Login/registreer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »
Bob

bob

01/04/2007 14:35:00
Quote Anchor link
ik wil graag een Online spel maken maar ik weet niet hoe het met het databese werkt wat hier onder staat hebben we geprobeerd maar dat werkt niet mischien weet iemand hoe dat komt



CREATE TABLE `members` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`users` text NOT NULL,
`password` text NOT NULL,
`ip` text NOT NULL,
`status`text NOT NULL,
) TYPE=MyISAM;

connect.inc.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9

<?
$database
="";
$server ="localhost";
$user ="";
$passw ="********";
mysql_connect("$server","$user", "$passw");
mysql_select_db($database);
?>


register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Als iemand nieuw zich lid maakt wordt deze rang 1 gegeven dus member om iemand andere rechten te geven moet je naar de db gaan of zelf een scriptje maken.:P

<?
session_start();
?>

<font face=verdana size=1>

<?
if($_SESSION['login'] == "true"){
   print " You have allready an account.";//because your logged in stupid
}

include('connect.inc.php');
if(!isset($_REQUEST['submit'])){
?>

<form method=post acion=""<? $_SERVER['PHP_SELF'] ?>"">
<table>
   <tr>
      <td>
         <font face=verdana size=1>Username:
      </td>
      <td>
         <input type="text" name="name" maxlength="15">
      </td>
   </tr>
   <tr>
      <td>
         <font face=verdana size=1>Password:
      </td>
      <td>
         <input type="password" name="pass1">
      </td>
   </tr>
   <tr>
      <td>
         <font face=verdana size=1>Confirm:
      </td>
      <td>
            <input type="password" name="pass2">
      </td>
   </tr>
   <tr>
      <td>
         <input type="submit" value=submit name="submit">
      </td>
      <td>
         <input type="reset">
      </td>
   </tr>
</table>
</form>
<?php
}else{
   //request everything
   $dead = "false";//We make 'dead' if some fields are not filled in don't check for pass and name in db.
   $message = "<font face=verdana size=1>Pleas fill in all fields correctly:<br>";
   $username = $_POST['name'];
   $pass1 = $_POST['pass1'];
   $pass2 = $_POST['pass2'];
   $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
   $status = "1";//1 member, 2,co-admin 3, admin
   //begin search for errors

   if(strlen($username) <= 1 or strlen($username) >=15){
      $dead = "true";
      $message .= "Username (2-14)<br>";
   }

   if(strlen($pass1) < 6 or strlen($pass1) > 20 or $pass1 !== $pass2) {
      $dead = "true";
      $message .= "Password (6-20) or passwords does not match";
   }

   if($dead = "false"){
      $username = strtolower(trim(strip_tags($username)));
      $pass1 = trim($pass1);
      $pass1 = md5($pass1);
      $query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE username ='$username'");
      $aantalrijen = mysql_num_rows($query);                  
      if($aantalrijen == 1){        
         print "<font face=verdana size=1>Sorry, your username exists allready.";        
      }

      else{
         $query1 = "INSERT INTO members(username, password, ip, status) VALUES ('$username','$pass1', '$ip','$status')";
         if(mysql_query($query1)){
             print "<font face=verdana size=1>Well donne your now a member of the RTD group.<br><a href=login.php>Login</a>";
         }  
      }
      
   }

   elseif($dead == "true"){
         print $message;
   }
}
              
?>


login.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?
session_start()
?>

<?
if($_SERVER["login"] == "true") {
   print "<font size=1 face=verdana>Your logged in";
}

else {
   ?>

   <font size=1 face=verdana>
   <FORM action="login.php" method="post">        
   Username:<br>        
   <INPUT type="text" name="username">        
   <BR>        
   Wachtwoord:<br>        
   <INPUT type="password" name="pass"><br>        
   <input type="submit" value="submit" name="submit">        
   </form>      
<?
}
if(isset($_POST['submit'])) {
   $username = trim(strtolower($_POST['username']));
   $pass1 = $_POST['pass'];
   $dead = "false";
   $message = "<font size=1 face=verdana>Fill in the following fields correctly";
   if(strlen($username) <= 1 or strlen($username) >=15){
      $dead = "true";
      $message .= "Username (2-14)<br>";
   }

   if(strlen($pass1) < 6 or strlen($pass1) > 20) {
      $dead = "true";
      $message .= "Password (6-20)<br>";
   }

   if($dead = "false"){
      include('connect.inc.php');
      $pass1 = md5($pass1);
      $query = mysql_query("SELECT status FROM members WHERE username = '$username' and password = '$pass1'");
      $rows = mysql_num_rows($query);        
      if($rows > 0){        
         print "<font size=1 face=verdana>Your logged in as " . $username . ",<br> <a href=logout.php>log out.</a><br><a href=memberlist.php>memberlist</a>";        
             $row = mysql_fetch_assoc($query);
         $username = mysql_real_escape_string($username);
         $_SESSION['login']=true;          
         $_SESSION["username"]=$username;
         $_SESSION['rank']   = $row['status'];        
      }

      else{
         print "<font size=1 face=verdana>You filled in a wrong password and/or username";
      }        
      
   }

   else{
      print $message;
   }
}


?>


logout.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
session_start();
?>

<?
if(session_destroy()){//We destroy the session
   print "<font face=verdana size=1>You're logged out";
   print "<font face=verdana size=1><br><a href=login.php>login</a>";
}

?>


memberlist.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
session_start();
?>

<font face=verdana size=1>
<?
if ($_SESSION["login"] == "true"){
   $username = $_SESSION["username"];
   print "<font face=verdana size=1>Hi, " . $username . "<br>";

  
include('connect.inc.php');      
$query = mysql_query("SELECT * FROM members");  
  
print "<table><tr bgcolor=#dcdcdc><td><font face=verdana size=1> # </td><td><font face=verdana size=1> Username </td></tr>";  
while ($gegeven = mysql_fetch_object($query)) {
$id = $gegeven->id;
$status = $gegeven->status;  //1 member, 2,co-admin 3, admin
$naam = $gegeven->username;  
 
  
print "<tr><td><font face=verdana size=1>$id</td><td>";
if($status == 1){
   print "<font face=verdana size=1>" . $naam . "</font>";
}
elseif($status == 2){
   print "<font color=orange face=verdana size=1>" . $naam . "</font>";
}
elseif($status == 3){
   print "<font color=red face=verdana size=1>" . $naam . "</font>";
}

echo"</td></tr> ";  
}
  
print "</table>";
?>
    <font face=verdana size=1>Legend: Member | <font color=orange>Co-Admin</font> |
<font color=red>Admin</font>
<?
}
else{
   print "<font face=verdana size=1>Hi guest you need to <a href=login.php>login</a> to see this page";
}

?>

</font>


admin.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
session_start();

if($_SESSION['rank'] == "1") {
   print "Content only for members";
}

elseif($_SESSION['rank'] == "2") {
   print "Co-Admin content";
}

elseif($_SESSION['rank'] == "3") {
   print "admin content";
}

else{
   print "non-member content";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:02:08
 
Frank -

Frank -

01/04/2007 14:57:00
Quote Anchor link
Tip:
Wanneer je niet weet hoe je met een database moet werken en je wilt een online game maken, dan heb je een probleem. De database is namelijk het hart van het systeem. Zet dit spel dus even aan de kant en maak tijd vrij om te leren hoe een database werkt en hoe jij er mee moet werken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
CREATE TABLE `members` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`users` text NOT NULL,
`password` text NOT NULL,
`ip` text NOT NULL,
`status`text NOT NULL,
) TYPE=MyISAM;

Dit levert al flink wat uitdagingen op en is een aanslag op de snelheid van de server. Het datatype 'text' is namelijk in alle gevallen fout, dit vreet geheugen en levert niets op. Een VARCHAR() met de juiste lengte is meer dan genoeg.

Verder is MyISAM een onbetrouwbare engine, gebruik innoDB.

Zie verder de MySQL-handleiding en die eens flink doorspitten.

Voor normalistatie kun je terecht in de tutorials, dat is echt de basis van een goede database.

Edit: Hier de link.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Bob

bob

01/04/2007 16:10:00
Quote Anchor link
ok bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.