookie('user_id', $userId['ID'], time() + 60*60*24*365, '/');
                            setcookie('user_hash', $hash, time() + 60*60*24*365, '/');            
                            // Update query samenstellen, ip en hash updaten
                         $sql = "UPDATE
                                         "
.$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
                             $query = mysql_query($sql);                                
                            // Query uitvoeren            
                          if(!$result = $mysqli->query($sql))    {       echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }
else {
                                if($mysqli->affected_rows > 0) {
                                    echo 'Je bent ingelogd!';
                                    echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
                                }
                            }                                            
                        }
else {                            
                            $query = "    UPDATE
                                            "
.$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
                                            $query = mysql_query($update);                            
            
                             if(!$result = $mysqli->query($query))    {     echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                          }
  else {
                                if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }
else {

                                }
                            }

                            
                            echo 'Het wachtwoord of gebruikersnaam was incorrect';
                            $formulier = true;
                        }
            
                    }
                    
                }
else {
                    echo 'Foutieve login. De sessie is verlopen. Logt u even opnieuw in ? <a href="login.php?DefaultGetWay=login.php?set_taal=nl&ncture=geen">Aanmelden</a>';
                }
            
            }

            if($formulier) {
                echo '    <form method="post" action="'.end(explode('/', $_SERVER["REQUEST_URI"])).'">                
                    <p><label>Klantnummer:</label><input type="text" name="username" value="" /></p>
                    <p><label>Wachtwoord::</label><input type="password" name="pass" value="" /></p>
                    <br><input type="hidden" name="form" value="'
.time().'" />                        
                    <p><input type="submit" value="Inloggen" /></p>                        
                    </form>
                '
;                
            }
            }
    }
else {
        trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
    }
 
}
else {
    echo 'U bent al ingelogd.';
                echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
}

ob_end_flush()

?>
  


Weet imand wat er fout is ? Please help :) sorry :S
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:21:12
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat je je variabelen niet gedeclareeerd hebt. Op lijn 74 probeer je een lege query uit te voeren.

$update is niet ingesteld, dus krijg je een warning.
De rest is hetzelfde verhaal.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 20:32:12
Quote Anchor link
maar dit is toch goed ? of ben ik scheel ?

$sql = "UPDATE
".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
$query = mysql_query($sql);
// Query uitvoeren
if(!$query = mysql_query($sql)) { echo $sql;
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
} else {
if($mysqli->affected_rows > 0) {
echo 'Je bent ingelogd!';
echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
}
}
} else {
$query = " UPDATE
".$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
$query = mysql_query($query);

if(!$result = $mysqli->query($query)) { echo $sql;
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
} else {
if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}else {

}
}
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/07/2010 21:14:00
Quote Anchor link
gebruik pdo. Als je toch voor veilig gaat. Daarbij is pdo een stuk stricter, dus moet je het wel goed doen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 21:21:47
Quote Anchor link
pdo ?
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/07/2010 21:22:05
Quote Anchor link
google?

edit:
*zucht*
http://php.net/manual/en/book.pdo.php
Gewijzigd op 03/07/2010 21:22:26 door wesley Overdijk
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.