loginscript fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

01/04/2008 16:01:00
Quote Anchor link
hoi,

ik ben met een login script bezig, maar ik doe waarschijnlijk wat fout...

want als ik het in FF bekijk zie ik een wit scherm

hier de code:
p.s. de fout zit waarschijnlijk ergens op regel 7 - 33, maar ik zet de hele code maar ff neer. als dit niet goed is, zeg het maar. dan haal ik hem weg.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
    ini_set('display_errors', 'on');
    error_reporting(E_ALL);
    require_once('connect.inc.php');
?>


<?php
    if( isset($_POST['gebruikersnaam'], $_POST['response']))
    {

                    $gebruikersnaam = $mysqli->real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
                    $response = $mysqli->real_escape_string($_POST['response']);
                    $sql = "
                SELECT
                    id,
                    gebruikersnaam,
                    wachtwoord,
                    email
                FROM
                    leden
                WHERE
                    gebruikersnaam = '"
.$gebruikersnaam."'";
                                
            if(!$result = $mysqli->query($sql))
            {

                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
            }

                if( $mysqli->num_rows($res) == 1)
                {

                    $row = $mysqli->fetch_assoc($res);
                    $text = 'Je id is '.$row['id'].'<br /> Je Gebruikersnaam is '.$row['gebruikersnaam'].;
                
                }

?>




<html>
<head>
<title>Login</title>
</head>
<body>

<script type="text/javascript" src="sha512.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
function hash()
{
document.getElementById( 'response' ).value = hex_sha512( document.getElementById( 'wachtwoord' ).value );
return true;
}
//-->
</script>


<?php
    if( isset($text))
    {

        echo ($text);
    }

    else
    {
?>

<form method="post" action="<?php echo ($_SERVER['PHP_SELF']);?>" onsubmit="return hash();">
        
    <label for="gebruikersnaam">Gebruikersnaam:</label>
    <input type="text" id="gebruikersnaam" name="gebruikersnaam">
    
    <label for="wachtwoord">Wachtwoord:</label>
    <input type="password" id="wachtwoord">
    <input type="hidden" name="response" id="response">
        
    <input type="submit" value="Inloggen">
        
</form>
<?php
    }
?>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 03:13:03
 
Joren de Wit

Joren de Wit

01/04/2008 16:04:00
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat je formulier ook onderdeel is van het if-statement waarin je controleert of er een formulier gepost is.

Als je je pagina bezoekt is dat in eerste instantie niet het geval, dus zal er nu niets getoond worden. Kortom, haal je formulier buiten dat if-statement.
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

01/04/2008 16:13:00
Quote Anchor link
heb het nu veranderd, maar ik krijg nog steeds een wit scherm


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php
    ini_set('display_errors', 'on');
    error_reporting(E_ALL);
    require_once('connect.inc.php');
?>


<?php
    if( isset($_POST['gebruikersnaam'], $_POST['response']))
    {

                    $gebruikersnaam = $mysqli->real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
                    $response = $mysqli->real_escape_string($_POST['response']);
                    $sql = "
                SELECT
                    id,
                    gebruikersnaam,
                    wachtwoord,
                    email
                FROM
                    leden
                WHERE
                    gebruikersnaam = '"
.$gebruikersnaam."'";
                                
            if(!$result = $mysqli->query($sql))
            {

                trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
            }

                if( $mysqli->num_rows($res) == 1)
                {

                    $row = $mysqli->fetch_assoc($res);
                    $text = 'Je id is '.$row['id'].'<br /> Je Gebruikersnaam is '.$row['gebruikersnaam'].;
                
                }
    }

?>




<html>
<head>
<title>Login</title>
</head>
<body>

<script type="text/javascript" src="sha512.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
function hash()
{
document.getElementById( 'response' ).value = hex_sha512( document.getElementById( 'wachtwoord' ).value );
return true;
}
//-->
</script>


<?php
    if( isset($text) && !empty($text))
    {

            echo ($text);
    }

?>

<form method="post" action="<?php echo ($_SERVER['PHP_SELF']);?>" onsubmit="return hash();">
        
    <label for="gebruikersnaam">Gebruikersnaam:</label>
    <input type="text" id="gebruikersnaam" name="gebruikersnaam">
    
    <label for="wachtwoord">Wachtwoord:</label>
    <input type="password" id="wachtwoord">
    <input type="hidden" name="response" id="response">
        
    <input type="submit" value="Inloggen">
        
</form>
</body>
</html>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

01/04/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Zorg dat je error_reporting en display_errors aan hebt staan.

Je script geeft namelijk een syntax error op regel 30: de punt voor de ; is daar niet op zijn plaats.
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

01/04/2008 17:29:00
Quote Anchor link
waar moet ik error_reporting en display_errors dan aanzetten??

want ik heb dit wel in m'n script staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    ini_set('display_errors', 'on');
    error_reporting(E_ALL);
    require_once('connect.inc.php');
?>


nu krijg ik de volgende error:

Fatal error: Call to undefined method mysqli::num_rows() in /home/vhosts/slepperfm.nl/httpdocs/login/login.php on line 27

wat is mijn fout, aangezien ik niet zoveel van MySQLi afweet..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
Joren de Wit

Joren de Wit

01/04/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Je fout is dat num_rows() geen bestaande method van de MySQLi klasse is. Het is namelijk een property van de result klasse:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($result->num_rows == 1)
?>
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

01/04/2008 17:51:00
Quote Anchor link
nu krijg ik een melding over fetch_assoc
ik heb op dezelfde manier geprobeerd aan te passen als je hierboven zei, maar het werkt niet.

is er een overzicht/tutorial waar (alle) MySQLi functies in staan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

01/04/2008 17:55:00
Quote Anchor link
Ook daar geldt weer dat fetch_assoc() geen method is van de mysqli klasse, maar van de mysqli_result klasse. Dus wederom zul je ook daar $result->fetch_assoc() moeten gebruiken...

En uiteraard is er in de PHP handleiding gewoon een heel overzicht over MySQLi te vinden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.