Loginprobleem UserID

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:55:07
Quote Anchor link
Beste Mensen ik was bezig met het systeem van http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/simpel-veilig-login-systeempje/1721/simpelveiligloginsysteempje/1176/

Alleen weten jullie, ik wil graag de gegevens van de user op een VEILLIGe manier ophalen, ik weet een beetje van PHP af, ik doe dit als volgt :

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

$query = "SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."'";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);

echo "<tr>";
echo "<td>" . $var['gebruikersnaam'] . "</td>";

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
alleen zie geen resultaat, weet iemand hoe dit moet ? Wat doe ik verkeerd ?

Alvast super bedankt!

groetjen,
Kevin
Gewijzigd op 03/07/2010 14:55:30 door Kevin van Leeuwen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:47:14
 

03/07/2010 14:57:35
Quote Anchor link
Selecteer wat je wilt selecteren, gebruik niet *.
Gebruik geen backticks (`).
die is geen nette manier van foutafhandeling.
Zie handleidingen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:58:14
Quote Anchor link
Kevin van Leeuwen op 03/07/2010 14:55:07:
Beste Mensen ik was bezig met het systeem van http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/simpel-veilig-login-systeempje/1721/simpelveiligloginsysteempje/1176/

Alleen weten jullie, ik wil graag de gegevens van de user op een VEILLIGe manier ophalen, ik weet een beetje van PHP af, ik doe dit als volgt :

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

$query = "SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."'";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);

echo "<tr>";
echo "<td>" . $var['gebruikersnaam'] . "</td>";

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
alleen zie geen resultaat, weet iemand hoe dit moet ? Wat doe ik verkeerd ?

Alvast super bedankt!

groeten,
Kevin
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:58:31
Quote Anchor link
hoe bedoel je ?
 

03/07/2010 14:58:58
Quote Anchor link
Niet jezelf quoten.
Wat snap je niet?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 14:59:13
Quote Anchor link
oh zo, ja oké, alleen weten jullie dan hoe ik zeg maar de SESSIE ophaal want dat is de veiligste manier zoals ik gelezen heb.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:00:59
Quote Anchor link
weet jij karl karl toevallig hoe ik dan de userId ophaal uit dat script of de sessie zodat ik de gebruikersnaam kan weergeven ?
 

03/07/2010 15:02:03
Quote Anchor link
Niet bumpen. Als je wat toe wilt voegen gebruik je dat knopje naast het qoute knopje.
Sessie data kan je ophalen door het te halen uit de $_SESSION array.
Geen idee hoe het met dat script werkt.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:03:20
Quote Anchor link
okay, maar om even terug te komen op die query hè, gebruik je dan dit ? of hoe ?

$query = "(`SELECT FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."')";
$query = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$var = mysql_fetch_assoc($query);
 

03/07/2010 15:04:17
Quote Anchor link
Die () horen niet om de query. De backticks (`) horen niet in de query.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 15:07:10
Quote Anchor link
huh, kun je een voorbeeld geven, misschien dat ik het dan wel snap :S sorry dat ik zo erg ben xd
 
Victor Php

Victor Php

03/07/2010 17:03:18
Quote Anchor link
De haakjes moet je weghalen om de query...
De backticks ` moeten ook weg.

Zie je verschil?

Jouw query
$query = "(`SELECT FROM `gebruikers` WHERE `ID` = '" .$userId['ID'] ."')";

Mijn query
$query = "SELECT FROM gebruikers WHERE ID = '" .$userId['ID'] ."'";
 

03/07/2010 17:42:13
Quote Anchor link
En als $userId['ID'] een integer is hoeft er daar ook geen quotes (') omheen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 17:46:42
Quote Anchor link
oh ja :) thanks :) alleen zit nu met het volgende probleem, ik wil zeg maar als men inlogt bepaalde waardes updaten zoals ip enz. ik gebruik deze code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
  
$sql = "UPDATE
                                         ".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". mysql_real_escape_string($userId['ID'])."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '".$mysql->real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'";
                             $query = mysql_query($sql);                                

wat is hier fout aan ? weet iemand dit ?
Gewijzigd op 03/07/2010 18:50:45 door Kevin van Leeuwen
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:06:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
// Ik weet niet of userId['ID'] een integer is, zo ja, dan hoef je die niet te escapen
$sql = mysql_query("SELECT * FROM gebruikers WHERE ID = '".$userId['ID']."'");
if ($sql) {
    $var = mysql_fetch_assoc($query);

    echo '<tr>';
    echo '<td>'.$var['gebruikersnaam'].'</td>';
}
else {
    echo 'Er gaat iets fout!';
}

?>


:)
Gewijzigd op 03/07/2010 20:07:30 door Roel -
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 20:19:14
Quote Anchor link
zo dat is probleem 1 wat opgelost is :)

maar nu het volgend :S (sorry :S)
maar :

ik heb deze code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
$sql = "UPDATE
                                         ".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
                             $query = mysql_query($sql);                                
                            // Query uitvoeren            
                          if(!$result = $mysqli->query($sql))    {       echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            } else {
                                if($mysqli->affected_rows > 0) {
                                    echo 'Je bent ingelogd!';
                                    echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
                                }
                            }                                            
                        } else {                            
                            $query = "    UPDATE
                                            ".$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
                                            $query = mysql_query($update);                            
            
                             if(!$result = $mysqli->query($query))    {     echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                          }  else {
                                if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }else {

                                }
                            }
                            
                            echo 'Het wachtwoord of gebruikersnaam was incorrect';


hij zegt dat dit fout is, nu reageert hij niet meer, ik zie dit :

Notice: Undefined variable: update in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 74

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Empty query in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 76

Notice: Undefined variable: sql in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 76

Notice: Fout in query: in /home/wodngbkp/domains/shimnet.nl/public_html/controlepaneel/login.php on line 77

foutieve login
<b>De totale login code: </b>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
<?php
ob_start();
/**
1
 */

error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', '1');
include('config.inc.php');
include("verbinden.php");
/* ----------------------------------------------------------------------------------------------- */        
if(!isingelogd()) {
    // Anti-flood, na 5 keer verkeerd inloggen wordt je IP adres 24 uur geband
    $query = "    SELECT
                    COUNT(id) AS attempts
                FROM
                    "
.$settings['db_login_attempts_table']."
                WHERE
                    date_time > (NOW() - INTERVAL 24 HOUR)
                AND
                    ip = '"
.$mysqli->real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'
                AND
                    sys_info = '"
.$mysqli->real_escape_string($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])."'";
    
    if ($result = $mysqli->query($query)) {    
        $login_attempt = $result->fetch_assoc();
        
        if($login_attempt['attempts'] > $settings['max_login_pogingen']) { // Controleren of je bent geband
            echo 'U bent tijdelijk geband<br>';
        }
else {
    
            if (mb_strtoupper($_SERVER['REQUEST_METHOD']) != 'POST') {                        
                $formulier = true;
            }
else {                        
                $formulier = false;                    
                if(ctype_digit($_POST['form']) && time() < strtotime("+1 minute", $_POST['form'])) {                
                    $username = htmlspecialchars($_POST['username']);
                    $hashedPass = sha1($username.$_POST['pass']);
            
                    $query = "    SELECT
                                    ID
                                FROM
                                    "
.$settings['db_gebruikers_table']."
                                WHERE
                                    gebruikersnaam = '"
.$mysqli->real_escape_string($username)."'
                                AND
                                    wachtwoord = '"
.$mysqli->real_escape_string($hashedPass)."'";
            
                    if ($result = $mysqli->query($query)) {
            
                        $userId = $result->fetch_assoc();
            
                        if(ctype_digit($userId['ID'])) {        
                            $hash_key = uniqid(mt_rand(), true);
                            $hash = sha1($userId['ID'] . $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . $hash_key);
                            // Cookies maken
                            setcookie('user_id', $userId['ID'], time() + 60*60*24*365, '/');
                            setcookie('user_hash', $hash, time() + 60*60*24*365, '/');            
                            // Update query samenstellen, ip en hash updaten
                         $sql = "UPDATE
                                         "
.$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
                             $query = mysql_query($sql);                                
                            // Query uitvoeren            
                          if(!$result = $mysqli->query($sql))    {       echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }
else {
                                if($mysqli->affected_rows > 0) {
                                    echo 'Je bent ingelogd!';
                                    echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
                                }
                            }                                            
                        }
else {                            
                            $query = "    UPDATE
                                            "
.$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
                                            $query = mysql_query($update);                            
            
                             if(!$result = $mysqli->query($query))    {     echo $sql;
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                          }
  else {
                                if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
                                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
                            }
else {

                                }
                            }

                            
                            echo 'Het wachtwoord of gebruikersnaam was incorrect';
                            $formulier = true;
                        }
            
                    }
                    
                }
else {
                    echo 'Foutieve login. De sessie is verlopen. Logt u even opnieuw in ? <a href="login.php?DefaultGetWay=login.php?set_taal=nl&ncture=geen">Aanmelden</a>';
                }
            
            }

            if($formulier) {
                echo '    <form method="post" action="'.end(explode('/', $_SERVER["REQUEST_URI"])).'">                
                    <p><label>Klantnummer:</label><input type="text" name="username" value="" /></p>
                    <p><label>Wachtwoord::</label><input type="password" name="pass" value="" /></p>
                    <br><input type="hidden" name="form" value="'
.time().'" />                        
                    <p><input type="submit" value="Inloggen" /></p>                        
                    </form>
                '
;                
            }
            }
    }
else {
        trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
    }
 
}
else {
    echo 'U bent al ingelogd.';
                echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
}

ob_end_flush()

?>
  


Weet imand wat er fout is ? Please help :) sorry :S
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:21:12
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat je je variabelen niet gedeclareeerd hebt. Op lijn 74 probeer je een lege query uit te voeren.

$update is niet ingesteld, dus krijg je een warning.
De rest is hetzelfde verhaal.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 20:32:12
Quote Anchor link
maar dit is toch goed ? of ben ik scheel ?

$sql = "UPDATE
".$settings['db_sessions_table']." SET gebruikerID='". $userId['ID']."', hash='".$hash."', hash_key='".$hash_key."', datum=NOW(), ip= '". $_SERVER['REMOTE_ADDR'] .'"';
$query = mysql_query($sql);
// Query uitvoeren
if(!$query = mysql_query($sql)) { echo $sql;
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
} else {
if($mysqli->affected_rows > 0) {
echo 'Je bent ingelogd!';
echo "<a href='logout.php?close=session'>uitloggen</a>";
}
}
} else {
$query = " UPDATE
".$settings['db_login_attempts_table']." SET date_time=NOW(), ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', sys_info= '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."'";
$query = mysql_query($query);

if(!$result = $mysqli->query($query)) { echo $sql;
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
} else {
if(!$result = $mysqli->query($sql)) {
trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}else {

}
}
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/07/2010 21:14:00
Quote Anchor link
gebruik pdo. Als je toch voor veilig gaat. Daarbij is pdo een stuk stricter, dus moet je het wel goed doen.
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

03/07/2010 21:21:47
Quote Anchor link
pdo ?
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/07/2010 21:22:05
Quote Anchor link
google?

edit:
*zucht*
http://php.net/manual/en/book.pdo.php
Gewijzigd op 03/07/2010 21:22:26 door wesley Overdijk
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.