Loginscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »
R Klomp

R Klomp

20/03/2008 14:02:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek iemand die mij via MSN kan helpen om mijn loginscript zo veilig mogelijk te maken.

Ik heb nu zelf al een (redelijk veilig) loginscript met sessies gemaakt alleen het moet echt heel veilig worden.

Wie wil mij hierbij helpen??

-klompie
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door R Klomp
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 13:51:31
 
Erik Rijk

Erik Rijk

20/03/2008 14:04:00
Quote Anchor link
Post het hier eens dan kijken we er naar :)
 
R Klomp

R Klomp

20/03/2008 14:07:00
Quote Anchor link
ik kan wel alles posten maar dat word wel een lap tekst ;)

via msn zou ik het even kunnen oversturen dan kan je het ook in een editor openen dat je duidelijk overzicht hebt (ook met verschillende kleuren).

ook is het dan wat makkelijker (sneller) communiceren ;)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

20/03/2008 14:10:00
Quote Anchor link
wat is groot?

Het is gewoon beter het hier te posten. Dan hebben andere mensen er misschien nog wat aan en iedereen kan je helpen.

Veel mensen zullen je msn toch niet willen ... dit forum is gemaakt om php problemen op te lossen. Dus post het maar hier :)

Meer dan 200 regels zal het niet zijn denk ik? Voor een login systeem kan je binnen de 100 regels al klaar zijn veilig en wel.
 
Frank -

Frank -

20/03/2008 14:11:00
Quote Anchor link
Je wordt vanzelf wel afgezeken als je het te gek maakt. Als dat alles is...
 
R Klomp

R Klomp

20/03/2008 14:24:00
Quote Anchor link
ok hier is het dan ;) :

EDIT:
instussen heb ik pastebin.com ontdekt.. dus:
http://pastebin.com/m6cc450c3
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door R Klomp
 
R Klomp

R Klomp

21/03/2008 14:09:00
Quote Anchor link
*bump*
 
R Klomp

R Klomp

22/03/2008 15:28:00
Quote Anchor link
2e en laatste bump..
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 15:32:00
Quote Anchor link
Wat vraag je nu eigenlijk? Of wij even bijna 400 regels code willen gaan uitpluizen op zoek naar eventuele veiligheidslekken waarvan we niet eens zeker zijn of ze er wel inzitten?

Eh nee, ik heb wel iets beters te doen...
 
R Klomp

R Klomp

22/03/2008 15:40:00
Quote Anchor link
ik zoek iemand die mij wil helpen om mijn login systeem zo veilig mogelijk te maken

en als jij het niet door wil lezen dan doe je dat niet..
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

22/03/2008 15:42:00
Quote Anchor link
ik denk dat als je 400 regels hebt, en je hebt het zelf gescript(terwijl je met een kwart ervan ook wel een veilig script hebt) dat jij dan wel weet of het veilig is.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2008 15:47:00
Quote Anchor link
Regel 23 t/m 46: Deze twee loops zullen beide worden uitgevoerd. Ookal zijn er geen records, de while wordt alsnog uitgevoerd, en zal dus voor fouten zorgen. Zet de while-loop in een else van de if, zodat deze pas uitgevoerd wordt wanneer er records zijn.

Daarnaast wil ik even in z'n algemeniteit aanleggen dat or die() een lelijke manier van foutafhandeling is. Gebruik dus een beter. Controleer of een query is gelukt of niet, bouw van daaruit je foutafhandeling op. Datzelfde geldt voor het gebruik van 'die' op regel 155. Je 'doodt' geen pagina/tekst.

Bovendien zullen wij pas echt kunnen checken op veiligheid wanneer we zelf gebruik kunnen maken van heel het script. Het script een beetje nalopen op fouten is natuurlijk niet gelijk aan mogelijke veiligheidslekken ontdekken.
 
R Klomp

R Klomp

22/03/2008 15:59:00
Quote Anchor link
Djemo schreef op 22.03.2008 15:47:
Regel 23 t/m 46: Deze twee loops zullen beide worden uitgevoerd.


2 loops??


Djemo schreef op 22.03.2008 15:47:
Bovendien zullen wij pas echt kunnen checken op veiligheid wanneer we zelf gebruik kunnen maken van heel het script. Het script een beetje nalopen op fouten is natuurlijk niet gelijk aan mogelijke veiligheidslekken ontdekken.


daarom wilde ik het ook via MSN doen omdat ik dan alle bestanden ff over kan sturen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.